0 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (1,368 puan) tarafından

Kızlar vallahi bana bı yemek söyleyin yiyebilecegim midem çok bulanıyor herseyden tiksindim .

Kirmzii et ,balık ,tavuk ,pırasa ,taze kabak ,soğan ,soğan salatalarda çiğ yani .peynir ve peynir çeşitleri sadece üçgen peynir yiyebiliyorum .

Siyah zeytin yine yiyemiyorum yumurta ve yumurtanın tüm cesitleri 

Sabah domates salatalık biber kızartma yada Kebap akşam domates salatalık kavun karpuz yok yani vallahi içinde kaldım bu işin ben 

Sizde durumlar nasıl 

3 Cevaplar

0 oy
(6,575 puan) tarafından

İyi bile yiyorsun canm benm bir arkadaşım var su içse çıkarıyor . Ben hiç bulantı kusma problemi yaşamadım çok şükür arkadaşımı gördükçe çok üzülüyorm elinde poşetle geziyor sürekl

(1,368 puan) tarafından

Durum güncellemesi kavun karpuz domates salatalık yiyorum 

-Reklam-
0 oy
(5,951 puan) tarafından

E sen gayet yiyorsun maşallah 😂 Kusma bulantı döneminde değil yiyecek eşimin nefes alışı vücut ısısı bile midemi bulandırıyordu 😄

(1,368 puan) tarafından

Şuan kavun karpuz domates salatalık böyle gidiyoruz 

(5,951 puan) tarafından

Bulantı açken oluyorsa uyanır uyanmaz leblebi at ağzına. Varsa beyaz leblebi. Ve öğünlerden önce at ağzına. Mesela 12 gibi öğle yemeği yiyeceksen 11:00 gibi 5-6 leblebi al, 11:30 gibi yine 4-5 leblebi daha at. Ben böyle böyle çözmüştüm

(1,368 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 

0 oy
(1,120 puan) tarafından

maşallah barekallah daha ne yiyesin canım afedersin aralıksız aylarca kusan ben aşırı kilo veren ben hiiiiç bir şey yiyemeyen ben örnek olayım sana çok sıkma canını bak elhamdülillah kızım güzel büyüdü karnımda rabbim ne derse o olur doğuma giderken bile kustum 🤣 o derece yani. gidebiliyosan gidip başka yerlerdr yemek ye bide oda iyi gelir

(1,368 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım SAG salim kucagima alırım inşaallah bende .daha cinsiyet belli değil ama anne hisseder diyorlar kız hissediyorm  bakalım 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 48 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 451 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Nurhude (51 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 414 göst.