0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından

merhaba kızlar hamile kaldığımı öğrendim bebeğim 1 yaşında sütten kestim iki gündür göğsüm taş gibi nasıl kesilir bu sutu göğsünüze hangi işlemleri yaptınız rahatlatmak için ilaç kulanabilirmiyim  sutu kesmek için 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,957 puan) tarafından

Bu tarz sorular aşırı riskli ve saçma. Burda cahil biri çıkıp diyebilir ki " kullanabilirsin, sorun yok." Sen o zaman kullanacak mısın? Süt kesmek için kullanılan ilaçlar hormon ilaçları. Hele ki bilincssiz şekilde kullanımı çok zararlı. Kullanamazsin. 

Rahatlamak için sağım yapabilirsin

Ilık duş olabilir

Lahana koyuyorlar 

Ya da doktora danisabilirsin.

(255 puan) tarafından

anladım canım doktora haftaya gıdıcem kalp atışı için o zaman söylerim ama şimdi çok şiş biraz sağsam olurmu

(1,957 puan) tarafından

Çok az sağ. Ama zaten bir haftaya acı tamamen kesiliyor. Mastit olmasın azıcık sağ. Gerekmedikçe de dokunma. Ateşin falan ciakrsa da acile git.

(255 puan) tarafından

çok sağol 🙏 

-Reklam-
+1 oy
(2,641 puan) tarafından

Bir kere sağım yapıp boşalt göğsünü sonrasında kesiliyor zaten uzun süre emzirmedigin için. Ben sütten kesince ikisini de bir kere sagdim bir daha gelmedi. Eğer dolarsa yine sağarsın

0 oy
(3,675 puan) tarafından

Hamile olduğunuz için doktora sormadan ilaç almayın. Aşırı olmayacak şekilde, sadece rahatlaması için arada sağım yapın. Duşta masaj da yapabilirsiniz. 

(255 puan) tarafından

tamam canım sağım yapayım bıraz geçer demi bir kaç gune

(3,675 puan) tarafından

Evet, normalde geçer. Aşırı sağmayın ki tekrar süt üretmesin.

0 oy
tarafından

Yanlış biliyor olabilirim ama doktorlar hamileyken kan değerlerine göre emzirmeye izin veriyor bir müddet . 

(255 puan) tarafından

canım benim bebeğimde ishal oluyor du sürekli kustu falan baya içmek ıstemedi gün içinde gece içmek istıyor sadece baya rahatsız oldu kendim kesmek zorunda kaldım 

tarafından
+1

O zaman sütün tadı değişmiş demekki canım ☺️ beyaz lahana koy rahatlarsın canım 

0 oy
tarafından

Öncelikle bebeğini sütten neden kestin daha 1 yaşındaymış gebeliğini 6 aydan küçükse 4-6 ay arasında kadar emzirmeye devam edebilirsin herhangi bir sorunun yoksa ben de kızım 1 yaşındayken hamile kaldım 16 aylığa kadar emzirdim keserken de yavaş yavaş azaltarak kestim göğüslerimle mastık ya da herhangi bir sorun olmadı ilaç da kullanmama gerek kalmadı

(255 puan) tarafından

canım benim bebeğim aşırı etkılendi ishal kusma falan kesmek zorunda kaldım 

tarafından

Peki neden kaynaklanmış test falan yaptırdın mı yani ben sütünden olduğunu pek sanmıyorum çünkü bebek 6 aylık olmaya yaklaştığında sütün kalitesinin düştüğünü söyledi doktorum protein oranından öncesinde çocuk için hiçbir zararı olmadığını söylemiştim ya bence sütten kaynaklı değildir belki de bebeğin başka bir şeyden rahatsızlanmıştır sudan vesaire yani tabii ben varsayım olarak konuşuyorum sen bir doktora falan göründüysen bilmiyorum ama bence sebebini tamamen öğrenip ona göre bıraktırmalısın daha küçük çünkü yazık

0 oy
(300 puan) tarafından

Canım ben de keseli 4 gün olacak birkaç gün daha izin ver iyileşecek kendiliğinden ama mastite de dikkat et

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
12 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslhnmthn (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 160 göst.
1 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ugurbicegim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 439 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Egemeninannesii (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,365 soru

24,123,767 cevap

333,619 kullanıcı

...