0 oy
190 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (520 puan) tarafından

Kızlar 4.5 yillik beko marka buzdolabim bozuldu. derin dondurucu iyi sıkıntı yok ama altı sogutmuyor. Gecen yil da benzer sorun oldu düzeldi.  Bu sene Kurban bayramında da olmuştu temizledim fişini çektim taktım, alt üst malzemeleri azalttim normale dönmüştü ama dünden beri yine alt sogumuyor. Servisi çağırdık kesin çözüm motor degiskligi önerdiler ama gaz dolumuyla beraber sistem temizliği de yeterli olabilir tıkanıklık var dediler. Motoru değiştirirsek 15 bin olur sadece sistem temizliği ve gaz dolumu olursa 6500 dediler. 6500 lük işleme tamam dedik pazartesi gelecekler ama hic icime sinmedi ücret çok degil mi? baska bir tamirci mi çağırsam napsam bilemedim.  Daha 4 yıllık dolap bozuldu şu yaz gününde napayim ben? Başına gelen var mı benzer durum?

10 Cevaplar

+1 oy
(2,803 puan) tarafından

Bu tarz eşyalarda malesef o fiyatlar tutuyor 

Bende doğalgaz içine bir parça taktırdım 9 bin 

(520 puan) tarafından

Teşekkür ederim

-Reklam-
+1 oy
(22,792 puan) tarafından

Onun yerine yenisi alınır zaten

(520 puan) tarafından

Param yok 35 40 bin galiba yeniler

+1 oy
(5,066 puan) tarafından

Yerine yenisini alsan daha mantıklı, teyzemin geçenlerde bozuldu su akması olmuş arti gazı bitmiş 7 bin istemislerdi servisci yaparsam 1 ay sonra yine aynısı olucak demiş o da gidip yenisini aldi

(520 puan) tarafından

Şuan cok zordayiz inşaat yaptırıyoruz yenileyemem maalesef

+1 oy
tarafından

Beyaz eşya bı bozuldumu sonrası düzen tutmuyor malesef. Kötü olmuş. İnşallah yapacaklari işlem yeterli olurda düzelir 

(520 puan) tarafından

İnşallah dua ediyorum yeterli olsun insallah

+1 oy
(570 puan) tarafından

Yeni buzdolabı al taksitle daha mantıklı 

(520 puan) tarafından

Şuan buzdolabı alamam bununla idare etmeliyim 

+1 oy
(3,519 puan) tarafından

fiyat normal valla. yeğenim bu işle uğraşıyor, mesemden yeni mezun oldu. annemlerin dolabı için de bu kadar fiyat çıkardı ustası

ben bu sebeple aldığımda garanti uzatma yaptım. 7 sene oldu, ablam akıl verdi sağolsun onun da bekoydu. 7.seneye girerken dolabı bozuldu, tamir de olmayacak şekilde bozulmuş. sıfır buz dolabı verdi garanti. 

aklında olsum, şu an yaptırıraın yaptırmazsın bilemem ama olur da yeni alırsan garanti uzat

(520 puan) tarafından

Tamamdır teşekkür ederim

+1 oy
(6,260 puan) tarafından

Evet ücret çok sürekli bozulan bir dolaba bu fiyata tamir ettirmem ben üzerine beş yada ön bin koyarım başka alırım bunuda ikincini el satan yerlere satarım zaten aynı tutara gelir

+1 oy
(4,725 puan) tarafından

Benim de 3 ay önce bozuldu tamir ettirip tekrar bozulacağına yenisini almaya karar verdim elde elden taksitle 30 bine aldım 

+1 oy
(1,281 puan) tarafından

Geçen hafta yaşadım aynı sıkıntıyı. Dolabı komple bosalttim. 3 gün fisini hic takmadım. Bütün sular eridi. Sonra taktım fişi şu an hiç bir sorun yok 

(520 puan) tarafından

ben de yapmıştı daha önce ama tekrarladı 

0 oy
(1,488 puan) tarafından

Buzdolabı garantisi 7 yıl değil mi? Hoş gerçeği onlar karşılamak için bi bahane bulur yine size ödetirler de. 

(520 puan) tarafından

Garanti 3 yıl oluyor diye biliyorum

(3,519 puan) tarafından

garanti uzatma olursa 7 yıl. normalde değil 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 293 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 219 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kuzel2013 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy