0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından

Bi kaç hafta sonra doğumum olacak emzik konusunda çok kararsızım emzik emerse acaba meme reddi yaşar mıyız. Hem emzik alıp hem emer mi

7 Cevaplar

0 oy
(3,428 puan) tarafından

Daha 3  gunlukken tutturduk 😀 suan 5.5 aylkk ve mama iciyor beni emiyor mememi her daim emer kendi emzigini emer hic meme reddi yasamadik 

(85 puan) tarafından

Bende çok kararsıx kaldım

-Reklam-
0 oy
(5,841 puan) tarafından

Tercih tabiki annenin ama ben kendi tecrubemle kullanilmamasi taraftariyim. Evet bebekler ilk 3 ay ozellikle cok emmek ister ama bu hem bebek hemde annenin sut uretimi icin onemli. Surekli emen bebek cok iyi kilo alir, surekli emziren anneninde sutu bollasir. Zor bir surec gelebilir ama gecici. Ben iki cocugumda da hic emzik kullanmadim. Hem kiloluydular hem sakindiler hemde sutum hep boldu. En onemlisi her bebegin atak donemi olan 4 ay civari hic meme reddi yasamadim. Tabi her bebek farklidir, ben deneyimimi paylastim. Tercih sizin.

0 oy
(918 puan) tarafından

2 oğlum yedi emzik çok kilolu ve rahattı çünkü mesela çarşıdasın,mağazadasın markettesin birden ağlıyor ver emziği çünkü her yerde emziremiyor insan bazen,diş dönemi Kurtuluş oluyor ağzında oyalanıyo,karnı tok uykuya dalamıyor ver emziği uyusun , gel gör ki bebeğim oldu 3 aylık oldu ne yaptımda tutmadı hastaneye bile kaynayıp götürmüştüm yok istemedi her gün uğraştım çeşit çeşit aldım yok istemiyor,ama inan çok zorlanıyorum markete gidince  minibüste yolda yürürken ağlıyor ee nasıl ulu orta oturacak bile yer yok nerde emziretim emzik olsa rahat olurdu en azından anı kırtarırdık bence mutlaka ver red falan olmuyor çünkü bebek acıkıyor sadece uyuyunca ver ve tok olunca sürekli kalmasın ağzında yeter

0 oy
tarafından

Sanmiyorum yaa benimki çok uğraştim tutmadı vallahi emziriyordum sadece ve her türlü emzik aldim tutmadı hiç 

0 oy
(2,871 puan) tarafından

28 günlük 1 haftadır emzik veriyorum çünkü gece sürekli memede yatmak istiyor emziğide kabul etti memeyi de tutuyor hala ve gece memede uyuma isteği geçmedi maalesef ama rahat oluyor o sırada işim varsa oyalıyor biraz

0 oy
(209 puan) tarafından

Bir poşet emzik denedik asla tutmadı 💁🏻

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Ben ilk kızım da vermedim ama çok pişman oldum 2 Çocuğumda doğum çantama 2 tane koydum doğar doğmaz emzik verdim çünkü ilk Kızım daha çok zorlandım hep Ağlıyordu çok meme bağımlısıyla 2 yaşına kadar diğer kızım emzik emdi çok rahat geçti bebekliği

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 248 göst.
0 oy
3 cevap 52 göst.
0 oy
0 cevap 39 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,471,825 soru

24,103,673 cevap

332,571 kullanıcı

...