+1 oy
1,370 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (181 puan) tarafından

2 kişi ev boyuyacak boyacı. Ben hamileyim evde zor zar yemek yapıyorum. Boyaciya dicem içecek karpuz veririm yemek beklemeyin. Çünkü ağır geçiyor hamileliğim. Sipariş versem 1 k adda tutmaz 

44 Cevaplar

+2 oy
(1,852 puan) tarafından

Çok ayıp ya kendiniz yapamıyorsanız dışarıdan söyleyin benim de evim de usta vardı ev boyandı alçı yapıldı filan nisanliydim o zaman eşim hep dışarıdan söyledi bir gün çalışsalar bile yemeksiz gönderilmez adamlar karpuzla mi karnını doyursun

-Reklam-
+2 oy
(22,171 puan) tarafından

Benimde ev boyanacak ve bende hamileyim aç mı bırakayım adamları buzluğumda börek vs var öğlen gibi çayla onu veririm akşama da kavurma pilav vs yaparım diye şimdiden planını yapıyorum 1.5 yaşında bı bebeğimde var eşim sizi anneme gönderirim ben lahmacun falan söylerim olmadı diyor neden aç kalsın ki insanlar yazık degilmi ölmedik sonuçta hamileyiz diye 

+2 oy
(39 puan) tarafından

Biz kaç kere tadilat yaptırdık, mutfak, banyo, dekor vs. Her gün o adamlara yemek yaptım, yapamazsam dışarıdan söyledik (bende hamileyim zor ve kanamali geçiyordu ara) ne olursa olsun çalışana yemeği verilir. Ne ayıp şey ya aç mı çalışsınlar utanır insan. Karpuz kes, çay yap, tost yap yani en kötü. Hazır börek al donmuş kızart, pizza yap mesela evde çok basit bir şey. Sizi bilmiyorum da bizim kültüre ters 

+2 oy
tarafından

Nerde yaşıyorsun da bin TL tutuyor daha geçen gün eşim 4 lahmacun aldı 200 tlye istanbul gibi bir yerde üstelik çok uygun. İki dürüm alsan 200 300 en fazla

(4,758 puan) tarafından

Cok uygun bu fiyat da normal değil. Bende Üsküdar sahilde 2 adana 1 tavuk şiş 3 ayrana tam 1500tl verdim bugün 

tarafından

Adana zaten 250den aşağı değil normal sizinki. Nasıl normal değil trendyolda indirim kuponları var uyguna geliyor gayet mahalledeki yerler uygun birde

+2 oy
(1,407 puan) tarafından

Çay yanına bişe hazırla önceden dolaba at geldiklerinde  çıkar ver ne olacak yada  hazır börek simit peynir zeytin gibi ver.. Evde usta çalışıyorsa yemek verilir canım.. Akşamdan eşinle beraber yap sabah ısıt ikram et.. Yada en olmadı dürüm yaptır.. 

+2 oy
(7,505 puan) tarafından

Yemek vermeyeceksen o adamlar sizden el emeğini fazla alir yemek parasınıda çıkarır kendine dışardan ister zaten. Evde bi pilav sulu yemek yapmak 1 saatini bile almaz

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Ağır geçen hamilelik varsa o boya kokusuyla nasıl duracaksınız o evde  

+1 oy
(594 puan) tarafından

Benim esimde boyacı sen o insanı aç calistirirsan oda ona göre yapar işini ben sana diyeyim. Boyacı diyip geçme canları çıkıyor bir kap yemek çok değil bence yazık yani birde tek sen hamile değilsin bende hamile kaldım 2 düşük yapmama rağmen senin gibi hamilelik ardına siginmadim hem 2 bina sildim her hafta hemde çöp aldım her gün tek başıma onu geç odun bile çektim senin gibi yapmadım hicbirzaman

+1 oy
(1,974 puan) tarafından

Valla aslında senin gibilerin yemeği yenmezde neyseee😏

(223 puan) tarafından

Ağzına sağlık ya 

0 oy
(946 puan) tarafından

39 haftalıkken ben de evimi boyattım ekmek arası köfte patates kızartması içecek verdim maksimum 20 dakikamı aldı. Hem onlar yedi hem biz yedik, kendiniz ne yiyecekseniz onlara da ondan verin

