0 oy
199 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (7,466 puan) tarafından

image

Günaydın hanımlar. Hava 52 derece olmadan bi kahve içeyim dedim hazır erken kalkmışken 😅 eşimle kızım daha uyuyor bende balkonda oturuyorum hafif esiyor. Siz neler yapıyorsunuz uyananlar gelsin bakalım anlık 

10 Cevaplar

0 oy
(203 puan) tarafından

Afiyet olsun canim

(7,466 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 

-Reklam-
0 oy
(3,112 puan) tarafından

Günaydın bizimkiler uyuyor bende telefonla takılıyorum 

(7,466 puan) tarafından

Bende biraz bakayım dedim boynum ağrıdı hemen 😮‍💨

0 oy
(7,058 puan) tarafından

Günaydın canim kızımı uyutuyorum gidip işlerimi yapicam

(7,466 puan) tarafından

İş yapılacak gibi değil oturduğum yerde terledim şuan 🥵

0 oy
(3,008 puan) tarafından

image

good MORNİNG   canimm😁 afiyet olsun  bnde kahvemi içtim bitti 😁😂  cam açık serin serin şuan  tadını çıkarıyorum oğlanın peşinde iken😂  bir yandan TV bakıyorum  markete gidicem  tatlı yapicam inşallah  abimlere gondercem tatlıyı 
(7,466 puan) tarafından

Bende markete gittim geldim hava yanıyor daha sabahın köründe 

(3,008 puan) tarafından

Evet ya çok sıcak birde 2 kez gittim Bn markete  😁

0 oy
(4,895 puan) tarafından

52 okuyunca birden gözüm açıldı 32 derece gorduk en son suan hava serin oh be diyorum valla. Afiyet olsun sana da

(7,466 puan) tarafından

Kız öyle mecazen dedim onu ama 42 falan oluyor zaten 😅 biz 32yi bu saatlerde görüyoruz düşün daha 9 buçukta 

0 oy
(23,102 puan) tarafından

Günaydınnn afiyet olsun 

(7,466 puan) tarafından

Sağol canım 🥰

0 oy
(1,334 puan) tarafından

Günaydın çay koydum çocukların uyanmasını bekliyorum kahvaltı için 

(7,466 puan) tarafından

Bu saate kadar uyuyan çocuk ne güzel 

0 oy
(4,821 puan) tarafından

Gunaydin canim sen uyanali 2 saat olmus gecmis bile kim bilir ne isler yapmissinizdir ben daha ayilamadim cocuk kahvalti yapiyo kahve iciyorum hic bi is de yapasim yok bugun bi yemek koycam 

(7,466 puan) tarafından

Kahvemi içtim kızım uyandı 8 buçuğa doğru. Markete gittik kahvaltı yaptık evi topladim şimdide mutfağı topladım birazdan süpürecem baska isim kalmadi. 

(4,821 puan) tarafından

MasaAllah sana aksam kacta yatiyosun 

(7,466 puan) tarafından

Kızımı 9da yatırıyorum bende bir iki saat takılıp evi toparlayıp yatıyorum 11 gibi. Bu ara uyku düzenim berbat gece sürekli uyanıyorum havada sıcak yatilmiyor

(4,821 puan) tarafından

AAnladim canim 

0 oy
tarafından

image

Günaydınn yetiştim mii:) afiyet olsun bizde bugün 9dan sonra uyandık eşimin işyerine bi malzeme taşıdık oğlanı da bıraktım geldim biraz sessizlik😅
(7,466 puan) tarafından

Kreşler çok pahalı yarı özel anaokulu var alırsa Eylül de oraya verecem ben. Evde olmuyor artık sıkılıyor 

tarafından

Ay inşallah alırlar çok iyi olur. Bende dini kreşe gönderecektim yakınımızdaki kapanmış bi süre arabamız da yok uzaktaki biraz zorlar naparız bilmiyorum. Bizim burda çok yaygın değil sanırım yarı özel benim bildiğim çok az var

(7,466 puan) tarafından

Sübyanda var evimin karşısında artik hangisi olursa bakalım. Eylülde 4 yasina 3 ay kalmış oluyor alirlar heralde evde beni çok yoruyor ya

tarafından

Alırlar bence ya ama erken gidin benim komşu kuran kursuna şimdiden kaydettirmiş. Bizde çok sıkılmaya başladık öğlen uyursa biraz mola oluyor iyi geliyor 

(7,466 puan) tarafından

Sıcakta gitmeye hiç gözüm kesmiyor eşime git sor diyorum oda unutuyor

0 oy
tarafından

Günaydın canım afiyet şifa olsun 🤗

(7,466 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🥰 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 213 göst.
28 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duyguu27 (7,466 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 341 göst.
12 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duyguu27 (7,466 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 385 göst.
23 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duyguu27 (7,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 508 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,685 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,951 cevap

329,234 kullanıcı

...