Kizlaaaar sonunda 56 kiloyu gorduuummmm. 56.80im. Bugun 18 gun oldu. 60.50 kilodan dustum. Hedefim 52 olmak. 13 gunde bi 3 kilo daha vermek iztyrm. Sizin kilolar kac? Yasiniz boyuniz kac dogum yaptnz konusalim. 33yasindayim 1 58 boyum . 2 dgum yaptm
34 yaşındayım boyum 1.60 kilo 70 🙋♀️😁 bi 10 kilo verirsem çok iyi olacak ama önce hastaneye gitmem lazım ondan sonra güzel bir diyete girecem inşallah sana da bol şans canım inşallah istediğin hedefe de ulaşırsın 🤗
Insallah canim,hepimiz♡
31 yaş 1.60 boy 57 kılo tek doğum 😊🌸
Kilo vermek istyr musn hedefin kac:)
Yok vermek istemiyorum şuan iyiyim 😌sizi de tebrik ederim
Neresinden versin :) gayet iyi kilosu sınırın altında zayıflıkta çirkin durur bence
En iyisi ideal kiloda olmak giydiğin yakışır
Aşırı zayıflama giydigide yakışmıyor bence
Evet ilk işe başlayınca 50 kılo idim senede 2 kılo aldım 60 ı gördüm oda fazla oluyor göbek çikiyor boyda olmayınca şuan 57 yim en azından kıyafetleri dolduruyorum memnunum orantılı bence
1.65 boy kilo 80 bu 20 kilo fazlam var vermek istiyorum ama gitmiyor
Tek ogun ye canim. Bol su ic. Seker hamur isini kes. Inan gidiyor kilolar
Zaten tek öğün yiyorum bol sıvı alıyorum abur cubur yemiyorum ama hamur işi arada tüketiyorum
27 yaş. 1,60 boy 67 kilo. Hedef 55 ama olmuo 😀😀😀
2 doğuma rağmen bu kiloları görmen muhteşem! :)
23 yaş 172 boy ,71 kilo. Hedef 60
Bir de doğum
Kız sen 23 yaşında mısın 😂
Ahahaha Özge işte sırf bu yüzden yaşımı söylemek istemiyorum çok küçük görüyorlar 😂😂 ama ruhum 34 yaşında .
Şaka şaka asla inanmammm 23 olduğunaaa. Bence sen 34, ruhun 23 yaşında olabilir 😂
Sksjsjsj yok valla Ekim'de 24 olcam z kusagiyim 2001 doğumluyum😂😁
Oyy maşallah. O kadar aklı başında ve olgun ki yorumların, inanmakta baya güçlük çektim 🤭
Ah gerçekten mi, sevindirdi bu beni. Ben de aynı şekilde yorumların hakkında öyle düşünüyorum ♥️ karşılıklı yani 🍬
Teşekkürler canım benimm 🥰
32ye giricem 17 temmuzda. Kızım 6 yaşında, oğlum 1 buçuk. Boyum 1.60, kilom 47 😁
28yasindayim bende 3dogum yaptim.Bende 82kiloydum bugun baxdim 77olmusum ilk hedefim 70sonra 65
Azmine maşallah diyelim. Ben de vermek istiyorum ama gel gör ki hiçbir şey yapmıyorumm. Allahtan boyum var da biraz kilon belli değil diyorlar hep
28 yaşındayım 75 kilo 1 71 boyum iki doğum yaptım
Biz kısa boylukarda malesef kilo gösteriyor
27 yaş 2 sezeryan 56 kiloyum
Maşallah ben bu güzelliklemi konuşuyorum okadar ooo çok güzelsin canım kucagindaki çapkın hele nasıl bakıyor ❤️
Teşekkür ederim canım benim
Kız ben seni neden yaşı büyük biri hayal ediyordum😁
Ahaha bilmiyorum beni kapalı sanıyor herkes yada daha büyük 😄🫠 ruhum yaslanmis galiba öyle sanılıyor
Sezaryan gobegin bile gozukmiyo cok guzel Allah her zaman nazardan korusun canim
29 yaşında 3 çocuk annesi 2 sezeryanlı 158.cm boy 38 gün oldu diyete başlayalı 70 kg ile başladım şu an 58 600 kg bende 55 olmak istiyorum ama salı günü diyetime son vericem memlekete gideceğim
Anam bacım siz ne yiyoruz ne içiyoruz ne yapiyonuz bacım.nasil verdin 12 kilo 40 günde banada şöyle
Diyet ve sporla canım
Hangi sporu yapiyon
Maşallah çok iyi ben de 61 ile başlamıştım şu an 56 kiloyum bir yıl içinde verdim 5 kiloyu sakin yavaşça
Yas 37 ye doğru gidiyo boy 1.65 kilo 64 4.dogumumu yaptım normal doğuma girerken 57di kilo saldım gitti
1.70 boy 64 kilo bir tane bebeğim var. Hedefim varolan kilomu korumak😁
maşallah darısı başıma
163 cm boyum var, 60 kiloyum. benim de hedefim 51-52
tabi yaş 35
Benim 3.doğum 160 boy 70 kg şuan bebeğim 3 aylık çok acıkıyorum çok emziriyorum nasıl kilo verilir ya hiç bir kıyafet olmuyor yemeyince bayılacak gibi oluyorum
Valla bende başlıcam bi diyete saldım bu ara
Bende karatay diyeti 1 ayda 10 kg verdim hamileyim şuan birakrim
26 yaşındayım boyum 1.65 60 kiloyum 70 kilo olmuştum 1 ayda 60a düştüm 3 kilo daha vermem gerekiyor
169 boy
78 kilo
Bi 8 kilo verebilirsem çok iyi olacak ama nerdee
1,471,583 soru
24,100,619 cevap
332,394 kullanıcı