0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ev taşıma aşamasındayız çocuk uyuduktan sonra Mutfaktaki eşyaları toplayacaktım Oturma odasında uyuyordu Hadi uyusun almayayım dedim Mutfaktaki İşim bitince hem vantilatör hem Çocuğu kucağıma aldım vantilatörün Uzaklığını ayarlarken çocuk kucağımdaydı yanlışlıkla kafasını dolaba vurdum aniden dönünce dolaba vuracağını düşünemedim çok yorgunum kafasının omuzundan dışarıda olduğunu hesap edemedim Hani dolabın köşesi vardır ya işte o köşesi çok ufacık bir şekilde kafasında çizik oldu şişti kulağının arkası hafif pembeleşmiş hala uyumaya devam ediyor kafasını vurduktan sonra bir 5 saniye Ağladı bir şey yok anneciğim dedim kucağıma bastım uyumaya devam etti çocuğu uyandırayım mı Ne yapayım bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm çok yorgundum benim çocuğum öncesinde de Çok hiperaktif bir çocuktu sürekli bir yerlerden düşüyordu kafası şişiyordu kolu şişiyordu doktorun Onun için verdiği krem vardı başına biraz buz tutup kremi süreyim uyusun mu yoksa uyandırayım mı 2,5 yasinda

3 Cevaplar

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Uyandirmalisin. Bir yerden düşünce, vurunca gibi hareketlerde 2 saat kadar takip edilmesi gerekiyor zaten . Hele ki çizilip,  morarmasina rağmen uyumasını bilemedim 🤷‍♀️

-Reklam-
0 oy
(1,696 puan) tarafından

En iyisi uyandır bir süre uyanık kalsın sonra tekrar uyutursun çocuk bu dışarıda kalkar da canınızı sıkmayın en iyisi uyandırıp bir süre beklemek

0 oy
(9,082 puan) tarafından

2. bucuk yasinda cocuk kendi kendine de kafasini gozunu yario. ya bise olmaz duser kalkar ne olacakki. zaten sorun olsa uyumazdi tik demis iste hafften . abartilcak bi durum olsa zaten vocuk cani yanar uyanirdi. aygin baygin bayilmamaiski uyumus yani. 2 bucuk yas ohoo sen gormeden kimbilir ne haltlar yiyordurda bise olmuo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 264 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Seda22 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 356 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
11 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 300 göst.
4 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,069 soru

24,067,359 cevap

330,445 kullanıcı

...