0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Kızlar kızım halıya 1 su bardağı kadar soğuk çayı dökmüş neyseki üstünde süngerli lastikli halı örtüsü vardı sulu sulu deterjanla üstünden sildim şimdi makineye atsaydınız örtüğü diyeceksiniz ama halı koltuğun altına giriyor belimden rahatsızım koltuğu kaldırım örtümü çıkarma şansım yok halıya geçmiş midir hemen sildim ama ya eşim gelene kadar beklemek zorundayım 

6 Cevaplar

+1 oy
(2,139 puan) tarafından

Bulaşık Makinesi parlatıcısı der susarım 😂oda benim elim ayağım halıya çay dökülür dökülmez onunla siliyorum bir o geçiyor birde yukarda arkadasin yazdığı gibi glind çıkmış herkes öneriyor kullananlar çok memnun bende anneme geldim eve gidince almayı düşünüyorum 

-Reklam-
0 oy
(1,518 puan) tarafından

Bu aralar glint deterjan elim ayağım oldu her lekeyi cıkarıyor ben bimden almıştım trendyol dada var

0 oy
(232 puan) tarafından

Eşim gelince sen halıyı ona yıkattır sabunla Arap sabunuyla leke çıkartıcıydı en iyisi O iki gün önce benim de kızım dolaptan yemek tenceresini çekti beyaz halıya bir tencere mercimek çorbası döktü mecburen yani çok hastaydım gerçekten o gün sildim daha berbat oldu hemen yıkadım çok detaylı olması da yıkadım sonra oturuyor leke çıkmıyor hiç

0 oy
(53,964 puan) tarafından

bim bulasik makinesi parlaticisi

0 oy
(293 puan) tarafından

Bulaşık makinesi parlayıcısı kesinlikle 

0 oy
(5,073 puan) tarafından

Gecen benim oglan puding yedi ustunede bi duru su icti midesi kaldiramadi suyu oylece kustu ayni senin soguk cay gibi duru ama afedersin kahve rengi kustu benim halida da sungerli ortu var seninkinden ona ramen gecmis bembeyaz halima yikamaya gondercem sanada gecmis olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 133 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Mevah (1,862 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
5 cevap 184 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 428 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu