Ay vallahi bıktım yoruldum hanımlar güneydoğu da yaşıyorum sicaklar birden bastırdı 41 42 derece yani 1 yaşındaki oğlum illallah ettirdi beni artık ne uyku uyuyor ne iştah var anca kusuyor anca hafif ateşi var anca bağırıyor artık disten mi sıcaklardan mi bilmiyorum hava ne zaman sicak olsa iğne batiriyorlar sanki kendisinin yüzünden bir yere gidemiyorum parka çıkardım serinlikte ona bile korktu bağırdı gezmeyi seven bebek ne tepkiler verdi ya ben tamamen sıcaklardan kaynaklandığını düşünüyorum rahatlamasi icin her gün dus aldırıyorum kremlerini sürüyorum fitil yapıyorum ilaç veriyorum calpol vs. Ama yok gözümde uyku dizlerimde derman kalmadı benim gibi olanlar yok mu yeminle bunun karşısında sıcağı unuttum
Bizde Maraş'tayız benim oğlumda 14 aylık ve saat sabahın 6'sı ben ayağımda sallıyorum ayaklarım ağrıdı uykum var uzanarak sallıyorum belim boşlukta diye kopacak kadar ağrıyor şu anda erken uyanırsa çok mızmızlanacak diye ayağıma alıp süreyi uzatmaya çalışıyorum bi.çocuk bu saatte neden uyanır ki akşam da 11'de uyudu
Maraş yanıyor resmen bende marastayim 😶🌫️🥵
Bende Gaziantepdeyim hiç yatmıyor hep ağlıyor sürekli huysuz sıcaklardan olduğunu düşünüyorum çünkü bayram tatilinde trabzon rizedeydik oralar serindi uyku tulumu + uzun kollu takımla yatiriyordum rizeden antalyaya geçtik baya uzak bir mesafe antalya ise yanıyordu rizede bir şeyi yoktur ama antalya da çığlık çığlığa
Antalya'da şuan asfalt eritir 😄 Antep de biz gelmeden yanıyordu maşallah ben yinede nemli havayı tercih ederim
Antalyada ki oteli tatili sürekli ağladığı için iptal ettik para da boşa gitti 😟😟 iki yıldır deniz yüzü görmüyorum bu yıl rahat ederim dedim bu yılda sagolsun oğlan koymadı
Bizimde aynı sorun vardı 4 gece uyumadı klimalı odada yatırmak istemedim hasta olur diye 2 gündür de klimali odadayiz uyuyor gündüz uykusunu hiç yapmadı dün yatak odasında beşiğinde yatıyor sıcaktan mi başka bir sorunu mu vardı bilmiyorum uyumadı delirtti beni 4 saate yakın uğraştım uyusun diye
Sırf onun için klima aldım klimalı odada yatiricam
klima hasta etmez. doğru derecede kullanın, klima üstüne vurmasın, arada havalandırın hiç sorun olmaz. yenidoğan bebeğimle 3 ay klimalı odada yattım ben.
oda sıcaklığını 21 in altına düşürmeyin
Kız ne 21i ben 28 3o da açıyorum korkuyordum hasta olur diye 🤣🤣🤣
kızımın odası çok küçük, klima baya büyük gelirdi diye tavan vantilatörü aldık, 2-3 gecedir onu açıyoruz pencerede açık. tabi kontrol ediyorum arada. rahat yatıyor, konum adana
Allah yardımcınız olsun canım yazık küçük oda yetişkin biri bile zor dayanıyor
1,470,509 soru
24,086,791 cevap
331,546 kullanıcı