Kızlar annem bugün banyoda düşmüş kolu dirsekten kırılmış acilde alçıya aldılar salı günü ortopediye goturcez . Neyse acildeki doktor yetişkin olduğun ve yaşı olduğu için önce ameliyat sonra da platin ile geçer dedi
Alçıyla geçme imkanı yok mu
Başına gelen var mı?
Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah. Parçalı kırıklar ameliyatsiz iyileşmiyo malesef benim kardeşim de parçalı kırıkdan ameliyat oldu eşimin kuzeninin kızı da ameliyat oldu. Biran önce iyileşir toparlar inşallah
İnşaallah canım 58 yaşında acil doktoru da ameliyat ve fizik tedavi olmadan geçmez demiş annem de korkuyor ister istemez nolcak bakalım
Bende 2 civi var kemikten parca kemik kalkmisti 15 yasinda oldum ameliyat simdi 32 yasindayim gecmiyor canım hatta yarim.alciya almislardir fazla hareket ettirmesin ameliyat denince biz bir iki doktora daha gitmis benim o parca kemik biraz daha havaya kalkmisti
Oyy geçmiş olsun ya bakalim bizim de ne dicek teşekkür ederim
Oyy oyy kırık çok zor eşim öyle yere düştü kol dirsek kemiği 8 parçsya bölünmüştü 2 defa ameliyat oldu fizik gördü doktorlar dedi sakat kalabilir,içine çubuk demirler attılar ameliyat ile doktor dedi ancak tutturdum, sonra 2 ay sonra tekrar ameliyat çubuklar Çelik çıkardılar ı kadar zordu eşim ameliyat çıktı 6 erkek doktor geldi dedler ver kolunu açacağız eşim dedi dikişler patlar dedi sıkıntı yok yine dkeriz biri sedyeye çıktı biri elini biri bacağını o kırık kolu yüklendiler açtılar ama çok kötüydü ya doktor dedi bunu yapmasaufık kolın açılmadı, doktor ne derse uyun işin ucu sakatlığa kadar gidiyor biz o kadar hareket fiziğe rağmrn eşim kolunu artık tam açamıyor 35 derecelik havada kalıyor bunada şükür rabbim şifa versin sizde
Çok sağol canım ♥️ inşallah rabbim şifa versin 🫶 size de çok geçmiş olsun
Platini kesin takarlar canım
Özellikle parçalı kiriksa alciyla duzelmesi çok zor
Hatta platini çiviyle yada vidayla da sabitlerler
İyi olur inşallah
Ben trafik kazasi gecirdigimde sol bacagim
Femur saft kırığı deniyor
Parçalı kirikmisti platin taktilar iki yukardan vida iki de alttan vida taktilar
Hatta kilitli çivi deniyor
İyi olsun da bakalım ne olcak salı günü
1,470,856 soru
24,091,150 cevap
331,754 kullanıcı