0 oy
293 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (88 puan) tarafından

Zühre ana bromelain şurup kullanan var mı acaba   ödem atıyor mu içersinde L karntın de varmıiş ekstra yağ yakıyor mu   kılo vermek adına kullandıgınız neler var akıl verseniz azcık   legal yollar dısında  rısklerindem bahsetmeyın lütfen almadan önce akıl süzgecımden gecırecegım tabıkı 

5 Cevaplar

+1 oy
(493 puan) tarafından

Hiç bişey tek başına yağ yakımı yapmaz.yağ yakabilmek için kalori açığı oluşturmak gerekir.ve böyle içecekler bana çok saçma geliyor nedense bol bol su içmek daha doğru ödem atmak için

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ödem atıyormuş ta yağ yakma yok canim yag yakı çok farklı birsey canım.

Valla mideme birsey dokunuyor omudur başka birseymidir henüz cozemedim 🤭 az önce kendileriyle göz göze geldim 

(88 puan) tarafından

Şöyle ki.  Bir insan eğer sürekli ishalse bagırsak florası bozulmuş demektir.  Yani neden bozulur demeyin bir çok nedeni var ama akla ilk gelen midede asit düşüklüğü asit düşük olunca mesela yıkamadan yediğimiz herhangi bir meyve olur sebze olur iyice yıkamadığımız bir maydanoz olabilir veya Zamanında Çok fazla mide koruyucu kullanmış olabiliriz ağrı kesici içmiş olabiliriz veya çok fazla geçmişimizi antibiyotik geçmişimiz olabilir Bunlar mide asidini düşürüyor midede asit düşünce de ne oluyor Ağzımıza aldığımız bakterileri mide asidi olmadığı için öldüremiyor o da ne oluyor doğrudan ince bağırsaklara gidiyor ince bağırsakta da zararlı patojenler yani zararlı bakteriler çoğalmış oluyor Sizin Yani bir laktoz intoleransıyla böyle sürekli ishal olamazsınız bunun eşlikçileri de muhakkak vardır Aa benim laktoz hassasiyeti var demek demek değil sadece neden vücudunuzu laktoza karşı bir hassasiyet oluşturdu önce bu çok nedene inmek lazım yani Hiçbir zaman şöyle düşünmeyin benim laktoz intoleransım var veya benim migrenim var veya benim çok sinirliyim Çünkü canım çok sıkıldığı için sinirleniyorum her zaman bütüne bakmak lazım bütün olarak değerlendirmek lazım migreni var ama migreni ne tetikledi laktozlu vücut parçalayamıyor bunun için yeterli enzim üretemediğinden dolayı mı yoksa bir bağırsak mikrobiyotasız bozukluğuna bağlı olarak gelişmiş bir durum mu yani şimdi sadece bana laktoz hassasiyetim var dediniz için ben bütün örnekleri veriyorum ama mesela birkaç tane daha şuyum da var buyum da var derseniz ona göre ne olduğunu anlamamız biraz daha kolay olabilir aslında insanları testle tahlille uğraştırmak yerine çünkü bunlar her zaman doğru yanıt vermiyorlar bir parazit tahlili yaptığınız zaman negatif çıkıyor hiçbir zaman pozitif çıkmıyor ama asıl olan her zaman hastanın semptonlarıdır hasta semtte onların ona göre tedavi edilmeli bulgular önemlidir Tahrir negatif de çıksa bulgular önemlidir siz nereden öğrendiniz laktoz hassasiyetinizin olduğunu Bir de bu var çok uzun olduğu için yazmadım konuşarak yazdırdım bazı kelimeleri hatalı yazılmış olabilir Kusura bakmayın

tarafından

Önceden yoktu ama smdide şöyle bir sorun var evet ben laktozlu sütü bıraktım ishal durdu ama bu sefer kabizlik oluştu 

Migrenim.var ve ben sürekli ağrı kesici kullanıyorum 

Sürekli majezik arveles apranax 

Ve benim anlamlaqndiramadigim bir yorgunluğum var sürekli yükselen bir nabzim var gitmeyen bir kilo ve yüksek dozda stresli bir hayatım var 

Ve işin kısa ve özü detaylı bir muane ama 

Onemsemeyip gitmiyorum sanırım kolonoskopuden korkuyorum

(88 puan) tarafından

Sana çok  detaylı yazcam. Ama çocuk yemek yedırcem şimdi.. 

Ama şunu diyim bagırsak florası bozuk olduğu için  vücudunda serotonin  olmadığı için kortızol yükseliyor yani   stres olduğu için bozulmadı bağırsakların.  Asıl vücudumuzun sıstemı bozulduğu için stresli oluyoruz  çünkü  vücut alarm verıyor  magnezyum da düşüktür sende    2.0 ın altında mı dıye bir bak  bagırsaklar bozuksa   demie emilimi olmaz mide sorunluysa b12 yükselmez. 

Ama adetin az gelıyorsa buna baglı demirin düşmez  çok kapsamlı kolonoskopi olma   hayır. O kadar  seçenek var ki. Direk ona bulaşma 

(88 puan) tarafından

Ayy birde o içtiğin Panax ve majezik allahım zaten çok da kesmıyor migreni  ve en sıkıntılı grup

(9,080 puan) tarafından

ben allahina kadar popüler külturun kopeeeegiyim valla:))).  benimde niyetim var sagirsak tedavisi icin dr gtdecegim . cilt sagligimi bile etkilio bagirsak problemim ben kabizim otla motla bitki cayirla cikarim . aliskanlik. lisedeyken gobegim cikmasin diye sinameki icerdim hergum ishal olayim diye . univesrtede sevgilimle bilusacagim zaman gem sinameki hem mushil icerdim bi gun oncesinden komple bagirsak bisalsin zayifgozuki

diye calisirken yine ayni evlenince ayni. saga yukari 20 25 yillik kabuzlik ve mushil ilaclariyla tuvalete cikip zayf gozukeyim karnim sis durmasin bagirsaklar. bosalsi. diye mahvetti. bagirsak sagligimi. cildimee sivilcelebio doet bes yildir. gidip iyi bi tedavi olacagim . belki kilo verememek bagirsaklardan . sivilceler ondan . gaz odem sislik bagirsaklarimin duzensiz olmasindan sebep

0 oy
(302 puan) tarafından

Ya ben de duydum gerçekten kullanıp faydasını gören var mı

0 oy
(3,108 puan) tarafından

Ödem attırıyor sadece ikinci şişemdeyim

Tabi adet dönemi yine davul oluyorum o ayrı bir mesele 🫡🤸🏻‍♀️😁

0 oy
(5,635 puan) tarafından

ömrümde bir kere Lcartinin içtim acayip bir şey 😂

Lcartinden dolayı yağ yakımı olur ama spor yapıyorsan, enerji veriyor bu madde.

spor yapmıyorsan hiçbir şekilde yağ yakamazsın

tarafından

Ful enerji oluyorsun ne zaman carnitin içsem enerjim çok iyi oluyor sjsj birde big cla tabi

(5,635 puan) tarafından

Lcartinin içip kocanın üstüne atlamayın 😂😂😂

(88 puan) tarafından

Cla göbek yağlarını eritiyor diyorlar doğru mu  . 

tarafından

Honkii tonkiii benimki yok ondan sorun yok sjsjs

Cla evet yağ parcalamada yardimci

(5,635 puan) tarafından

evet yardımcı ama spor yaparken işe yarıyor,evde oturursan bir işe yaramaz. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 336 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,475,892 soru

24,161,250 cevap

335,379 kullanıcı