+3 oy
1,080 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,687 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Benim hiç keyfim yok azıcık sohbet edelim mi 

Bugün kötü haberler almayı aldım ve Dünyam başıma yıkıldı  

Bağırsağım gebeliğim uzun süre dışarda kaldığı için ve büyük oğlumu mecbur kaldığım da çok fazla kucağıma aldım için fıtık oluşmuş bunu biliyordum ama biraz fazla ilerlemiş 

Ramazan Bayramı'ndan beri ara ara bağırsaktan kan geliyor du ve bu 15 gündür çoğalmış ti

Ve vücudumda alakasız morluklarım oluştu + çok fazla halsiz ve yorgun dum baş dönmem çoğalmış ti 

Hatırlayanlar vardır anneler gününe bı kaç gün kala endoskopi kolonoskopi oldum orda modül olarak görünmüş sisteme girilmiş ama asistan doktorun gözünden kaçmış 

Ve %95 oranın da tümör var ve ayın 18 i dekrar kolonoskopi iştendi 

Doktor da ağır konuştu ve ben sesimi çıkaramadım inadinin sonuçlari dedi 

25 haftaya kadar kürtaj ölü doğum istendi yapamadım ondan bahsetti 

Ve ben yinede pişman değilim iyiki doğurmuşum bugün çok düşündüm acaba çocuğumun günahına mi girdim diye ama bile bile öldür mekte bana katillik geliyor 

AZICIK SİZİNLE DERTLEŞMEK İSTEDİM UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN 

32 Cevaplar

+11 oy
(18,642 puan) tarafından

Rabbim şifa versin çok savaştın neler yaşadın yine kazanan sen olursun Allah'ın izniyle sen çok güçlü bir annesin hatta bazen gebeligimle alakalı sorunlar yaşadığımda aklıma sen gelirdin uygulamadan tanıyorum sadece ama yaşadıklarına az çok bizde şahit olduğumuz için senin o güçlü duruşun banada Umut veriyordu insan kendi başına geleni en büyük dert acı zannediyor başkalarının hikayelerini dinleyene kadar ben senin hikayeni başından sonuna biliyorum ve güçlü olduğunu da biliyorum hatta burda bazı insanlara da kendimde dahil güç verdiğini düşünüyorum o neler atlattı bende atlatirim dediğim anlar oldu inan ❤️🌼

(6,687 puan) tarafından

Yorumun çok hoşuma gitti İnan çok teşekkür ederim umudumu kaybetmiyecegim Allah razı olsun 

-Reklam-
+4 oy
(12,959 puan) tarafından

Ah Büşra ah bile bile katil olmak değildi keyfi bir durum değildi ki seninki 

Neyse canım zaten canın sıkkın yazıp daha fazla canını sıkmak istemiyorum rabbim acil şifalar versin evlatlarına bağışlasın inşallah 

(11,854 puan) tarafından
+2

Şuan yaşayıp kokusunu içine çektiği bebeğini öldürmüş olacaktı ama? Evet kesinlikle keyfi bir durum değil ama doktorların takibinde ilerledi hep. Öleceksin aldır diye konuşsaydı dr.u o zaman illaki aldırırdı

(12,959 puan) tarafından
+2

Doktor inadinin sonuçları dediğine göre muhtemelen uyarmıştır diye düşünüyorum evet şuan ki evladının kokusunu alamazdi ama Allah muhafaza ya bişey olursa o zaman o evlatlar ne olacak

Büşracim canım benim seni üzmek için yazmıyorum lütfen yanlış anlama bende kanser tedavisi gören biri olduğum için aynı endiseleri yaşadığım için söylüyorum 

Olan da olmuş zaten inşallah en az hasarla bu durumu atlatirsin dua edeceğim senin için ♥️

(11,854 puan) tarafından

Yüksek hayati risk olsa doktor üstune basa basa söylerdi canım bende bunu demek istedim. Mesela burda hem hamileliğini hem kanser olduğunu öğrenen bir arkadaş vardı o mecburen bebeğinden vazgeçti onun durumu farklıydı. Sende kanser tedavisi görmuşsun Allah bir daha göstermesin şifa versin herkese

(6,687 puan) tarafından
+1

Bu konu için tartışma yapmayın lütfen bende yorum yapmayacağım yiyecek ekmeği olmasa doğmazdi 

Bana bebeğin ölür yaşamaz sakat kalır tarzında uyardılar bende sakatta olsa zihinsel engelli de olsa ben evladımı istiyorum dedim ve rabbim nasip etti sapa sağlam doğdu 

Ben bu halde hamile kalmadım hamileyken bu hale geldim Rabbimin vardır bir Hayri 

Dikenli yolları aşmak lazımdı çiçek bahçesinin değeri olsun 💐 

(12,959 puan) tarafından
+1

Yok canım niye tartışalım olur mu öyle şey. Ayrıntılarını bilmiyorum ben yazdığına göre yorum yaptım. Allah tez vakitte hayırlı sonuçlar nasip etsin evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza bağışlasın inşallah 

@-HoneySeptember-amin inşallah teşekkür ederim canım ♥️

+4 oy
(1,372 puan) tarafından

Ne derdi kız sus kötü haber yok herşey cokkkk güzel olacak ben inanıyorum sende İnan 🤍

(6,687 puan) tarafından

İnşallah gülüm 🤗 

+3 oy
(11,854 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Büşra, Rabbim kalıcı şifalar versin evlatlarına bağışLasın inşallah 🤲

(6,687 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun bugün ilk defa yoruldugumu hissettim 

Hele birde oğlumu oyun parkına götürdüm içim ağlarken ona belli etmemek için gülüp oynamak tuhaf oldum 

(11,854 puan) tarafından

Moralini yüksek tut kötu bir şey olmayacak inşallah. Doktor ne diyor peki tehlikeli bir durum yoktur umarım

(6,687 puan) tarafından

Kolonoskopi de parça alınacak ama bu şekilde büyük ihtimalle bundan sonra hayatıma Torbalı hatun olarak devam edicem

(11,854 puan) tarafından

Yaa :/ Allah büyük canım inşallah düzelir ya. 

