Başlayalım dedik bu sabah açtık bezi Hadii hayırlısı 27 aylık kıştan berii bez takmak istemiyordu hatta izin versem tuvalat te oturup kalacak saatlerce kolay olacak diye düşünüyorum ama bakalım bir kere altına bir kere tuvalete yaptı şimdilik 🫣
inşallah kolay olur. benim de aklım bi başla bi başlama diyor, bilemedim 2 yaşına girecek 2 haftaya
Amin canım bakalım başladık ama inşallah yolunda gider konuşması iyiyse bezi sevmiyorsa havalar sıcakken başla kışa bırakma
kasıma kadar kış yok adanada 😅 eylüle falan düşünüyorm gibi
İyi daha ne bezli zamanların tadını çıkar zorlu bir süreç bekliyor seni de 😁
Bizimkide 21 aylık bez takıyorum hemen cırtcırtlarını açıyor dili çok iyi konuşması fln hemen söyler ama öğrenip öğrenmiceğini bilmiyorum
Bezi sevmiyorsa kolay öğrenir bence ya ne olursa olsun ilk günler zorluyor zaten o kaçınılmaz son dili iyiyse başla havalar sıcak alışsınlar tam zamanı
Bencede başlicam artık
Bence bir kere daha düşün 😂😂😂pişman olmak üzereyim 😁😁
😅😅😅 niye kız daha dün başla dedin ya korkutma beniii
Sabah başladım akşam pişman oldum ama açık bugünde bez yok 😁 😁 günü şort yıkayarak geçirdim 😂 😂
Allah yardımcın olsun.ven geçen ay niyetlendim.1 gün dayanabildim.herşeyi anlıyor biliyor konuşuyor ama aşırı inatçı.büyük tuvaletini yapıp duvara halıya koltuğa her yere sürmüştü.bende pes ettim.
Benim kızım hazırdı ama benn kendimi o derece sabırlı bulmuyordum bu sabah karar verdim inşallah herşey yolunda gider
Kolay gelsin bakalım 😁
Amin canım sağol ☺️
Bizde dün sünnet ettirdik 6.5 yaş her pansumanda kıyamet kopuyor büyük tuvaletini yapmıyor zormuş
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun sünneti.. Kabızlığa çevirirse daha kötü oyunla kandırarak yaptır gene de
Sagol canım aştık şükür bi de pansumani sorun etmese keşke
1,476,538 soru
24,170,954 cevap
335,854 kullanıcı