0 oy
88 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından

Kizlar kendimi çok yalnız hissediyorum.10 haftalik Hamileyim ama çevremde eşim dahil nasıl olduğumu ve nasıl hissettiğimi asla merak etmiyor. 1 çocuğum var. Gebeligimi aileme bahsettiğim de hiç mutlu olmadılar oysaki onlardan yana hiçbir talebimde yok. Çok yalnız hissediyorum ve hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. İyi değilim.

2 Cevaplar

0 oy
(1,884 puan) tarafından

Ahh su hamilelik hormonları yok mu!!!

Etrafında çocuğun var minik kardeşi olacak bence bu düşünce bile seni yalnızlıktan kurtaracak. Ben oğluma hamile iken ilk 3 ay suructaydik. Eşim o dönem askeri personeldi. Hamileydim üstelik. Yeni tasinmistik oraya. 3 ayda toplasan 4/5 insanla ayaküstü sohbet edebildim ve inanılmaz yalnızdım. Eşim 15 günde bir eve gelebiliyordu. Ama yalnız değildim bebeğim vardı hem de çok çok yakinimdaydi. Senin de öyle olsun dusuncelerin

(14 puan) tarafından

Doğru söylüyorsunuz 😐 Güzel dusunmeliyim ama bazen kapılıp gidiyorum. Normalde de gurbette yaşıyorum. Kimsem de yok. Gebelikten herhalde ekstra bı hassas oldum.

-Reklam-
0 oy
(20,476 puan) tarafından

Bende hamileyim ailemden çok uzaktayım. Eşimin ailesinin umrunda değil ki kaynanam daha geçen gün arkamdan demedigini bırakmamış ona kendi kızı gibi bakmama rağmen boşver bazen uzak durmaları en hayırlısıdır belki de riskli gebelik erken doğum riskim var ona rağmen moralimi bozup günlerce ağlattılar psikolojim bozuldu şimdi uzak duruyorum kendi ve bebeğimin sağlığı için 

(14 puan) tarafından

Böyle bir süreçte destek olmak bu kadar mı zor geliyor. Onların da ihtiyaç anında sende mesafeli ve rahat durursun. 

(20,476 puan) tarafından

Bişey diyimmi ölüyorum dese get ötede öl diyecek kadar kinliyim insan gebelik ve lohusalıkta yapılanları asla unutamıyor 

(14 puan) tarafından

O kadar doğru ki. Hatta diyorlar gebelikte farkındalık daha çok artiyor. Herşeyin gerçek yüzünü daha çok goruyosun

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 130 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.
+2 oy
9 cevap 348 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler