0 oy
85 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5 puan) tarafından

hanımlar siz bebeklerinizi ne zaman anne sütünden kestiniz ve inek sütüne ne zaman başladınız ben inek sütünden biraz endişeleniyorum açıkçası 1 yaşından sonra veriliyor diye biliyorum ama alerji yapmasından korkuyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,891 puan) tarafından

İnek sütünün bir faydası yok ki kansızlık iştahsızlık yapar çoğu doktor da önermiyor emmeyi de 14 aylıkken kendisi bıraktı 

-Reklam-
0 oy
(6,894 puan) tarafından

İki yaşına kadar hiç inek sütü keçi sütü vermedim 26 aylık oldu hala anne sütü alıyor bırakmaya çalışıyoruz inek sütünü gittiğim bütün çocuk doktorları iki yaşından önce verme dedi bende vermedim

0 oy
(5,607 puan) tarafından

Vermek zorunda degilsin inek sutu kalsiyum eksiklgi falan var mi degerlerine bakiliyodur illaki ben verdim ama 2 yasinda memeden kesti o zaman verdim 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Vermek istiyorum ama korkuyorum 1 yaşında kızım benım bildiğim 2 yaş sonrası verılıyor

0 oy
(4,874 puan) tarafından

Kızım 18 aylıkken manasına kattım direkt vermedim üstelik bizim inegimizin sutuydu o gece çok Gazi oldu ağladı. Bence çokta matah bişey degil

0 oy
(3,119 puan) tarafından

Arkadaşımın kızı inanılmaz süt içiyordu, çocuk krize giriyordu artık. 3 yaşında doktor deyince anca kesebildiler. Otizm şüphesiyle doktora gittiler ve psikiyatri doktoru sütü derhal kesin, çocuğu uyuşturuyor demiş. Ben hiç süt vermedim kızıma ve şu an 4 yaş olmak üzere, yasitlarindan uzun. Kalsiyumu peynirden, tahinden de alır. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 126 göst.
+1 oy
7 cevap 426 göst.
0 oy
1 cevap 163 göst.
9 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,251 soru

24,166,675 cevap

335,632 kullanıcı