0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (4,400 puan) tarafından

Kızlar kızımın ismi Kumsal 

İkinciye hamileyim o da kız 🌸

Bana kumsala uyacak isim önerir misiniz

Benim düşündüklerim

• Masal
  • Ada
Var mı fikirleriniz. İlla kumsal masal gibi uyumlu olmak zorunda değil

Yıldız kayınvalidemin ismi onu da düşündüm oda uyumlu. Hem kayınvalidemi de çok seviyorum iyi anlaşırız gönlü hoş olsun da istiyorum bir yandan 🌸🤭

19 Cevaplar

+1 oy
(5,205 puan) tarafından

Kayinvalidenin ismi guzelde demode bi isim bi de simdi iyisin ilerde ne olacagini bilemezsin bozussaniz pisman olursun benim ogluma da kayinbabamin ismini vercektik olmadi sonra kayinbabamla bi bozustuk biz eger o donem onun ismini koysaydik cok sinir olurdum heralde sonra duzeldik sukur oneri olarak da deniz olmaz mi 

(4,400 puan) tarafından

Çok şükür herkesin ailesinde ufak tefek olaylar oluyor ben de aynı şekil anlaşmaktan yanayım hep orta yolu bulurum. Kırılsam bile içime atarım. Kayınvalidem ters bir kelime söylese bile onun kötü niyetten söylemediğini bilirim çünkü içini çok iyi biliyorum. O yüzden onu sevdiğime karşılık olarak böyle bir isim koymayı düşündük bir kararsız da kaldık yani bakalım daha önümüzde 4 buçuk ay var

(5,205 puan) tarafından

Ayniyiz canim ne 5 eksik ne 5 fazla tavsiyem koymaman olur  kiz isim olarak inci geldi aklima 

(4,400 puan) tarafından

Evet inci de çok güzel. Peki nazar ve narin nasıl. 

Kumsalın ismi ilk 1 hafta narindi sonradan eşim kulağına ismini okurken Kumsal olarak değiştirdik. Ama ilk 1 hafta narin olarak çağırmıştım

(5,205 puan) tarafından

Benim hosuma gitmedi nazar nazar ceker mi acaba ve demode gibi narin de hassas olur kiz 

(4,400 puan) tarafından

Evet kızımda da aynı yorumları almıştım 

-Reklam-
+1 oy
(8,792 puan) tarafından

Kendi annen dururken kayınvalidenin ismini koymayı düşünmen çok kırıcı bir yaklaşım olur. 

Lara olabilir su ve deniz kıyısı anlamına geliyor.

(2,195 puan) tarafından

Ayy siizn varya alniniz olsa öpülür🩵🩵 Annem doğurup büyütecek acimi çekecek ben gidip kaynana ismi koycam neden iyi anlaşıyoruz diye ben iyiyim ki demek ki iyi anlaşıyoruz bir kötü olayım.bakayim ama anne öyle mi anne herşeyi unutur anne ismi konulur eğer seviyorsa çiftler ama kaynana adı konulmaz kaynananın kızı koysun anasının adını 

(8,792 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim evet kesinlikle öyle bazı insanları anlamak güç 🌸

0 oy
(5,446 puan) tarafından

Onunki de kumru olsun bence :))

(4,400 puan) tarafından

Kumruyu eşime söyledşm yok Atmaca olsun dedi dalga geçti 🤣 kuzenimin kızı Asel Kumru var çok beğeniyorum ama eşimin ailesi komik karşılar. Yoksa ben beğeniyorum 🌸🤭

0 oy
(1,628 puan) tarafından

Adayı ben çok beğendim ikinci kızım olsa biri kumsak olsa kesinlik ikinci ada olurdu

(4,400 puan) tarafından

Arkadaşım var onunla kaderlerimiz aynı. Onun kızının ismi de kumsaldı çok ağladığı için hocaya götürmüşler hoca başına Elif ismini koymuş Elif Kumsal olmuş aynı olay benim kızım başına da geldi hocaya götürdük Elif koyduk Elif Kumsal oldu. Son 2 hamileyim onun kızı oldu onun kızı ada. Bana sen de Ada koy diyor Bütün her şeyimiz aynı seninle çocuklarımızın isimleri de aynı olsun diyor 🌸🌸

(1,628 puan) tarafından

Akrabalık bağı yoksa aynı olmuyor cnm

0 oy
(1,522 puan) tarafından

Oy masallah kiz kayinvalidesinin ismini koyan bir tek sen varsindir herhde masllah subhanallah

Ama yildiz ismini sevmiyjrum ben kizimin ismi elisa

Allah nasip ederse yine kiz olursa sumeyye koymayi dusunuyorum

Sumeyye.