0 oy
(3,637 puan) tarafından

Yav yapamıyorsan disrdan söyleyeceksin bu kadar 

(12,107 puan) tarafından

Olmaz 1k tutarmış 😂😂

(3,637 puan) tarafından

😀 Allah yarabbim ya adami kocagub aç calistircak 😁

(12,107 puan) tarafından

Allah vicdan merhamet versin :) daha geçen gün parkta bana mangal vermediler hamileyim diye ağlıyordu, şimdi evime gelen işçiler aç çalışsın benden beklemesinler diyor. Bencilliğin dibi

(3,637 puan) tarafından

Ona alla hin sopası diyorlar işte al lah basıp etmiyor o rezistans çünkü kendide dahitmadigi icin ne verirsen elinle o geliyor seninle allah bunun kocasına sabır versin

0 oy
(431 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Valla benimde düşük tehlikem vardı evim tadilattaydi 1 haftadan fazla herguj yemek yaptim hiç zor değil alt tarafı bı yemek bı tavuk yaparsinyçorba pilav en basiti ha bazen eşim dışardan da istedi istemeseydide yapardim

0 oy
tarafından

Yazık ya kendi yerine koy herke kalitesini ortaya kor benim evimde çalışacak ben yedirip icirmeyecek öylemi kahve bile yaptık eşim  verir ben hallederim gösteririm ayarlarım 

0 oy
(1,992 puan) tarafından

Valla herkesin hamileliği ağır geçiyor aylarca kustum boyacılara eşim dışardan yemek söyledi yediler içtiler gittiler 

Yemek yapıpta kebap beklemezler sizden

0 oy
(7 puan) tarafından

Maddi durumun el verisyorsa dışarıdan sipariş edebilirsin ama hamilesinde aynı zamanda uğraşma yemek yapmakla ama ben olsam yemek soylerim yani sonucta bı kaç saat boyunca durcaklar acikirlar içim rahat etmezdi

0 oy
(23,923 puan) tarafından

Tam gün sizin evinizde kalacak ise vermeniz gerekir ister kendiniz yapın ister sipariş verin ister parasını verin siz hamlesiniz ama yemek yapıyorsunuz çünkü aç yaşanmıyor aynı şekilde aç çalışılmıyor da 

0 oy
(18,568 puan) tarafından

Yav şu hamileliği sanki ölümcül hastalığa yakalanmış gibi geçirmek de moda oldu. Adamlar gelecek ev boyayacak dalga geçer gibi önlerine karpuz tek mi koyacaksın. Hayır yani yapamıyorsan dışarıdan söyle yemek. Söylemem diyorsan yapacağın yemeğin hazırlığını akşamdan yap sabah pişirdiğin zaman kolaylık olur. 

Ben ilk hamileligimde değil ev boyası ev yaptiriyorduk. Her gün sabahın köründe uyanıp kaynanam gile gidiyordum işçilere hem kahvaltı hem öğle yemeği yapmak için. Bu böyle 4 ay sürdü 

0 oy
(5,280 puan) tarafından

Evime çalışmaya gelene hic bişi yapamazsam kuru fasulye pilav yaparim yine yeter bence 

0 oy
(26,821 puan) tarafından

Dışardan söyleyin ayıptır ama

0 oy
(1,253 puan) tarafından

Benim babam ustaydi bazen ev sahibi bir çay bile ikram etmiyordu..  hep üzülürdüm asla talepte etmezdi.. oyuzden benim ustalar baş tacım parası varsin geçsin ama benim için  misafirden farksızdır   5 dk bi iş için bile gelseler su  yada icecek vermeden yollamam

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 442 göst.
+2 oy
7 cevap 309 göst.
0 oy
8 cevap 234 göst.
0 oy
20 cevap 1,027 göst.

Kategoriler

1,473,236 soru

24,122,148 cevap