+2 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (18,603 puan) tarafından

Kaç haftalık oldunuz kızlar 🌹 Bakalım kimler ayni haftalarda kimler yeni kimler doğurmak üzere 🐣☺️🌹

Ben 24+1 oldum bugün 😍🐣 

Peki sizler ?

20 Cevaplar

+2 oy
(301 puan) tarafından

Günaydnn canm sağlıcakla al bebişini kucağına maşallah yolu yarılamışsn . Ben 37+1 oldum inşallah tez vakitte doğururm çünkü çok yoruldum sıcaklar+ hamilelik çok zor 🫣

(18,603 puan) tarafından

Kız ben o haftayı hiç görmedim nasıl oluyor o haftalar nasıl geçiyor ? Sağlıkla gelsin ❤️ 

(301 puan) tarafından

Amin inşallah canım. Benim üçüncü Allah kısmet ederse inan ki geçmiyor dakikaları sayıyorum resmen 

-Reklam-
+2 oy
(1,741 puan) tarafından

Ay geçen sene bu zamanlar 8 aylık hamileydim Allah kolaylıklar versin sıcaklarda çok zor oluyor sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah tüm hamislerin 

(18,603 puan) tarafından

Amin canım ❤️ ben yaz gebeliği görmemiştim kış bebeği kızım hemen klima taktırdık zor oluyor 

+2 oy
(49 puan) tarafından

Ben doğurdum 😁 diğer arkadaşlara başarılar dilerim 😂

(18,603 puan) tarafından

Darısı başımıza inşallah ❤️ ❤️ 

(49 puan) tarafından

İnşallah canım sağ salim saklıkla olsun 🌸

+2 oy
(263 puan) tarafından

32+1 deyiz çok şükür.Rqbbim herkese vaktinde saglikli kolay dogum nasip etsin.Şu sıcaklarda da gebelik baya zor yani 🤣

(18,603 puan) tarafından

Gerçekten zor canım Allah yardımcımız olsun

(263 puan) tarafından

Amin amin 🩷

+2 oy
(3,413 puan) tarafından

22+2 sen helloo Şafak 124 😂

(3,413 puan) tarafından

Zeynep benim kızımın adı Emine Sultan evet canım hamileyim 

tarafından

Aaa pardon canim 🤦‍♀️😁 ben kızının ismi diye hatırlıyorum ne güzel sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah minnoşa kardeş geliyor hee şimdi nasıl mutludur 🤗

(3,413 puan) tarafından

Valla çok mutlu canım artık çok istiyordu çünkü bı de biizm oturdugumuz yer tam merkezi mahalle arası değil o yüzden disarj da çıkmıyor sıkılıyordu. Sen düşünmüyor musun Dicleye bı tane kardeş getir ♥️

tarafından

Ne güzel artık kardeşi gelince sıkılmaz da bizimki de aynı inanki kuzenlerimin çocuklarını görüyor anne hepsinin kardesi var niye benim yok diye soruyor 😁 bakalım düşünüyoruz da hayırlı ile sağlıkla nasip olur inşallah biraz da korkuyorum yine kaybederim diye karmakarışık bir haldeyim 🤷‍♀️

(3,413 puan) tarafından

Korkma inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. Daha zamanları geldi arada 4 buçuk yaş olacak bizimkinin 

+2 oy
(96 puan) tarafından

18+6 göbekten çok kilo var bende😂 kilo almak istemiyorum ama bogazimida tutamiyorum

(18,603 puan) tarafından

Aşko ben yeni yeni iştahlanmaya başladım o haftalar benim için kabus gibiydi herşeyden tiksinmistim 🥴

(96 puan) tarafından

Hiç asermem olmadı kusmadim kilo aldım o yüzden 🥲

+2 oy
(196 puan) tarafından

21+4 detaylida arsa teshisi konuldu basina gelen var mi

(18,603 puan) tarafından

Ne demek canım o hiç duymadim 

(196 puan) tarafından

Sag kola giden damarin farkli yerden gecmesi

+1 oy
tarafından

Göbüşüm bi 20 haftalık var 😂

(18,603 puan) tarafından

Hahah 🤣 esimde öyle diyor sanki bendeki Bebek gibi de sendeki gobek gibi diyor 🤣🤣🤣

+1 oy
tarafından

Gunoooo hamiş değilim yine de geldim 😁

(18,603 puan) tarafından

Hoşgeldin inşallah en kısa zamanda aramızada bekleriz 🌹☺️❤️ erkeğe benziyor dediler Perşembe günü randevum var yine gitcem ☺️ amin inşallah dualarınız da banada yer verin erken gelmesin en korktuğum o

tarafından

Hahahahahaaha hayırlısı olsun inşallah bakalım benim minik kuşum da artık kuzenlerimin çocuklarını görünce niye onların kardeşi var da benim yok diye söyleniyor 🤭😁 yaa erken doğum riski mi var canım hayırlısı ile sağlıkla vaktinde gelir inşallah 🤲 

(18,603 puan) tarafından

Kızımda erken doğduğu için riskli olduğunu ve üzerinden zaman geçmediği için ilerleyen haftalarda dikişler de sorun olabileceğini söylüyorlar hayırlısı Allah'tan. Ya inşallah prensese bir kardeş gelir ❤️

(4,155 puan) tarafından

Amin sağlıkla gönlünüzde ki nasip olsun inşallah kızlar ❤️ 

tarafından

Amin bacım cümlemizin inşallah 💜

+1 oy
(2,569 puan) tarafından

28+1 olduk:))

