0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Lütfen yazmadan geçmeyin 

Basın dönüyor 

Elim ayağım karincalaniyo uyuşma yani.

Parmaklarına kadar heryerin ağrıyor hayat kalitem bitik durumda 

Basım sürekli ağrıyor 

Canım hiç yemek yemek istemiyor  zayıfladım iyice

Basım ağrıyor sürekli olarak ve uyku hali var 

Ve vücudumda morluklar. Var neden niçin 

Doktora gittim dahiliye vitamin eksikliği dedi ve takviye verdi yolladı ama yine aynıyım magnezyum ne içiyorum yine aynıyım lütfen bana yardımcı olun havalardan falan diyin Allah korusun kötü bişey çıkacak diye korkuyorum iki çocuğum var kimse bakmaz 

4 Cevaplar

0 oy
(1,159 puan) tarafından

Kac yaşındasın 

Düzenli su tuketmiyorsun galiba 

Bir de beslenmene dikkat etmiyorsun galiba vitamin eksikliği yapar genelde o saydiklarin

tarafından

İkiside yok şu hiç içmiyorum nerdeyse 

tarafından

27 yasima girdim yeni 

(1,159 puan) tarafından

Daha gençsin dikkat et kendine. 

tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️ 

-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından

Baş ağrısı için dahiliye niye gittin? Nörolojiye gideceksin beyin emarı ister bende çektirdim 

0 oy
(165 puan) tarafından

Bu sandıklarının hepsi bende de var iki bebem var haliyle dinlenmek beslenmek biraz geri kalıyor ama geçecek bu günler sabret şükret dua et.vitamin ilaçlarını düzenli kullan moralini yüksek tut her gün insirah süresini oku 

0 oy
(11,185 puan) tarafından

Bir ara bende öyleydim ciddi baş ağrısı yaşıyordum midem bulanıyor sürekli uyumak istiyorum yataktan çıkıp bir iş yaparsim gelmiyordu. Kan dergelerim vitaminlerim çok.duşmus 6 ay düzenli kan ilacı ve vitamin kullandım ve migren ilaci tabiki o şiddetli baş ağrısı ve bulantı migrenden kaynakliymiş. Birde hacamat yaptırdim İnan çok faydasını gördüm.ilaclarini uzun süre düzenli kullan ve çevrende işin ehli hacamatci varsa yaptır derim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 249 göst.
0 oy
2 cevap 144 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,641 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 484 göst.
19 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gzr (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler