+1 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (4,361 puan) tarafından

Kızlar bugün 18 haftalığım ve ilk defa bebeğimin hareketlerini net hissetdim. Bu zamana kadar kelebek kıpırtısı gibiydi ama şuan çok sert hissettim gayet hareketli ama her hareketi canımı yakıyor normal mi. İlk hamileliğimde böyle olmamıştı. 

Ve benim plesanta aşağıda onun etkisi var mıdır

7 Cevaplar

0 oy
(4,361 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Her hareketinde alttan zonklama giriyor 

-Reklam-
0 oy
(19,727 puan) tarafından

Bende 24 haftalık oldum kızım 1 yaşındayken hamile kaldım benimde hareket ettikçe dikiş yerlerim ağrıyor 

(4,361 puan) tarafından

Sen erken kalmışsın ya ister istemez içerde göbeğin gerginleşmiş kesik yeri ağrır. Ama benim vajinanın alt kısmı tekme atmasıyla zonkluyor Bebek çıkacak gibi

(19,727 puan) tarafından

Gurultu sesleri gibi de oluyor mu o haftalarda bende öyle oluyordu şimdi de karnıma baya sert tekmeler geliyor 

(4,361 puan) tarafından

Evet düne kadar bağırsak hareketi gibiydi ama şuan sert atıyor 

(19,727 puan) tarafından

Bağırsaklara vuruyor demişti bana Dr gurul gurul kızımda hiç böyle şeyler olmamışti 

(1,804 puan) tarafından

Yorumu görünce aklıma geldi kızım da çok olurdu dışarıdan çok net duyrulurdu gürül gurul utanirdim bazen

0 oy
(1,388 puan) tarafından

Bence erken senin için. Ama ben 28-30 haftadan beri her tekmesinde ağlamak istiyorum öyle canımı yakıyor. Şuan 34 haftalik. Özellikle de kaburga bölgeme vurdukça ağlamak istiyorum 😂

(4,361 puan) tarafından

Bu ikinci diye mi erken acaba. İlk hareketinin bu kadar sert olması 🤣 neye uğradığımı şaşırdım 

(1,388 puan) tarafından

Evet benim de 2. İlkinde böyle olduğunu hatırlamıyorum 

0 oy
(1,877 puan) tarafından

Bende son ana kadar hiç canım yanması olmdı canım ya. Çok sert hareketleri vardı aslında masada karşımda oturan görürdü yani. Ama benim ilk gebelikti belki ondandır. 

(4,361 puan) tarafından

İlk gebelikte kızımın ayakları belli oluyordu resmen ama bugün ilk hareket olmasına rağmen canımı yakması tuhaf geldi. Böyle devam ederse naneyi yedim gibi 

0 oy
(3,178 puan) tarafından

Son ayda ben çok hiaediyordum acıkınca tepisiyordu yani vuruyordu kalk diye ayagiyla 😁 hala acıkınca tekmeler 😅😅

(4,361 puan) tarafından

Ahahha ay çok güldüm 🤣 valla ben de açtım ondan mı tekmeledi acaba 🤣

0 oy
(18,477 puan) tarafından

Ben oğlanlara hamile iken canım çok yanıyordu. Kızıma hamile iken hiç ağrı olmuyordu hatta hareket edince dışarıdan bile belli olmuyordu. Hatta canım acıyor diyenlere yok ya abartmayın o kadar da değil derdim ama 2. ve 3. hamileliğimde ikisi de oğlandı dedim herhalde bunlar karnımı yırtıp çıkacak. Karnımın bir tarafı şişiyordu ağrıyordu falan.

(4,361 puan) tarafından

Benim bu kız ama ağrısı çok oldu 🤭 bakalım doğunca fena bişey olcak herhalde 

0 oy
(11,150 puan) tarafından

Acıtan hareketler için daha çok erken bence. 30. Haftadan sonra bazı sert tekmeler dönüşler kasılmalar canımı acitiyodu. Birde ilk oğlumda son haftalarda suyum sızdığı için karnımın içinde bir acı vardı sanki içerden biri tirnakliyo karnımı gibi 

(4,361 puan) tarafından

Benim 3 -4 kez hareket etti hepsinde de alt tarafta zonklama gibi ağrı oldu sanki bebek çıkcak gibi baskı vardı aşağıda

(11,150 puan) tarafından

Bu bana normal gelmedi haftan çok küçük daha doktora gittiğinde bir sır bence 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,031 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,870 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 208 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,932 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 690 göst.

Kategoriler