0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (1,473 puan) tarafından

Başlayalım dedik bu sabah açtık bezi Hadii hayırlısı 27 aylık kıştan berii bez takmak istemiyordu hatta izin versem tuvalat te oturup kalacak saatlerce kolay olacak diye düşünüyorum ama bakalım bir kere altına bir kere tuvalete yaptı şimdilik 🫣

5 Cevaplar

0 oy
(5,862 puan) tarafından

inşallah kolay olur. benim de aklım bi başla bi başlama diyor, bilemedim 2 yaşına girecek 2 haftaya

(1,473 puan) tarafından

Amin canım bakalım  başladık ama inşallah yolunda gider konuşması iyiyse bezi sevmiyorsa havalar sıcakken başla kışa bırakma 

(5,862 puan) tarafından

kasıma kadar kış yok adanada 😅 eylüle falan düşünüyorm gibi

(1,473 puan) tarafından

İyi daha  ne  bezli zamanların tadını çıkar zorlu bir süreç bekliyor seni de 😁

-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından

Bizimkide 21 aylık bez takıyorum hemen cırtcırtlarını açıyor dili çok iyi konuşması fln hemen söyler ama öğrenip öğrenmiceğini bilmiyorum

(1,473 puan) tarafından

Bezi sevmiyorsa kolay öğrenir bence ya ne olursa  olsun ilk günler zorluyor zaten o kaçınılmaz son dili iyiyse başla havalar sıcak alışsınlar tam zamanı 

(13 puan) tarafından

Bencede başlicam artık

(1,473 puan) tarafından

Bence bir  kere daha düşün 😂😂😂pişman olmak üzereyim 😁😁

(13 puan) tarafından

😅😅😅 niye kız daha dün başla dedin ya korkutma beniii

(1,473 puan) tarafından

Sabah başladım akşam pişman oldum ama  açık bugünde  bez yok 😁 😁 günü şort yıkayarak geçirdim 😂 😂 

0 oy
(3,341 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun.ven geçen ay niyetlendim.1 gün dayanabildim.herşeyi anlıyor biliyor konuşuyor ama aşırı inatçı.büyük tuvaletini yapıp duvara halıya koltuğa her yere sürmüştü.bende pes ettim.

(1,473 puan) tarafından

Benim kızım hazırdı ama benn kendimi o derece sabırlı bulmuyordum bu sabah karar verdim inşallah herşey yolunda gider 

0 oy
(28,353 puan) tarafından

Kolay gelsin bakalım 😁

(1,473 puan) tarafından

Amin canım sağol ☺️ 

0 oy
(8,253 puan) tarafından

Bizde dün sünnet ettirdik 6.5 yaş her pansumanda kıyamet kopuyor büyük tuvaletini yapmıyor zormuş 

(1,473 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım hayırlı olsun sünneti.. Kabızlığa çevirirse daha  kötü oyunla kandırarak yaptır gene de 

(8,253 puan) tarafından

Sagol canım aştık şükür bi de pansumani sorun etmese keşke 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 297 göst.
0 oy
10 cevap 588 göst.
0 oy
5 cevap 412 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hediye&HM (7,061 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,476,538 soru

24,170,954 cevap

335,854 kullanıcı

...