0 oy
764 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

Bu durumu çok merak ediyorum böyle bir şey olduğunda doktorlar hemşireler normal mi karşılıyor yoksa hakkımızda kötü düşünüyor mudur acaba 

29 Cevaplar

+3 oy
(208 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim anı oldu evde suyum ve nişanım geldi hemen banyoya koştum duş aldım temizlendim.. Zor değil zaten göbekten dolayı zor görüyorsun ama ayna tutabilirsin illaki bir iki yerde kalmıştır ama en azından genel olarak çabaladım🤣

-Reklam-
+2 oy
(23,449 puan) tarafından

Sancı geldiğinde jiletle alınır zor değil ama görselerde dert edeceklerini sanmıyorum doğum anında tuvaletini yapanlar da oluyor bu onların işi 

+2 oy
(849 puan) tarafından

Yıl olmuş 2025. Halen kıl tüy konusundasınız. Artık o kadar imkanlar var ki kimse hazırlıksız değildir herhalde.Zaten her zaman temiz gezmeliyiz ya hani

+2 oy
(100 puan) tarafından

Ben yaşadım. 32 haftalık kanamam oldu gece 5 o an hızlı hızlı cilette kullanamazsin mecburen gidiyorsun ama ben akşamdan duş almıştım. Tabi başıma bunların geleceğini bilmiyordum egerki duş almamış olsaydım öylece gidecektim olabiliyor ya o an kimse bunlarla ilgilenmiyor.

+2 oy
(6,948 puan) tarafından

Lekelenme sonucu gittim alttan muayane etmek istediler ama temiz degilim dedim sorun degil demislerdi o sekilde baktılar

+2 oy
(11,487 puan) tarafından

Benim kardeşim ebe bende geçen bunu sordum.

Evet çok temiz kadın geliyo çokta tüy kıl içinde gelen oluyor.

Ama en kötüsü Suriyeliler kokudan 2 maske takıyoruz eteklerini kaldirdiklarinda ogurmem geliyo dedi 

(4,361 puan) tarafından

Ayy kız 🤭 o anı yaşadım sanki 

(11,487 puan) tarafından

Bende o anlatırken igrenmistim şuan 37 haftalık hamileyim bir günde bir tüy alıyorum lazerede gitmiştim tek tük kalmış maalesef bende dikkat ediyorum korkudan 

(4,361 puan) tarafından

Vallahi ben şu an 18 haftalık hamileyim yani özel temizliğimi hamileliğe bağlamıyorum. Çıktıkça alıyorum sadece Özel bölgede neresi olursa olsun kıldan nefret ederim. Hatta doktor  bebeğin plasentası aşağıda olduğu için cinsel ilişkiyi yasakladı bize ona rağmen kendim için temizliyorum sonuçta karşımdaki insan için temiz olmaya çalışmıyorum. Son aylarda bir şekilde başımın çaresine bakacağım inşallah

tarafından

Okurken midem bulandı ya ben kızımda 37 haftada gitmiştim agdaya kuaför ne kadar güzel kokuyorsun demişti şimdi bana bir önemli geldi o cümle şunu okuyunca 

(11,487 puan) tarafından

Gerçekten çok iğrenç o şekilde doğuma gitmek heleki bu zamnda bu kdr imkan varken 

+2 oy
(4,510 puan) tarafından

günde kimbilir kaç tane hastayla uğraşıyorlar. emin ol senin tüyün kılın hiçbirinin umrunda olmaz. 

ben acil doğuma alındım ve temizlik yapamadım ama öyle abartı bir şey yoktu, ağdanın üstüne 2-3 hafta falan geçmişti

+2 oy
(4,689 puan) tarafından

Ben tras oldum kontrole gittim. Sonra yatis yaptilar ama doguma kadar 4.5.gun gecti, o arada afedersinnuzadi tabi ama takmadım yani bu durumu. Yapacak birsey yok, doktor bunlar ve insanlık hali, taktiklarini sanmiyorum 

