0 oy
82 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,129 puan) tarafından

Bir türlü beceremedim neler neler alıyo insanlar banada öğretin

4 Cevaplar

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Valla parası olan istediğini, beğendiğini veya ihtiyacı olanı alıyor. Ama parası olmayan, ben gibiler uygulamaya bile girmiyor :D 

-Reklam-
0 oy
(11,185 puan) tarafından

Bu yaz değilde geçen yaz kuponla indirimle çocuklara çok güzel kıyafetler aldım. 3 4 sezon öncesi de kendime bir kot ceket almıştım çok uyguna gelmişti. 500 600 luk çekti 105 TL ye gelmişti ben severim indirim kovalamayi

(1,129 puan) tarafından

İşte nasıl yapıyosun onu sordum

(11,185 puan) tarafından

Begendiklerimi favori ye ekliyorum kampanyalar oluyo işte ne bileyim gece fırsatı yaz fırsatları cart fırsatı curt fırsatı bir kampanya yapiyolar üzerine birde çark oluyor onunla birleştirince güzel indirimler oluyo 

0 oy
(4,219 puan) tarafından

Beğendiklerimi sepete atıyorum ara ara kontrol ediyorum çark kupon indirim bilmem ne derken bayağı uygun aldığım oldu

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Valla çark kupon indirim vs pekte aldanmayın. Şubat ayında kızıma 280 liraya aldığım takımı uygulamada 360 liraya gördüm. Kupon ürünüydü ama kuponla bile 287 liraya kadar düştü fiyatı. Aslında indirimli almış olmuyosunuz yani. Uygulama ilk çıktığı zaman evet gerçekten indirimli ve avantajlıydı. Ama mağaza satışları düştüğü için politika değiştirip uygulamaya farklı fiyat yazmaya başladılar. Mağaza müdürü arkadaşımızdı o uyarmıştı bizi. Ondan beridir pek güvenim kalmadı. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
+1 oy
5 cevap 152 göst.
+1 oy
4 cevap 86 göst.

Kategoriler

1,471,464 soru

24,099,399 cevap