(6,687 puan) tarafından

İnşallah vardır bundada bir hayır inanıyorum 

+3 oy
(224 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda kolaylıkla ve kalıcı şifalar versin. Ne planlanıyor şimdi? Postlarini hep takip ediyorum. Ve buradaki taktir ettiğim duruşu olgunlugu ve savasciligiyla örnek olacak nadir insanlardansin. Dua edeceğim senin icin

(6,687 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💐 

Ayın 18 i kolonoskopi sırasında parça alınacak 

Duruma göre ameliyat deniyor gerekirse yatırıriz dedi 

+3 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah hayırlı haberler alırsın dualarım seninle 🤲

(6,687 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun 

+3 oy
(895 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin 

(6,687 puan) tarafından

+3 oy
(4,824 puan) tarafından

Aleykum selam canim cok cok gecmis olsun Rabbim sifa versin 25 haftalik bebege nasil kiyacaktin ben olsam bende kiyamazdim haklisin peki bundan sonraki surec nolcakmis 

(6,687 puan) tarafından

Ayın 18 i kolonoskopi sırasında parça alınacak sonuç çıkınca ona göre ilerleyeceğiz cnm 

(4,824 puan) tarafından

Hakkinda hayirlisi olsun canim dua edicem senin icin 

+3 oy
(3,114 puan) tarafından

Çoook çoook geçmiş olsun rabbim şifa versin çocuklarına bağışlasın Allah tez zamanda güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin canım sakın üzülme sen çok güçlü bir kadınsın seni çok taktir ediyorum..

Bizi habersiz bırakma 

(6,687 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

+3 oy
(948 puan) tarafından

aleyküm selam

Allah katında mükafatını düşünemiyorum zaten biz anneler çok kıymetliyiz hele sen bu vaziyette çektin doğurdun Allah'ta sana bi kolaylık nasip eder inşallah

bol bol Allahın isimlerini zikret bu süreçte kendini bırakma güçlü olmaya çalış. çok zor bir durum klavye ustalığı yapmanın lüzumu yok elbette ama bol bol fatiha okumanı tavsiye ederim şifa olduğu bir çok hadisle sabit salavat çek yardım iste bol bol rabbimden 

bizde duacınız 🌹

(6,687 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun Rabbimin izniyle geçecek 

+2 oy
(4,127 puan) tarafından

o kararı vermek de kolay değil ki kimse için. umarım her şey yoluna girer 

(6,687 puan) tarafından

+2 oy
(3,975 puan) tarafından

Üzülme canım rabbim herşeyin kolaylığını nasip etsin rabbim şifalar versin inşaAllah torbadan da kurtulduğun günler gelir rabbimin izniyle bebeği aldırmaya gelincede eğer rabbim onu sana nasip etmeseydi doğmazdı her şekilde hayatta olmazdı nasibi varmış ki rabbim onun dünyaya gelmesini nasip etmiş dr boş konuşmuş benim kızıma hamileyken engelli doğabilir aldıralım mı dediler dünyamı başıma yıktılar çok şükür sağ salim doğdu okula başlayacak şimdi o yüzden sen vicdanını rahat tut rabbim kalıcı şifalar versin eşine ve evlatlarına bağışlasın seni 🤲🤲🤲

(6,687 puan) tarafından
+1

+2 oy
(1,445 puan) tarafından

Sitede gördüğüm nadir savaşçı annelerden birisin çok şey atlattın bununda üstesinden gelirsin Allah ın izniyle 

(6,687 puan) tarafından

+2 oy
(499 puan) tarafından

Sen çok güçlüsün cnm rabbim şifani versin inşallah  doktor seni dusuyo ama sende bile isteye cana kiyamazdin kendi canindan ödun verdin evladını dogurdun helal olsun rabbim bunları goruyo eskisinden daha iyi olcn iylescen isyan etme her haline şükret.kuzum 

(6,687 puan) tarafından
+1

Rabbimin izniyle inşallah canım bundada bir hayır vardır inanıyorum 

İlk duyduğumda çok isyan eder gibi oldum ama şükür toparladım

(499 puan) tarafından

Büşra sen anlıyon hastane işlerinden benim sağlık güvencem yok dişim kırıldı çok çirkin duruyo gülerken edevtte heerkeze bı sefeelik dış protezi hakkı var yazıyo doğrumu bı bilgin varmı

+2 oy
(681 puan) tarafından

Ay çok üzüldüm çok geçmiş olsun Büşra 

Bendede vücudumda morlukları aşırı yorgunluk uyku hali ve baş dönmesi var ay bendede varmı bişey yoksa 

(6,687 puan) tarafından

Ben genel cerrahi ye gittim cnm 1 buçuk yıldır orası takıp ettiği için ama sen iyi bir dahiliye uzmanı na görün 

+2 oy
(4,764 puan) tarafından

Derdi veren dermanını da verir inşallah yavruların hürmetine 

(6,687 puan) tarafından

Rabbim izniyle inşallah 

+2 oy
(1,153 puan) tarafından

Aleyküm selam Büşra 

Çok geçmiş olsun rabbim kalıcı şifalar versin inşallah 🤍

(6,687 puan) tarafından
+1