Ela

Seyma

Suheda 

Benim fav isimlerim 

Saglikla kucaguna al insallah

(4,400 puan) tarafından

Yıldız ismi bana uyumlu geldi kumsal yıldız Deniz Ada bu tarz isimler birbirini çağrıştırıyor ya 🌸 önerilerin için teşekkür ederim

0 oy
(6,727 puan) tarafından

Bu yazdıkların arasında en güzel ve uyumlu masal ismi çık severim kız ismi önerisi isteyenede her seferinde yazarım bence masal olsun

(4,400 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌸 benim gönlüm hepsinden yana 

(6,727 puan) tarafından

Yada kumsal denizi çağrıştırır denizde olabilir rica ederim adıyla büyüsün hayırlı evlat olsunlar inşallah

(4,400 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun inşallah 🌸🤭

0 oy
(4,237 puan) tarafından

Asel aklıma geldi masal  da cok hos ada bana cok uyumlu gelmedi 

(4,400 puan) tarafından

Evet Asel de güzel teşekkür ederim 🌸

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Benim de aklıma ilk Masal geldi

(4,400 puan) tarafından

Benim de masal uyumlu geliyor ama uymasa da olur diyorum bir yandan. Yeni önerileri açığım yani 🌸🤣

0 oy
tarafından

Günaydın öykü nasıl?

Alya

Lidya 

(4,400 puan) tarafından

Öykü çok güzel 🌸 ailede Alya var 

0 oy
(27,123 puan) tarafından

Ayy yıldız ismi çok güzelmiş 💕

(4,400 puan) tarafından
+1

Evet bende seviyorum ama bakalım ne olcak doğana kadar 🌸🌸

0 oy
(1,526 puan) tarafından

Uyumlu olarak değil ama 

Mihrimah 

Defne 

Alya 

Erva 

Bu isimler hoşuma gidiyor 

(4,400 puan) tarafından

Defne ismine bayılıyorum zaten 🌸

0 oy
(1,966 puan) tarafından

Yıldız masal güzel durdu sanki

(4,400 puan) tarafından

Ben iki isimle seslenmeyi sevmiyorum Yıldız masal koysan bile illaki bir tanesi ile sesleneceğim için yine tek isimde karar kılalım dedik 🌸 kızımın Elif Kumsal ama Elif'i mecburiyetten koyduk

0 oy
(2,299 puan) tarafından

Masal olursa kumsal ve masal sal ile bittiği için sanki seslenirken isimler karışır. Yagmur güzel isim düşünebilirsin:)

(4,400 puan) tarafından

Onu ben de düşündüm bir parkta ikisine seslenirken birbirine karışır diye 🤣

0 oy
(1,063 puan) tarafından

Soyleniste kumsal masal uyumlu

(4,400 puan) tarafından

Bakalım sağlıkla doğsun da 🌸 ilahe sen Aydınlı mısın

(1,063 puan) tarafından

Hayir Azerbaycanliyim.Tabiki onemli olan saglikla dogmasi

0 oy
(8,357 puan) tarafından

Uyumlu isim olarak Güneş, Su,Yaz ve Mavi geldi aklıma. 

0 oy
(2,195 puan) tarafından

Yıldız güzel değil çok eski masal aşırı güzel kızınız ilerde masal gibi bir isim varken babaannesinin eski ismini verildiğini duysa çok üzülür böyle olduğunu bilmese bile ablamın ismi Kumsal çok güzel benim niye Yıldız der haklida olur

(4,400 puan) tarafından

O yönden düşünmemiştim 🌸

(2,195 puan) tarafından

Sizin çocuğunuz tabii daha iyisini bilirsiniz ama ilerde kaynananızla tartıssaniz çok pişman olursunuz burda çok duyduk o an da iyiydik koyduk sonra tartıştık pişman oldum diye ayrıca çocuğunuz farklı bir birey neden eski ve babaannesinin ismini taşisin ki niye sırf kaynana mutlu olsun diye ilerde okulunda yani başında ablasi herkesin ismi yeni ve modern o Yıldız ne biliyim ben üzüldüm geleceği adına eminim o da sevmez yinede sizin karariniz tabi ama ben kesinlikle masaldan yanayım 😅

(4,400 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim 🌸🤭

0 oy
tarafından

Masal uyumlu gibi onun disinda deniz olabilir 

0 oy
(26,299 puan) tarafından

Masal olmuş bence

0 oy
(360 puan) tarafından

Kumsal ada ismi daha güzel 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 332 göst.
+1 oy
19 cevap 864 göst.
22 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 506 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde damlademiral0 (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 171 göst.
7 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esraa45 (469 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,771 soru

24,115,731 cevap

333,219 kullanıcı

...