Günaydın hanımlar. Hava 52 derece olmadan bi kahve içeyim dedim hazır erken kalkmışken 😅 eşimle kızım daha uyuyor bende balkonda oturuyorum hafif esiyor. Siz neler yapıyorsunuz uyananlar gelsin bakalım anlık
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim 🥰
Günaydın bizimkiler uyuyor bende telefonla takılıyorum
Bende biraz bakayım dedim boynum ağrıdı hemen 😮💨
Günaydın canim kızımı uyutuyorum gidip işlerimi yapicam
İş yapılacak gibi değil oturduğum yerde terledim şuan 🥵
Bende markete gittim geldim hava yanıyor daha sabahın köründe
Evet ya çok sıcak birde 2 kez gittim Bn markete 😁
52 okuyunca birden gözüm açıldı 32 derece gorduk en son suan hava serin oh be diyorum valla. Afiyet olsun sana da
Kız öyle mecazen dedim onu ama 42 falan oluyor zaten 😅 biz 32yi bu saatlerde görüyoruz düşün daha 9 buçukta
Günaydınnn afiyet olsun
Sağol canım 🥰
Günaydın çay koydum çocukların uyanmasını bekliyorum kahvaltı için
Bu saate kadar uyuyan çocuk ne güzel
Gunaydin canim sen uyanali 2 saat olmus gecmis bile kim bilir ne isler yapmissinizdir ben daha ayilamadim cocuk kahvalti yapiyo kahve iciyorum hic bi is de yapasim yok bugun bi yemek koycam
Kahvemi içtim kızım uyandı 8 buçuğa doğru. Markete gittik kahvaltı yaptık evi topladim şimdide mutfağı topladım birazdan süpürecem baska isim kalmadi.
MasaAllah sana aksam kacta yatiyosun
Kızımı 9da yatırıyorum bende bir iki saat takılıp evi toparlayıp yatıyorum 11 gibi. Bu ara uyku düzenim berbat gece sürekli uyanıyorum havada sıcak yatilmiyor
AAnladim canim
Kreşler çok pahalı yarı özel anaokulu var alırsa Eylül de oraya verecem ben. Evde olmuyor artık sıkılıyor
Ay inşallah alırlar çok iyi olur. Bende dini kreşe gönderecektim yakınımızdaki kapanmış bi süre arabamız da yok uzaktaki biraz zorlar naparız bilmiyorum. Bizim burda çok yaygın değil sanırım yarı özel benim bildiğim çok az var
Sübyanda var evimin karşısında artik hangisi olursa bakalım. Eylülde 4 yasina 3 ay kalmış oluyor alirlar heralde evde beni çok yoruyor ya
Alırlar bence ya ama erken gidin benim komşu kuran kursuna şimdiden kaydettirmiş. Bizde çok sıkılmaya başladık öğlen uyursa biraz mola oluyor iyi geliyor
Sıcakta gitmeye hiç gözüm kesmiyor eşime git sor diyorum oda unutuyor
Günaydın canım afiyet şifa olsun 🤗
Teşekkür ederim canım 🥰
1,467,312 soru
24,042,951 cevap
329,234 kullanıcı