(18,603 puan) tarafından

Kızmış yorumu okudum şimdi bende erkek doguursam burdaki Kader ortağım sensin 🤣🤣

(2,569 puan) tarafından

ayneen 😂 inşallah ben senden önce doğuracağım durumu bildiririm😂😂

(18,603 puan) tarafından

Orasını Allah bilir benim erken dogurmalarim meşhurdur 🤣🤣 yine riskim var bakarsın beraber dogururuz ❤️

(2,569 puan) tarafından

bu sefer inşallah zamanında gelir canım ❤️ ilkimde benimde erken doğum riskim vardı ama çok şükür 37. hafaya kadar dayandık:))

(18,603 puan) tarafından

37 benim için Miss olur Allah bilir bakalım ne olcak ☺️

+1 oy
(2,576 puan) tarafından

Bugun 13 haftalık olduk:)

(18,603 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına al canım ❤️ 😍 🌹 

(2,576 puan) tarafından

Amin cnm sende sağlıkla kavus ınsallah 

+1 oy
(137 puan) tarafından

35:4 gün cnm

(18,603 puan) tarafından

Yolun sonu görünmüş hayırlı dogumlar canım ❤️ 

(137 puan) tarafından

Korkuyorum ben ya

(18,603 puan) tarafından

Bende çok korkuyorum bu sefer arkamda kızım var çünkü 🥹

(137 puan) tarafından

Allah büyük tür canım 

+1 oy
(1,747 puan) tarafından

Günaydın canım 15+1 haftalık 

(1,747 puan) tarafından

24 haftalık olmuşsun kesinlesmedi mi daha 

(18,603 puan) tarafından

Eliyle kapatıyor canım kızımda öyleydi doguracagim sabah bile cinsiyet baktırdım sen düşün 🤣🤣

(1,747 puan) tarafından

Çikolata filan denedin mi ben kızıma hamileyken çikolata yemiştim direk göstermişti bunda nasil olsa doktor söylemez dedim birşey yemeden gittim şehir hastanesini 16 dan sonra söylediği için öyle düşündüm ama ben sormadan erkeğe benziyor dedi ikili tarama testini zor yaptirdim bende hareket ettiğinden zor baktılar fetal DNA testini yaptirdin mı canım 

Cinsiyet belirsizliği de zor ya cinsiyete göre hazırlık yaptığın için 

(18,603 puan) tarafından

Cinsiyet benim için hiç önemli değil sağlıklı olsun da kızımın herşeyi ortak almıştım cinsiyet net demedikleri için yine o şekilde hazırlık yaparım 

(1,747 puan) tarafından

Tabi herşeyden önce sağlık belki öğrenirsin kontrole gittiğin de ilk hamilelikte bende ikinci çocuğum erkek olursa diye beşik bebek arabasını filan ortak kullanılır diye düşünerek aldım bir tek kıyafet alışverişi yaparım 

+1 oy
(495 puan) tarafından

Merhabaaaa hamiş hanımlar bana da dua eder misiniz sağlıklı bir evladım olsun teşekkürlerrrr

(18,603 puan) tarafından

Allah hayırlısıyla nasıl etsin canım ❤️ 😍 

+1 oy
(971 puan) tarafından

33+2 deyiz bizde 

İlkim 35 doğdu bakalım bu miniş ne zmn gelcek

(18,603 puan) tarafından

Bende 34 de doğurmuştum sanada erken doğum riski yüksek diyorlar mi peki 

(971 puan) tarafından

İlki erken oldgu buda öyle olur büyük ihtimalle dedi doktor. Ama bnm erken dogum için hiç bi sebep yoktu direk suyum gelmişti. Bakalım nasip 35 i geçsek iyi olur ya .. 

(18,603 puan) tarafından

Benimde suyum bitti benim şu gelmedi ama kontrole gittim çok az bebekte sende zehirlenirsn diyip hastaneye aldılar 1 hafta yattım doğuma aldılar 34 te

(971 puan) tarafından

anladım cnm İnşallah 38 leri görürüz.. amin 

(18,603 puan) tarafından

36ya falanda razıyım ben inan en azından gelişimini tamamlasin diyorum arada çok zaman olmadığı için kızımla dikişler zarar görebilir o sebepten 38 40 lari bekletemeyebiliriz dediler birde su gelme olayı var tabi Allah yardımcımız olsun 

+1 oy
(181 puan) tarafından

20 haftalık hamileyim 

(18,603 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin 

+1 oy
(271 puan) tarafından

28+2 olduk biizzz

(18,603 puan) tarafından

Cinsiyeti ne Zeliş 

(271 puan) tarafından

Erkek 

+1 oy
(367 puan) tarafından

28 haftalık oldum

(18,603 puan) tarafından

Şeker yüklemesi yaptırdın mi canım 

(367 puan) tarafından

Evet 2 hafta oldu

+1 oy
(11,419 puan) tarafından

37+0 olduk hissediyorum eli kulağında geliyor gelmekte olan aşırı derecede korkuyorum dogumdan

(18,603 puan) tarafından

Ay ben doğumdan değilde kızım bensiz ne yapar diye korkuyorum benden başkasıyla durmaz uyumaz yemek yemez

(11,419 puan) tarafından

Benimkiler öyle küçük değil oğlum 6 yaşında kızım 9 yaşında şükür babaanneleriyle hala amcalariyla yerler içerler sorun etmezler 1.2 gece için 

0 oy
(18,603 puan) tarafından

Kız bu kadar mı hamiş var 🫣😀

İlgili sorular

+5 oy
19 cevap 629 göst.
+3 oy
60 cevap 2,025 göst.
+1 oy
52 cevap 2,435 göst.
0 oy
51 cevap 827 göst.