0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (8,665 puan) tarafından

Şimdi çıkardım 24 saat üstümde kaldı, şimdi şu büyük kablo varya onu çekmem mi gerekiyor üstünden yoksa böylemi kalıcak ilk defa taktırdığım için bilemiyorum 

image

2 Cevaplar

+1 oy
(933 puan) tarafından

Ben kullanmıştım ama hstanede çıkartılmıştım kendim çıkartmadım

(8,665 puan) tarafından

Bana kendin çıkar dedi poşete koy getir dediler hafta sonu girdiği için pazartesi getir dedi 

(933 puan) tarafından

Bence böyle bırakın 

-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından

Hayır çıkartma öylece koy götür neden takıldı çarpıntı falan mı vardı

(8,665 puan) tarafından

Evet ama sanırım panik atak gecirmişim egk temiz dedi doktor ama yinede holter takıldı kalbim ağzıma gelip durdu sürekli bir haftadır öyleydi yeni geçti bazen yine yokluyor

(570 puan) tarafından

Ay bende de doğum dan sonra başladı ama 2 yada 3 saniyelik çarpıntı lar öyle uzun değil bazen pespese bazen 5 dakika da bir oluyor 

Bazen 1 ay olmuyor bazen gün aşırı bazen gün içinde defalarca 

Ne olduğunu bilmiyorum işte ekstra sistol falan diyorlar ama net bir şey yok bazen titrer gibi oluyor kalbim

Kaç kardiyolojiye gittim holter takılıyken olmadı o yüzden bir sonuç alamadım maalesef senin kide bu tarzda bir şey mi 

(8,665 puan) tarafından

Kalp titremesi gibi değil de sanki panik atak gibi benimki aniden kalbim hızlanıyor bir tuhaf oluyorum o şekilde piskologa gidin belki piskolojiktir

(570 puan) tarafından

Ya bende tam Tarif edemiyorum ki gideceğim Allah'ın izni ile randevum var zaten de belki aynıdır diye sormak istedim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 362 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 84 göst.
18 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hclkylmz (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asabii (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DeryaDenizz (1,017 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,220 soru

24,083,297 cevap

331,320 kullanıcı

...