0 oy
67 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (293 puan) tarafından

Kizlar selamlar bugün 32. Haftaya girdik çok şükür.Soyle bir sorum olacak benim gögüslerim oyle büyüyüp dolu dolu sismedi daha damarları var belli ama dolgun değil ve arkadaşım sürekli bu haftalarda onun göğüslerinin aşırı sistigini biraz biraz sıvı aktığını vs söylüyor bunu 3 4 defa söyledi ve benim iyce moralim bozuluyor sütüm olmayacak mı diye korkmaya başladım göğuslerimle oynamk da istemiyorum şimdiden. uc kısmında beyaz birseyler birikiyor.kusura bakmayın ilk gebeligim ilk telaşım ve endişeliyim 

3 Cevaplar

0 oy
(1,892 puan) tarafından

Hayır benim doğum yaptığım güne kadar ne şişkinlik ne sıvı akması vardı. Sezeryan olmama rağmen de sütüm hemen geldi. 

(1,892 puan) tarafından

Ki ben asla dokunmadim . Sen de dokunma. 

(293 puan) tarafından

Yaa teşekkür ederim gerçekten strese girdim inşallah benim de olur 

-Reklam-
0 oy
(4,837 puan) tarafından

meme boyuyla şişliği ile süt üretiminin alakası yok

normal olam doğumdan sonra süt gelmesi, gebeyken değil

ha bazılarında gelebiliyor bende gelmedi, foşur foşur da aktı sütlerim maşallah bol bol yetti

üstelik erken doğumdu benimki ona rağmen geldi hemen

(293 puan) tarafından

Ne güzel maşallah nebileyim hamile olunca göğüsler buyur vs denir ya arkadaşım da hiç gelmiyor mu akmıyor mu frlan diyince gerildim bende 

(4,837 puan) tarafından

valla o işler hiç belli olmuyor. nokta kadar memesi olandan bile sütler fışkırabiliyor. kocaman karnı olandan minnacık bebek çıkabiliyor, misal ben 😂😂

(293 puan) tarafından

Benim karnımda küçük 🤣🤣 benim de sütüm fışkıran istiyorum,bunun için bir dua var mı 🤣🤣

(4,837 puan) tarafından

valla bilmiyorum 😅

0 oy
(43 puan) tarafından

Korkma ben doğum yaptığımda 3 gün sutum gelmemişti bende korkmustum ama geldi sonuçta 

(293 puan) tarafından

Önemli olan gelmesi tabi ki ins benim de olur sütüm 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 236 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 551 göst.

Kategoriler

1,471,691 soru