+1 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (4,098 puan) tarafından

Tam 1 sene geçmiş. Sanki 10 yıl gibi geldi 🩷😄 Annelik çok zormuş ve aşırıiiiii sabır gerektiriyormus, gurbette daha zormuş. Üstüne yapışık yaşadığımız için ve hala çok az uyuduğu için daha daha zormuş.

Güzel yanı da bir gülüşüne sanki her şey bambaşka güzel oluyor. İyi ki dogurmusum, Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla hayırlısıyla inşallah. İsteyene de nasip etsin en yakın zamanda ❤️

9 Cevaplar

+1 oy
(7,356 puan) tarafından

Annelik zor evet özellikle gurbette tek başına büyüten kadınlar için ekstra zor. Ama sanırım Allah sabrını veriyor. ♥️

(4,098 puan) tarafından

Veriyor canım, yoksa zaman asla geçmezdi Rabbim sağlık versin hepsine inşallah ❤️❤️

-Reklam-
+1 oy
(2,974 puan) tarafından

Aminnn canım Allah bütün çocuklarımıza uzun ömür nasip etsin 

(4,098 puan) tarafından

Amin amin canım benim ❤️🧿

+1 oy
(7,042 puan) tarafından

Amin canim bende 2 ay once anne oldum anne olmak en güzel duyqu Allah her kese sağlikla büyütmeyi nasib etsin inşallah❤️

(4,098 puan) tarafından

Amin amin canım benim sağlıkla büyüsünler ❤️

+1 oy
(18,194 puan) tarafından

İyi ki Doğmuş minik adam 🦋🐣🍯 

Senle aynı şeyleri yaşayıp tekrar hamile olmama ne diyorsun peki 🤣🤣 ben akıllanmam 😀😀

(4,098 puan) tarafından

Benden güçlüsün bacım. Ya da benden deli. Her sey olabilir. Rabbim yardimcin olsun sakin bebisin olsun 🧿🧿❤️❤️

(18,194 puan) tarafından

Amin inşallah canım ❤️ 😍 

+1 oy
tarafından

Yaa 1 yaşına geldi bile bak zaman ne çabuk geçiyor ahhh geçmez diyoruz ama dönüp şöyle bakınca halbuki su gibi akıp gidiyor 🥺 doğum günü kutlu olsun minnoşumun öp benim yerime nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah 💜

(4,098 puan) tarafından

Öperim teyzesi. Geçiyor şükür sen de benim yerime Dicleye kocaman sarıl. İyi ki varlar ❤️🧿

tarafından

Çok teşekkür ederiz bal teyzesi 😘💜 iyiki iyiki canım çok şükür bin şükür 🤲

+1 oy
tarafından

Sen bide ikinciyi gör ahahah 😄♥️ verelim coşkuyu şaka şaka aklını başına topla canısı ben tam kızım bir yaşına girince hamile kalmıştım Dünyam başıma yıkılmış olsada şuan eilimi cekistiren yakışıklı bir bal kucağımda 

(4,098 puan) tarafından

Maşallah canım benim Allah bağışlasın ama yok bacım. Vallahi çok zor 

+1 oy
(4,589 puan) tarafından

Hayirli evlat olsun gülüm ♥️

(4,098 puan) tarafından

Amin amin güzel bacım ❤️

+1 oy
(822 puan) tarafından

Zor olsada dunyanin en guzel hissi bence.kutlarim sizi 1yasini doldurmus.saglikli,mutlu,huzurlu buyusun

(4,098 puan) tarafından

İnşallah canım benim, çok teşekkür ederim ❤️

0 oy
(1,520 puan) tarafından

Başka neye böyle sabır gosterirki insan adı Evlat olmazsa❤️❤️

Güzel sağlıklı yaşları olsun inşallah 

(4,098 puan) tarafından

İnşallah canım benim, çok doğru ❤️

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 282 göst.
8 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,786 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 812 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 604 göst.
7 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,525 soru

24,017,798 cevap

328,086 kullanıcı

...