0 oy
183 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,517 puan) tarafından

Okadar yoruldum ki yaşamak istemiyorum nefes almak istemiyorum bazen dayanacak gücüm kalmıyor düşünüyorum bakıyorum yapıyorum ediyorum ama yetemiyorum 

Biliyorum Allah bu gunleride bitirecek ama yapamıyorum artık 🥺🥺çok güçsüz hissediyorum kendimi 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,466 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Böyle postlar görünce üzerimdeki yük ve yorgunluğu hissedip istemsiz gözümden yaş akıyor 

ve bunu gerçekten sürekli yaşıyorum:((( 

Rabbım.yardimcin olsunnn

(1,517 puan) tarafından

Hakkını helal et bana

Allah razı olsun 🥺

(1,517 puan) tarafından

Çok güzel gözüküyorsun maşallah 

(1,466 puan) tarafından

Helal olsun ne demek :((

Hayat bu inişli çıkışlı elbet bir gün o düzlüğe çıkılacak hergun böyle olmicakkk unutma 

Ne güzelliği kız://

(1,517 puan) tarafından

Biliyorum ama eşim hasta 11 yaşındaki oğlum nöbet geciriyo epilepsi tanısı kondu bebem 9 aylık şuan bu psikolojiyle hicbisey gelmiyo elimden çok güçsüz hissediyorum kendimi herşeye yetmeye calisiyorum ama yok yani Allah görüyor şu cuma gunu bı ferahlık versin çok yoruldum

-Reklam-
0 oy
(2,886 puan) tarafından

Rabbim yâr ve yardımcın olsun inşirah ferahlığı versin sen ve senin gibi can sıkıntısı olan kardeşlerime 🤲🏻🌻

(1,517 puan) tarafından

Amin amin amin bacım saol

0 oy
(14,361 puan) tarafından

Allah gönlüne ferahlık versin canım 🤲

(1,517 puan) tarafından

🤲 Allah razı olsun 

(1,517 puan) tarafından

Kizçen çok tatlı rabbim kaderini güzel eylesin sana bağışlasın 🙂

(14,361 puan) tarafından

Amin hepimizin evlatları inşallah 🙏 ♥️

Pek muhatapliğimiz olmadı ama yorumlarda görüyorum yerinde mantıklı yorum yapıyorsun en önemlisi kırmadan 

Sorun ne bilmiyorum şunu bil hiç bir şey senden değerli değil en kıymetli SENSİN 🌸

(1,517 puan) tarafından

Olsun hepimiz anneyiz sonuçta uygulamadakilerin çoğunluğu diyim bildiğim bı konuysa evet yardım amaçlı yazıyorum 4 oglum var 36 yasindayim canım 

Kendimi bırakalı yıllar oldu Rabbime şükür ki evlatlarım var🌹

(14,361 puan) tarafından

Aaa kalkayım çekileyim büyüğüm gelmiş ☺️

33 yaştayım kizim bi oğlum var 

4 oğlan ağza kolay nasıl yetişiyorsun 

(1,517 puan) tarafından

3 büyük peşpeşe oldu hep kız aradım 🤦 sonuncu 11 yıldan sonra oldu istemeden oldu ama elhamdülillah iyikide olmuş zor evet hele ergenliğe giriyor iki büyük çok daha zor tadını çıkar şimdiki zamanlarin valla insan özlüyor ve zaman nasıl geçti anlamıyorsun 

(14,361 puan) tarafından

Maşallah 🧿 

Büyütmüşsun 

Erken kalkan erken yol alır 

Benim olmadı çoçuğum yıllarca kızım sürpriz oldu dahada olmaz dedim çok istedim hemen olsun oğlum oldu şükür 

Sen erkenden kaynana olursun ben ergenlik triplerıne daha varmadan🌸

(1,517 puan) tarafından

Maşallah size rabbim sana bağışlasın.

Ben bu sonuncu bebekte babamı yeni kaybetmistim normalde midem bulanmaz mezarliktan geliyorum yolu zor bitirdim eve kadar hemen test yaptım neyse has gittim sıra bekliyorum bı abla yanıma oturdu insan yani normalde kadın doğuma niye gelir ya hastadır yada hamile kadın dedi hamilemisin evet ilk muaneye geldim dedim ya siz dedim.kadin dedi 16 yıldır ugrasiyorum çocuğum olmuyor artık eşim beni deli gözüyle goruyor gitmesigim şehir dk kalmadı dedi.orda içimden dedim Allah'ım senin verdiğine şükür okadar istemiyordum ki yani çıkınca dedim Allah bu kadını boşuna göstermedi bana🥺babamı yeni kaybetmiştim eşim hasta bı ton sorun var o kadın bana ders oldu yani 😊siz coxugum olmadı diyince o geldi aklıma ne verirse rabbim hayirlisini versin hepimize

(14,361 puan) tarafından

Ne güzel yazmiş allah önunuze getirmiş dersi 

Her şey yerinde vaktinde oluyormuş sabah akşam şükür ediyorum hep 

Ben yabancı uyrukluyum memlekette evlendim çoçuk olmadı suçu bende diye neler etmediler ülkeyi bırakıp çiktım o derece 

Güvenemedim yıllarca ikna etmeye çalıştı ayı beni kısmet böyleymiş  umudu kesmişken şükür evlatlarım oldu 

(1,517 puan) tarafından

Maşallah Allah sana bağışlasın kimsenin lafına bakma yabancılar insan degilmi hepimiz aynı neslin turleriyiz❤️🌹

(14,361 puan) tarafından

Güzel kalbine göre olsun her şey 🫠♥️

(1,517 puan) tarafından

İnşallah 

0 oy
(492 puan) tarafından

Her zorluğun ardında bir ferahlık vardır buna inanıyorum inandıkça Rabbim her daim sıkıntımin ardından ferahlık kapıları açıyor bana. Sende canı gönülden inan inşallah zor zamanların ardından kocaman ferah kapılar açılacak.

(1,517 puan) tarafından

Evet öyle babamı kaybettigim zaman hayatımın en zor sinaviydi sonra rabbim bebegimi yolladı bana sabır şükür sebebim oldu bazen hayatta değilde böyle boşluktaymişim gibi geliyor rabbim büyük çok sağol 

0 oy
tarafından

Allah gönlüne ferahlık versin inşallah 

(1,517 puan) tarafından

❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 384 göst.
0 oy
10 cevap 185 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Yeniianne (668 puan) tarafından soruldu
+2 oy