0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,811 puan) tarafından

Kızlar annem bugün banyoda düşmüş kolu dirsekten kırılmış acilde alçıya aldılar salı günü ortopediye goturcez . Neyse acildeki doktor yetişkin olduğun ve yaşı olduğu için önce ameliyat sonra da platin ile geçer dedi 

Alçıyla geçme imkanı yok mu 

Başına gelen var mı? 

5 Cevaplar

+1 oy
(11,163 puan) tarafından

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah. Parçalı kırıklar ameliyatsiz iyileşmiyo malesef benim kardeşim de parçalı kırıkdan ameliyat oldu eşimin kuzeninin kızı da ameliyat oldu. Biran önce iyileşir toparlar inşallah 

(6,811 puan) tarafından

İnşaallah canım 58 yaşında acil doktoru da ameliyat ve fizik tedavi olmadan geçmez demiş annem de korkuyor ister istemez nolcak bakalım 

-Reklam-
+1 oy
(6,991 puan) tarafından

Bende 2 civi var kemikten parca kemik kalkmisti 15 yasinda oldum ameliyat simdi 32 yasindayim gecmiyor canım hatta yarim.alciya almislardir fazla hareket ettirmesin ameliyat denince biz bir iki doktora daha gitmis benim o parca kemik biraz daha havaya kalkmisti

(6,811 puan) tarafından

Oyy geçmiş olsun ya bakalim bizim de ne dicek teşekkür ederim 

+1 oy
(918 puan) tarafından

Oyy oyy kırık çok zor eşim öyle yere düştü kol dirsek kemiği 8 parçsya bölünmüştü 2 defa ameliyat oldu fizik gördü doktorlar dedi sakat kalabilir,içine çubuk demirler attılar ameliyat ile doktor dedi ancak tutturdum, sonra 2 ay sonra tekrar ameliyat çubuklar Çelik çıkardılar ı kadar zordu eşim ameliyat çıktı 6 erkek doktor geldi dedler ver kolunu açacağız eşim dedi dikişler patlar dedi sıkıntı yok yine dkeriz biri sedyeye çıktı biri elini biri bacağını o kırık kolu yüklendiler açtılar ama çok kötüydü ya doktor dedi bunu yapmasaufık kolın açılmadı, doktor ne derse uyun işin ucu sakatlığa kadar gidiyor biz o kadar hareket fiziğe rağmrn eşim kolunu artık tam açamıyor 35 derecelik havada kalıyor bunada şükür rabbim şifa versin sizde 

(6,811 puan) tarafından

Çok sağol canım ♥️ inşallah rabbim şifa versin 🫶 size de çok geçmiş olsun 

+1 oy
(5,330 puan) tarafından

Platini kesin takarlar canım 

Özellikle parçalı kiriksa alciyla duzelmesi çok zor 

Hatta platini çiviyle yada vidayla da sabitlerler

(6,811 puan) tarafından

İyi olur inşallah 

+1 oy
(5,330 puan) tarafından

Ben trafik kazasi gecirdigimde sol bacagim 

Femur saft kırığı deniyor 

Parçalı kirikmisti platin taktilar iki yukardan vida iki de alttan vida taktilar 

Hatta kilitli çivi deniyor

(6,811 puan) tarafından

İyi olsun da bakalım ne olcak salı günü 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
5 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 754 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Frtnzn (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (6,991 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,856 soru

24,091,150 cevap

331,754 kullanıcı

...