Benimki yarım saatte oldu bitti ama evi temizleyip duşa girerim diye düşündüm ertesi gün kontrolüm vardı 3 gün önce almama rağmen bazı hastalıklarım yüzünden tüylerimi bugün alsam yarın tekrar çıkar lazere de gidemiyorum doktorum uygun bulmuyordu o an için ertesi gün kontrole gidecektim evi temizleyip duş yapar temizlenirim diye düşünmüştüm işte ama evi temizliyip oturduğum an suyum geldi sancım sıklaştı aniden hemen banyoya koştum ama sancıdan hiç bişey yapamadım tüylerim de hafif belliydi bi kısmını aldım alamadım çıkmak zorunda kaldım allahtan çıktım hastaneye vardığımda 7 cm açıklık vardı doktorumun gelmesini beklerken ebeler bebeğin kafasını ittirdi doğurmayayım diye yani yarım saatte suyum geldi sancım sıklaştı ve doğum oldu bence çokta abartılacak bi durum değil belki benim durumumdan dolayı bana normal geliyor olabilir ama ben hergün alsam ertesi gün tekrar çıkar mesela buna ne yapayım bu benim pis olduğum anlamına gelmez hergün düzenli duşumu alırım hamilelikte hele doktora gitmeden hem akşam hem sabah yapardım ayrıca ilk doğumumdan bir hafta sonra dikiş kontrolüm vardı doktor tüylerini asla alma dedi dikişim fazla olduğu için almadan gittim sıkıla utana doktora kusura bakmayın hocam dedim ne kusuru ben senin sağlığına bakıyorum geri kalan hiç bişeyi görmem demişti o an beni çok rahatlattı bu cümleleri duymak ebelerinde sonradan laf yapması çok saçma utanmamak diye bişey yok illaki o durumda gelen insan utanıyordur ama telaşla belki korkup ona vakit ayıramamıştır
Üzerime alındığım için cevap yazmadım canım yanlış anlama ama bazı hastaların da benim gibi sorunları olabilir dediğim gibi ben bugün alsam ertesi gün tekrar çıkar hormon bozukluğu tiroid ve polistik over gibi bir çok hastalığım var doktorumda çok iyi biliyor erkek tipi tüylenmelerimin olduounu çok sık çıktığını doktor bile yargılamazken ebelerin böyle konuşması da çok saçma