0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (6,599 puan) tarafından

Kızlar merhaba ya şimdi e devlette gezinirken bu karışma çıktı sanki davalık olmuşum ama ne için niye anlamadım detaya bakıyorum bulamadım açıklama olarak yardımcı olur msnz 

image

3 Cevaplar

0 oy
(6,599 puan) tarafından

Böyle biseyde açıklamıyor anlamadım 

image

(763 puan) tarafından

Uyapta ayrıntı yazar oraya bak canim 

(6,599 puan) tarafından

Baktım anlamqdim vala cnm 

(6,599 puan) tarafından

Şöyle söyleyeyim bn eski iş yerimi mahkemeye verdim 3 yıl falan sürmüştü kazandım 2020de falandı şimdi bu icra şeyi 2023 e ben o tarihte 2 çocuğunu doğurdum calsmiyirdum anlamadım ki

(763 puan) tarafından

Herhangi bir borcun yoksa endişelenme davayi kazandin ya yani iş yeri icralik oluyor sen değil alacakli sen borclu karsi taraf 

(6,599 puan) tarafından

İmslalah pazrtsi bakcam artik

-Reklam-
0 oy
(1,573 puan) tarafından

E devlet aratmaya vatandaş portal yaz ordan dava sorgulama yap bunu bulunca ne için nezaman açılmış hepsi gozukuyor

(6,599 puan) tarafından

Baktım şimdi canım eski isterim ile sonradan çalıştığım işyerinin adı yazıyor ikiside birbirinden bağımsız  şahıslar bn anlamadimhic bişey 

(1,573 puan) tarafından

Bı sordur yani bakman lazım ne acaba

(6,599 puan) tarafından

Pzrtsi gidip bakacam artık neyse çıkar of haftasonu girdi şansıma 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

E devletten uyap vatandaş portala gir ordan dosya sorgulama icra dosyası tümü nü işaretle bu icra dosyası çıkar sağa doğru git detaya tıkla açılan ekrandan evrak kısmını tıkla dosyyaa eklenen evrakları görüntüle de tek tek evrakları indir bak kim vermiş ne kadar vs yazar ama ordaki rakam güncel değil avukatı arayıp net rakamı ordan öğreneblrsn 

(6,599 puan) tarafından

Fiyat olarak 800 kusurlu bişey yazıyor . 2017de isnyeriki dava etmiştim 2020de kazandım .   Şuan onlar açmış olmalı ama 2023 görünüyor da dava  niye açmış onu anlamadım sonuçta kazandığım bir dava 

(2,495 puan) tarafından

Siz bu davada ya davalı ya tarafsızındır dediğim yere girin ne var ne yok yazar  dava açık durumda ise takip edin kapalı ise önem arz etmez

(6,599 puan) tarafından

Davalı olarak görünüyorum  bu ne demek anlamadım ayrıca  kapalı dediğiniz ne oluyor cnm

(2,495 puan) tarafından

Davalı sizden şikayetçi olmuşlar demek açık-kapalı da dosyanın durumunu gösterir açıksa devam ediyor demek

(6,599 puan) tarafından

Pzrtsi bakcam inşallah bn hiç bişey anlamadım kazandım bitti gtti niye dava açmışlar anlamadım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 639 göst.
0 oy
6 cevap 299 göst.
2 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 860 göst.
31 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
27 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegull (375 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,115 soru

24,039,971 cevap

329,078 kullanıcı

...