0 oy
124 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (552 puan) tarafından

Çocuklarınıza renk ve alfabeyi kac yasinda öğretiniz.

6 Cevaplar

+1 oy
(5,088 puan) tarafından

Renkleri 1 yaşında ögrettiyordum ama harfler okulda ögrenmeli.

(552 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 

(5,088 puan) tarafından

Rica ederim canım 

-Reklam-
0 oy
(4,143 puan) tarafından

1 yaşında su an renkler hakkında konuşuyoruz kirmizi bir elma aa pantolon mavi hadi sari çoraplarını giyelim gibi. Su an kendisi renkleri ayıramıyor ama ben yine de şimdiden başladım 

(552 puan) tarafından

Bende öyle yapa yapa ogrendi.

0 oy
(6,365 puan) tarafından

Renkleri ve hayvanları 14 aylıkken söylüyordum öğrendi sorunca gösteriyor seslerini yapıyor

(552 puan) tarafından

Bizimkisi pek hayvanları bilmiyor ama renkleri bi kac tanesini  ayırt ediyor.

(6,365 puan) tarafından

Büyüdükçe onlarıda anlar

0 oy
(2,749 puan) tarafından

Okula giderken

0 oy
(4,998 puan) tarafından

2 yaşa doğru harfli oyuncak almıştım. Başına oturup ders yapmıyorduk ama oynuyorduk. 3 yaşında falan çoğunu öğrenmişti galiba.

Renkleri de 20 aylıktı boncuk dizme oyunu almıştım onunla öğrendi.

Renkler neyse de harfleri öğrensin diye zorlamamak lazım. Anasınıfına giderken ufaktan başlıyorlar zaten. 

(552 puan) tarafından

Ewt canım bende zorlamadan oyun oynarken öğreniyorlar 

0 oy
(226 puan) tarafından

Çok küçüktü ben başlamıştım hani 6 aydan sonra ne anlar diyenler oluyordu bana şu an 2 yaşında çoğuniğin gibi duruyor dokuza kadar sayıyor meyvelerin çoğunu hayvanların çoğunu biliyor ve dili çok iyi mesela kıyafet ayırırken bak kızım bu pembe kıyafet ya da mandalları sayıyoruz merdivenleri sayıyoruz ne kadar erken başlarsan o kadar iyi bence Bir de bizim burada bağlı olduğumuz belediyenin 6 aydan sonra çocuklar için eğitim vardı haftada bir kere ben oradan çok destek almıştım nasıl ne gösterebilirim ona göre ilerlemiştim

(552 puan) tarafından

Anladım canım ne güzel belediye de eğitim ile ilgili etkinlikler yapmis.kizim da  renkleri biliyor sayıları da 10 kadar biliyor. 

İlgili sorular

+4 oy
18 cevap 428 göst.
0 oy
29 cevap 843 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 280 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.

Kategoriler

1,464,707 soru