+2 oy
tarafından

Her iki haftada o temizlik olmalı 

İster hamilelik olsun olmasın 

Ölüme öyle yakalananda coktur eminim 

İki hafta standartım 

tarafından

Ağda da iki haftada çıkıyor mu ki 

tarafından

Ağda değil canım 

Plastik ameliyat eldiveni var ya onunla daha rahatım 

tarafından

AA anladım canim çünkü dedim agdaya bir aya zor çıkıyor 

+1 oy
tarafından

Benim ikiside sezwryan oldugu icin planli oldu ,ama oyle olmasa bile surekli temizlenmesi gereken bisey yani

+1 oy
(4,928 puan) tarafından

Burda bi post gormustum kadin dedigin gibi hazirliksiz yakalanmis hemsireler azarlamis bari bi jilet vursaydin falan demislerdi baya laf duydum diye post acmisti burda da bi guzel linc yedi belli bi aydan sonra her an doguma gidecekmis gibi olmak gerekir onu da gormek zorunda degiller diye 

+1 oy
(1,697 puan) tarafından

Vallahi böyle değil de hani özel bölge için demiyorum çünkü seçenek ve çözüm çok her duşa girdiğinde zaten sıcaktayız temizlenebilirsin yani göbekten dolayı göremiyorsun ama jiletli de halledebilirsin en azından ben şu an mesela 31 haftalığım bayağıdan beri sürekli sanki yarın doğuma gidecekmişim gibi her boynunda temizleniyorum olması gereken bu diye düşünüyorum çünkü ben utanırım bir şey diyemezler tuvaletini yapanlar var sonuçta yani ama yapılmayacak bir şey değil

+1 oy
tarafından

36. 35 haftadan sonra sürekli hazırlıkli olmak gerekir sezeryan oldum ama normal olsada hep hazirdim

+1 oy
(277 puan) tarafından

Ben her daim sanki doğuma gidecek gibiydim. Bir de sadece doğum olarak düşünmemek gerekir. Sonuçta insanız hastalık var, ölüm var, acil bir yere gidebiliriz, ani tatil planı yapabiliriz. O yüzden bence insan her daim temiz olmalı

+1 oy
(2,496 puan) tarafından

Evet oldu 1 sene önce gece 3.5 da suyum geldi temizlenemeden doğuma alındım lazerli olduğum için tek tük vardı ama doğum olmasa o gün ağda randevum vardı yetişmedi  birde doktırların hiç umrunda değil inan

+1 oy
(2,378 puan) tarafından

Ani su erken doğum yaptığımda temizdim ama aşırı utandığım başka durum var.hamikeyken genital bölge koltuk altı ve boynum aşırı kararıyor.bedenim beyaz ama özel bölge kararfığından aşırı utanmıştım.

+1 oy
(687 puan) tarafından

35. Haftada tansiyonum yükseldiği için hastaneye gitmeden önce hemen duş alıp jilet kullanmıştım normalde ağdayla alıyordum ertesi günde doğuma almışlardı inşallah Rabbim kimseye böyle ani hazırlıksız doğum yaşatmaz 

+1 oy
(1,806 puan) tarafından

Bence şu açıdan dikkat edilmeli. Doğum esnasında kesi atılabiliyor ki çoğuna atıyorlar zaten temiz olması dikişlerin daha sağlıklı atılmasını sağlar. Doktorun işini zorlaştormamış olur.

+1 oy
(321 puan) tarafından

34 haftalık suyum Geldi Eşim arabayı hazırlayana kadar Banyoya girmiştim Hemen halledip öyle çıktım evden 

+1 oy
(6,316 puan) tarafından

Özel hastanede kardiyoloji bölümünde çalıştığım dönem, kasıktan anjiyo yapardı bizim hoca. Erkeklerin kasık traşına bakardık olmayanı ya biz yapardık ya kendileri. Bazı insanlar da maalesef hijyen sıfır. 

İlgili sorular

+2 oy
39 cevap 1,715 göst.
7 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Gll01 (77 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 272 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Asiiii (2,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 246 göst.
14 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 2,336 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Küçük anne12 (110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,793 soru

24,077,361 cevap

331,002 kullanıcı

...