0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,089 puan) tarafından

102 günlük cisli bezimiz azaldı meme reddine bağlıyorum ama uykuluyken emiyor gayet güzel memeyi boşaltıyor ama çok terliyor ondan olabilir mi 

5 Cevaplar

+1 oy
(21,014 puan) tarafından

Hem terliyor hemde vücut anne sütü dışında su almadığı için olabilir ben doğumdan itibaren su verdim bazı drlar kesinlikle verme dedi bazı drlar vermelisin dedi vermedigim zamanlarda vucutu susuz kalıp serum yediği oldu bol emzir diyorlar ama emzirmeyle su bir olmuyor havalarda çok sıcak su vermiyorsan vermelisin

(2,496 puan) tarafından

Evet tercih meselesi ama dediğim gibi hem sıcak hemde mama alıyorsa çok az vermiştik 

(1,492 puan) tarafından

Kızlar size de linçleyecek yer lazım:D 

İsterseniz bebeğinize şişe şişe su verin bu beni veya başkasını ilgilendirmez ben olan , söylenen bir şeyi söyledim. Yani bebekleri kendimize göre yorumlamayin. Yazın sıcağında çay kaşığının ucuyla su vermek sadece anne olarak içini rahatlatıyor çünkü 30 ml ve üstü mama veya anne sütü alan bebek çay kasiginin ucu ile içtiği sudan ferahlamayacaktır. Bebeklerin ağız tadı, bedenleri çok farklı. Ona bakarsan her gün aynı şeyi tüketiyor bebek veya ek gıdaya geçince yemeklerine tuz mu katiyorsunuz? Benim ablam genetik mühendisi, bebeğim ağustosta doğdu beni aradığında dediği ilk şey sakın bebeğe su verme. Yoksa verin vermeyin kime ne? Çok duygusal yaklaşıyorsunuz ama bunun bir de bilimsel tarafı var diyorum anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Konu çocuğunu düşünen en iyi anneye geldi. 😲🤦‍♀️

(21,014 puan) tarafından

Peki su verebilirsiniz diyen Dr ? Vücudu sürekli susuz kaldığı için serum yiyen bebek ? Ee bana su ver diyen de Dr sende bunu anlamak istemiyorsun. En iyi anne değil mesele herşeyi Dr un dediği gibi yapmadığımiz zamanlarda oluyor illa ki ki kadının bebeği çok küçük değil 4 aylık olmak üzere 4 5 aylik ek gıda verenleri duyuyoruz burda su çok çok masum kalıyor onun yanında 

(2,496 puan) tarafından

@Mizginhavin size linçleyecek yer lazım yazmışsınız size karşı ne dedim mesela linç olarak kabul ettınız nasıl annesin nasıl vermezsin vs hangi cümle sizi bu düşünceye itti? Merak etmeyin bizler de okumuş insanlarız herşeyi takip edebiliyoruz ne nedir biliyoruz. Ek gıdada 1 yaş itibariyle çok çok az tuz atabiliyorsunuz mesela bunu da dr söyledi ama dediğim gibi herkesin kendi tercihi burada sadece deneyim paylaşıyoruz alaya alır tarzı konuşmalar yapmazsanız sevinirim

(21,014 puan) tarafından

İki farklı şeyi söyleyenin dr olduğunu asla algilayamadi arkadaş hala bildiğini okuyor ve dr culuk oynayan da kesinlikle sensin 😀 erken doğurdum anne karnından itibaren çok iyi baktığımı düşünüyorum şuan çocuğum prematüre doğmasına rağmen kilo ve boy olarak hatta beyinsel gelişim olarakta yaşıtlarını geçti çok fazla emek verdim bunun içinde kendi kafana göre bebeğine onu bunu veremezsini asla kabul etmiyorum Dr Dr gezdim en iyisi en doğrusu için bebeklikten itibaren zeytinyağı da vermemi soyledi mesela Dr hadi bunuda lincle 4 aylıktı çok fazla kabızlık yaşadığı için bazı meyvelerin suyundan da vermemi soyledi 😀😀 internetten okuduğunuz bilgileri dr söylemiş gibi söylüyorsunuz dr lar aksine gereken durumlarda internette vermeyin diyen şeyleri vermemizi söylüyor ama kötü sahte Dr mu yoksa onlar sen daha iyi bilirsin canım bu konuda da bir fikrin varmı ??

-Reklam-
0 oy
(1,492 puan) tarafından

Hayir bebek emerken çok efor sarfediyor havalar da sıcak emerken çok güç harcadığı için terlemesi gayet normal. 

0 oy
(1,613 puan) tarafından

Sıcak olduğunda da bazen öyle yapıyorlar benimkde 2 aylık neler çekiyorum içine kadar 

0 oy
(1,983 puan) tarafından

Yazın azalıyor zaten bu normal o yüzden kilo alımına dikkat edin eğer kilo alımı yeterli ilerliyorsa o zaman sorun yoktur siz bol bol emzirin günde bir kaç kaşık kadar su da verebilirsiniz ama fazla vermeyin çünkü zaten anne sütü ile alıyor fazla su vermek midesini doldurur ve daha az emmesine sebep olur kilo alımı düşer. Suyu da iyice emdikten sonra verin. Bol bol emzirin ki su ihtiyacı çok olmasın 

0 oy
(3,392 puan) tarafından

Bezinde çiş renginde turunculuk yoksa sorun yoktur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 145 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
9 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 252 göst.

Kategoriler

1,471,498 soru

24,099,789 cevap

332,353 kullanıcı

...