0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (3,072 puan) tarafından

Normalde bugün görünüyordu ödeme tarihi ama gidenler eli boş dönmüş sisteme para gelmedi demişler Ben de gitmeyi düşünüyordum aranızda çeken var mı

5 Cevaplar

0 oy
(3,072 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ben aldım kızlar 5000 lira şu an çekip eve geldim

(296 puan) tarafından

Aynen bende 1500 aldım demin 

-Reklam-
0 oy
(296 puan) tarafından

ATM'den kod gelmedi olmadı birazdan gidicem içerden denicem inşallah verirler 

(201 puan) tarafından

Denediniz mi 

(3,072 puan) tarafından

Içerden alınıyor zaten kimlik ile

(296 puan) tarafından

İçerden aldım gidip ATM'den hata verdi kod gelmiyo 

(296 puan) tarafından

Yok görevli ordaki kimlikle atmye gidin takin telefona kod gelcek o kodla çekin dedi içerden gerek yok olursa dedi ama  gelmedi kod falan içerden aldım bende demin 

(296 puan) tarafından

Evet aldım alabilirsin ama icerden sıra numarası ile aldım ATM'den kod gelmedi olmadı 

0 oy
(2,165 puan) tarafından

Ben 6 Şubat'ta doğum yaptım eşim başvuru yapmaya gitti eşimin bilgilerini almislar onun adına başvuru yapmışlar sen niye yaptın benim adıma yapman lazımdı dedim adam fark etmez demiş bende ayriyeten kendi adıma tekrardan başvuru yaptım şimdi nereden bakacağını bilmiyorum en devlette nereye gidecem çıktımı cikmadimi bilmiyorum bile nereden bakiliyor bilenler net bişey yazabilirmi

(201 puan) tarafından

Sizin adınıza yine yatar bankaya gidip öğrenebilirsiniz

(3,072 puan) tarafından

E-devlet'ten Doğum yardımı başvurusu yaz orada senin sayfaya yönlendiriyor Bak eğer başvurun kabul edildiyse bakabilirsin

image sonra bu uygulamayı indir bilgilerini girdikten sonra çocuklarım bölümünden en son Doğan çocuk oradan alırsın canım ben Mart'ta doğum yaptım şu ana kadar 15.000 lira aldım

0 oy
tarafından

Konudan bagimsiz herkese veriliyormu canim yani annenin memur olmasi calisiyir olmasi flan etkiliyor mu

(201 puan) tarafından

Her anneye veriliyor tek sart 2025 doğumlu olmasi

tarafından

Anladim canim 

0 oy
(20 puan) tarafından

Bende çektim ben çektikten sonra aks 5 de mesaj geldi yatmıştır paranız diye 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 414 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy