0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (128 puan) tarafından

Kızlar çok saçma gelecek ama bugün hamile olduğumu unutup çocuklarla 1 saate yakın kovalamaç oynadık çok fazla koştum yoruldum sizce bir zararı olabilir mi? Nasıl unuttum hiç anlamıyorum ya. 6 haftalık hamileyim bu 3. Gebeliğim olacak daha önce 2 düşüğüm var. Kanama yok sadece hafif kaşık ağrısı var o da genellikle her gün oluyor 

5 Cevaplar

+1 oy
(16,792 puan) tarafından

Allah im izniyle bişey olmaz biraz yormussun kendini ama düşük tehliken varsa bu tarzda koşma ağır kaldırma vs önerilmiyor. 

(128 puan) tarafından

Düşük tehlikem var mı bilmiyorum daha doktora gitmedim bi kaç hafta daha beklemeyi düşünüyorum sonra kötü haber alınca moralim düşüyor. Bi an gebe olduğumu unuttum hiç aklıma gelmedi . Ağır kaldırmadım daha ama biraz fazla koştum yoruldum açıkçası . İnşallah bişey olmamıştır teşekkürler 

-Reklam-
+1 oy
(232 puan) tarafından

Yok kız içini ferah tut  canım benim 

(128 puan) tarafından
+1

Ay inşallah yoksa vicdan azabından naparım bilmiyorum. Hiç bilgim de yok bu konu da . İnternette de bişey bulamadım. İnşallah bişey olmaz bakalım teşekkürler ederim ❤️

0 oy
(9,080 puan) tarafından

ben digurana kadar gunde 4 saat tazi gibi kistum

(128 puan) tarafından

Daha önce 2 kayıp yaşayınca korkuyor insan. Şimdi ne yesem içsem araştırıyorum. Tam psikopata bağladım ama nasıl 1 saatlik unuttum hiç bilmiyorum. Bir de saatler sonra aklıma geldi dedim ulan ben gebeydim nasıl öyle koştum şimdi çok vicdanım sızlıyor inşallah kötü bişey olmaz. 

0 oy
(28,292 puan) tarafından

Birşey olmaz canım 

(128 puan) tarafından

Umarım inşallah olmaz. Uykum kaçtı stresten valla

0 oy
(1,633 puan) tarafından

Annem kardeşime hamile olduğunu bilmeden her yemek sonrası dama çıkıp koşu yapardı ve Spor yapardı evde sırt üstü uzanıp bacak egzersizleri sıfır bacak açma Vs. Herşeyi yapardı.  Ve sonuc kardeşime hiç bişey de olmadi . 

(128 puan) tarafından

Maşallah Allah bağışlasın. Biraz zor yürümüyor benim bebeklerim o yüzden çok korkuyorum bilsem yarın doktorumun olduğunu giderim ama haftasonu gidemiyorum da. İnşallah kardeşin gibi sağlam çıkar benim bebişte bakalım hayırlısı 

(1,633 puan) tarafından

Öyle olur inşallah canım kalbini ferah tut 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 285 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 694 göst.
15 Ekim 2019 Diğer kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,135 puan) tarafından soruldu