0 oy
101 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (67 puan) tarafından

Yeni tasindigim evin dolapları çok eski kahvelerden içimi daraltıyor resmen  kimi boyanır diyor kimi boyansada atar diyor en iyisi sizlere sormak diye düşündüm.vernikli dolap kapakları boyanır mı boyanır da hangi marka ile boyanır şimdiden teşekkürler 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kiracıysan izin vermeyebilirler. Boyanır görüntü güzel oluyor ama temizlemesi normal dolap gibi olmaz bence tercih etmemelisin. Eğer ev sizinse kaplama daha sağlam ömürlük olur. 

(67 puan) tarafından

Kiraciyim ev sahibim kendi dedi istersen boyayabilirsin diye.kaplama aldım ama yapamadim

tarafından

O değil benim dediğim dolabın kaplamasını söküp yeniliyorlar ama kirada size pahalı gelebilir. Bence temizse uğraşma bi süre sonra alışırsın. Bizim evde koyu kahverengiyle sarı olan eski dolaplardan. Başta çok sıkıldım ama sonradan alıştım artık dikkatimi çekmiyor. İllaki istersen 

@-anne- arkadaş boyamıştı görürse fikrini söyler 

(14,723 puan) tarafından

Ben 2 seneyi geçik süredir kullanıyorum. Çok iyi boyarsan oluyor. Sadece bulaşık tableti ile temizliyorum. Ama dolabın kaplamasina zarar geldiyse kalkma soyunmaolduysa önce oraları tamir etmelisin yoksa alardan atabiliyor. Biraz sonra resim atarım istersen

-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından

Vernikli boyanmaz zımpara yapmak gerekir

0 oy
(3,334 puan) tarafından

Vernikli olarak boyarsan olmaz. Ya boya tutmaz ya da erkenden atar. Verniğin sökülmesi gerek o işi de ancak profesyonelller yapsa güzel olur. Pahalıya kaçabilir yani ama yeni dolap yaptırmak kadar olmaz tabiki

0 oy
(892 puan) tarafından

YouTube yorumlara baktım geçen biri yazmıştı pişmanlıktır yapmayın diye 

0 oy
(7,356 puan) tarafından

Çok kullanışlı olmuyor ya arkadaşın evinde baktım boyaları atmıştı hep

0 oy
(151 puan) tarafından

Yenilemen lazım sürekli. En kötü yılda bir defa boyaman lazım tekrar. STELLA boya oneririm

0 oy
(9,678 puan) tarafından

Yakın zamanda boyadım şimdilik sorun yok .

Düz ise boyanabilir 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
20 cevap 764 göst.
14 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Huzurum91 (14,123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,590 soru

24,018,807 cevap

328,119 kullanıcı

...