0 oy
57 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (83 puan) tarafından

2 yaşindaki kizima sla yemek yemiyor. Surekli ama sürekli beni emiyor, saatte bir kesinlikle beni emer en az 10 dk. Uzulunce, utaninca, sinirlenince ekstra emer. Geceleri zaten saatte bir. Çok yoruldum artik biraktirmayi bir iki kez denedim ama yemek yemedi diye dayanamadım üzüldüm vazgectim. Hep konustum anlattim olmadi, bantladim inanmadi, bir seyler surdum yine emdi olmadi. Psikolojik olarak cok yıprandım. Nasıl bıraktırıcam bilmiyorum. Ayni zamanda yabancılardan çok korkuyor. Aslaa aslaa yuzlerine bile bakinca o kadar cok korkup agliyorki alismasi 3 4 gunu buluyor. Anannesi ve dedesine bile boyle. Napmalıyım? Basiniza gelen var mı?

3 Cevaplar

+1 oy
(9,079 puan) tarafından

cok asiri gec kalmissin bagimlilik gelismiz . acliktan olmez memeyi braktik ertesi gunu normal insan gibi yedi kizim benim 23 aylik biraktik kirmizi oje ile boyamistim eg oldu demistim zgece gunduz beni emerdi sadece memeden dirsat buldugumuzda tek ogun corba tikiveriodum agzina . yani sadece beni emerek yasiodu. bide corba gunde tek ogun. nemeyi beaktik ertesi gunu kahvaltisi meyvesi sebzesi eti herseyi yedi ben şok oldum. acliktan olmez dayanamicak biseybyok bi gun iki gun yemeyiversin nolcak kes biraktir rahat eder cocukda sende

(83 puan) tarafından

Simdi bir video buldum youtubedan da 4 haftada kademeli kesmeyi planmliyorum insallah yarar. Yani birde cok bagimli gece uyaninca sarilayim diyorum beni itiyor memeyi asılıyor boyle bir cocuk oldu 

(9,079 puan) tarafından

oyle daha zor kademeli kesecek zamanda degilki cok buyumus akli erio artik. 24 saat surmez bile kirmizi ije ile gogsu boyayinca yikattirsada cikmaz eg oldu falan dedinmi tamam daha 24 saatte olay cozulur. 17 aylik oglumada sabirtasi surdum oda birbucuk gunde hallettik. sen bilirsin yine allah kolaylik versin ama cocukdan zoyade sen kesemiosun cck kademelide de aglayinca bi vericen bi vermicek bi ogun eksilticen derken cocukda noldugunu anlamicak huysuzlanacak sende dayanmicaksin. cocukdan cok bence sen dirayetli degilsin

(83 puan) tarafından

Oje mantikliymis yikaninca cikmiyors aiyi ama bence benimki o sekilde de emer. Sirkeliyken falan sapur supur emdi hemde daha kucuktu. Simdilik bir kademeli deneyceğim adam prof olmus, birsey diyorsa dinliyim bari baktim işe yaramazsa ilk oje yontemini deneyecem artik napayim sabir kalmadi. Ikimizde yoruldu cocuk aksama kadar sadece sutle duruyor bugun sadece 2 muz yedi iste dusun

-Reklam-
0 oy
(2,495 puan) tarafından

2 yaşındaki çocuk saatte bir emmek için gece kalkmamalı gece beslenmeyi kesmelisnz 

0 oy
(1,509 puan) tarafından

Tek seferde yapamazsın şuan alışmış onun için yıkım olur 

Bir Anda pat kesmeyi uygun bulmuyorum 

Zamana yayman gerekiyordu 

Smdiden başla istersen önce gündüz azalt sonra geceyi kes 

Sabah kalkar kalkmaz verme akşam yorularak uyumasını sağla emerek uyumasın o meme istedikçe konu değiştir 1 veriyorsan 1 verme gibi 10.15 güne halledersin

(83 puan) tarafından

Aynen bende youtube da izledim oyle bir sey adam 20 dk anlattı ama çok inat cok tam bir cadı meme söz konusu olunca tsortumu bile yirtiyor asilıyor. Deneyecem bakalım simdi.

(1,509 puan) tarafından

Hava sıcak gerekiyorsa gelme sokaktan🤭

Ben kademeli kestim hiç zorlanmadim 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 290 göst.
0 oy
8 cevap 396 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ball.35 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 334 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sirac_23 (1,147 puan) tarafından soruldu