0 oy
154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,379 puan) tarafından

Kizlar 5 yildir evliyim geldim geleli borç ödüyoruz. Bir turlu rahata giremedik o kadar bunaldim ki evim mustakil kiram ucuz elhamdulillah iki cocugum var ama esim kredi cekiyor araba aliyor borcu azaliyor tekrar kredi cekiyor ucu ucuna yetişiyoruz. Bir sey istemeye korkuyorum hep bi gecim sikintisi var mutfak yönünden esim doldurup getiriyor ama onun disinda 100 lira bile elime zor geçiyor o kadar bunaldim ki hayatımız dümdüz gidiyor sıkılıyorum evde dura dura bunaliyorum bi yere de cikmiyoruz zaten market avmler falan uzak. Artik evde huzursuzluk cikiyor para konusunda. Esime yeter artık diyorum yemeyeceksek niye kazaniyorsun diyorum sesini cikarmiyor kimseye sesimi de duyuramiyorum derdimi de söyleyemiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,540 puan) tarafından

Yani arabayı mi yükseltiyor 

Ama kredi işin içine girince var olanda gidiyor 

Çünkü faiz 

Ve faiz nerdeyse kredi kadar bana çok mantıksız geliyor

(1,379 puan) tarafından

Sözümü dinlemiyor butun kazandigi faize gidiyor cildiricam

(1,540 puan) tarafından

Bana çok saçma geliyor 

Kayinepder 350 kredi çekti oldu sana 550 kusur 200bin vs bosu boşuna vermek emegimi çöpe atmak gibi birsey 

(9,082 puan) tarafından

bacim kredisiz de biraey alinmiyorki. esinbence digru yapio ama yanlisda yapio tum vari yogu krediye baglanmicak tabiki gezip tozmalik yemelikde ayiracaksin kenara onu katmayacaksin fazla kalan pRan kadar borca gireceksin. . 

-Reklam-
0 oy
(5,242 puan) tarafından

Bizimde öyle hele abisi ortak oldu 

Agzima ediyor bende bıktım 

Sürekli biseyler yapiyor borca giriyor 

Aldığının lafını ediyor 

Ekstra para vermemek için direniyor 

Benimki varlık içinde yokluk sanki ben yabanciymisim gibi davranıyor para konusunda 

0 oy
(23,403 puan) tarafından

Eşinle konuşsan dinlemezmi seni

0 oy
(11,105 puan) tarafından

Bizde borçla araba yükselttik ama benim israrlarim sonucu yoksa eşime kalsa girmezdi borca. Borçsuz mal sahibi olunmuyo borç bir şekilde ödeniyor ama para birikmiyo. Biz borcumuz var diye eve kapanmayz ama öyle lüks zevklerimizde yok termosa çay iki parça kek kurabiye çekirdek sahile gideriz parka gideriz çocuklar eglenir biz dinleniriz. Çok para harcamadan da eğlenip Guzel vakit geçirilebilir bence.

0 oy
(1,354 puan) tarafından

Bu kadar geçim sıkıntısı ile 5 seneye iki çocuk iyi yapmışsınız .yerinde olsam çalışırım 100 lira bile eline vermeyen adama 2 çocuk büyütmek birde evin yükünü almak niye .. Sürekli sosyal hayatınızdan kısan bir eşle işiniz zor .bir an önce çalışıp kendi sosyal hayatınızı ve maddiyatiniza elinize almanız lazım yoksa çok zor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 376 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 283 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.

Kategoriler

1,468,997 soru

24,066,560 cevap