0 oy
272 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,166 puan) tarafından

Normalde her öğlen eve gelir

Bugün mesaj atıp gelemeyecegim yazmış 

Aradım neden diye

Araba hararet yapar yine bugün de hava çok sıcak o yüzden dedi

Birşey yemicek misin dedim

Yemem birşey olmaz dedi

Ama bana hiç inandırıcı gelmedi

Bence yalan söylüyor

Ne yapabilirim nasıl anlarım ne yapacağını yada yalan söyleyip çok hastayim acile gitmem lazım falan bir yalan uydurup eve mi gelmesini sağlasam

11 Cevaplar

+3 oy
(1,425 puan) tarafından

Bundan bile şüphe duyduysan gerçekten güvenmiyorsun belkide doğru söylüyor bunu sürekli yapsa anlaşılır öğlen ara bakalım merak ettim karnın aç falan diye ara biraz konu aç bakalım yada görüntülü ara 

-Reklam-
+3 oy
(5,765 puan) tarafından

Neden suphe duyuyosunuz? Yani isi olsa isim var der. Neden yalan soylesin ki? Oncesinde bi sikinti olmadiysa guveninizi sarsacak uzgunum ki sizin abartiniz ve gereksiz kuruntunuz.

(4,301 puan) tarafından

Yazacaklarimi yazmissin

+1 oy
(3,213 puan) tarafından

Nerden gelemezmis

+1 oy
(1,588 puan) tarafından

Yarım saatte bir ara canm sıkılıyor seni özledim bahanesiyle . Anlarsın zaten açıp açmadığına göre

+1 oy
(3,321 puan) tarafından

Her gün gelen araba bugün hararet mi yapıyor bencede bir şey var direk iş yerine git baskın yap

+1 oy
(11,958 puan) tarafından

Herkesin eşiyle ilişki dinamiği farklı, kocanı en iyi sen tanırsın biz ne desek boş. Kocam bana böyle bişey söylese tamam hayatım o zaman sen bilirsin der geçerim mesela.

+1 oy
(1,384 puan) tarafından

Neden yalan söylediğini düşündün ki normaldede sık sık yalan söyleyen birimi daha önce yalanını yakaladınmı eğer bunlar yoksa sen biraz abartmış son ama varsa geç içinden gitsin ne yalan konuşuyorsun diye daha önceki yalanlarını vur yüzüne

+1 oy
(4,590 puan) tarafından

bunda bile şüpheleniyorsan ya sende sorun var ya da eşine zerre güvenmiyorsun

ha sıcakta araba hararet yapar mı yapar, hatta bizim arabadan alev bile çıkmıştı 

+1 oy
(7,466 puan) tarafından

Olayın öncesi var mi sadece buna göre yorum yapamayiz ki. Eger bu kadar basit bir durum için yalan söylediğini düşünüyorsan daha öncede biseyler yaşanmış demektir

+1 oy
(978 puan) tarafından

Daha once birseyini yakalamadiysa esine guvenmeyi oyren bence.Cok acikirsa matketden birsey alip atistirir.Cok istersen goruntulu ara napiyorsun aciktinmi de

0 oy
(728 puan) tarafından

Görüntülü arama diye bir şey var sonuçta eşimle asla sesli arama yapmayız flört döneminden kalma alışkanlık Bizim ki , ama sizde gün içinde istediğiniz zaman ariyabilirsiniz işteyim diyorsa aradığında görürsün yada seni böyle düşündürecek farklı şeyler mi oldu 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 648 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,030 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 383 göst.
0 oy
6 cevap 621 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif nur9 (72 puan) tarafından soruldu