+1 oy
1,399 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (181 puan) tarafından

2 kişi ev boyuyacak boyacı. Ben hamileyim evde zor zar yemek yapıyorum. Boyaciya dicem içecek karpuz veririm yemek beklemeyin. Çünkü ağır geçiyor hamileliğim. Sipariş versem 1 k adda tutmaz 

44 Cevaplar

0 oy
(5 puan) tarafından

Yani 1 k da fazla 250 250 den maximum 500 tutsun ne olacak ya.

-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından

Herkes linçlemiş ama vermek zorunda değilsin . Versen iyi olur ama vermedin diye de ayıp etmiş olmazsınız. Sonuçta para alıyorlar babasının hayrına yapmıyorlar. Herkes yemeğini düşünüp de gidiyor zaten. Sen verdin diye eksik para da almayacaklar. Benim de eşim evlere tamir tadilata gidiyor bazen kimse bir bardak çay bile vermiyor . Eşim bunun lafını bile yapmıyor . Herkes profesyonel artık . Biz doğalgaz yaptırdık usta sofraya bile oturmadı dışarıdan yemek söylemiştik oyalanmamam lazım yoksa işim geç biter diye. 

0 oy
(516 puan) tarafından

1 k ne demek 

0 oy
(1,628 puan) tarafından

Zorunluluğun yok ama bu bizim kültürümüz evine çalışmaya gelen ustaya yemek çay verilir çok yapamayacak durumdaysan bi çay koy kahvaltılık çıkar yada yemek söyle dışarıdan hoş bişey değil bence insanlar komşusunun inşaatında çalışanlara veriyor bi çay bi içecek hamileliğim zor geçiyor demişsin sen perişan evde yatıyorken niye boyacı geliyor ki ozmn onuda anlayamadım

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 445 göst.
+2 oy
7 cevap 314 göst.
0 oy
8 cevap 238 göst.
0 oy
20 cevap 1,032 göst.

Kategoriler

1,474,330 soru

24,137,875 cevap