+1 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Assffgjjbonlmln

3 Cevaplar

0 oy
(29,389 puan) tarafından

Ben hiç öyle bişey görmedim şimdiye kadar benimkide 16 aylık belki başına gelen bilgisi olan yazar post üstte dursun 

tarafından
+1

Teşekkür ederim umarım önemli birşey değildir 

-Reklam-
0 oy
(5,937 puan) tarafından

Benim cocuklar biri 7 biri 9 aylik sunnet oldu ama oncesinde de sonrasinda da hic boyle bisey gormedim.

tarafından

Anladım canim bir göstereyim bakalım 

0 oy
tarafından

Üstündeki deriden bahsediyorsan kalinlasiyor olabilir beyazlık böyle damar gibiyse sıkıntı yok zaten bı enfeksiyon felan olsa işerken istemsiz ağlar canım ben iki büyüğü 1 aylıktı sünnet ettim 3 oğlanı bina hamileyken 10 yaşında ettim şuanki bebemide etmek için götürdüm ama hem devlletti hemde dk bı tuhaftı ne getirdik el kadar bebeği götür 2 yaşında yaparsın dedi yapmadım henüz.bide pipinin derisini arada geriye çek bazen cekmedinmi beyaz beyaz böyle kireçlenme gibi oluyor

tarafından

Canım bahsettiğim şey kireçlenme gibi değil derisini geriye biraz çekiyorum ama o bahsettiğim şey 1. 1.5 cm kadar uzun bir damar gibi deri altinda derinin pipi başıyla birleştiği yer de bitiyor bilemedim ya inşallah önemsizdir 

(1,969 puan) tarafından

Benim bebeğimde de var normal o. Ama beyaz mi değil mi bilemedim benimki hiç dokundurtmuyor oralara

tarafından

Ya Meryem uyansin da sana özelden atayım bir resmini korktum ya burayada atmak istemedim 

(1,969 puan) tarafından

At ama buradan atılmıyor dilersen insta , mail hesabı vs ordan atabilirsin 

(1,969 puan) tarafından

Wp da olabilir

tarafından

Bana normal geldi çünkü iltihabı felan oldumu işerken ağlar benim ikincide hem kireçlenme vardı hemde fıtık belli ediyo yani Allah korusun korkma

tarafından

İnşallah ya 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,394 soru

24,138,783 cevap

334,412 kullanıcı

...