0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (1,864 puan) tarafından

Annem yeni ev aldı ev görmeye misafir geldi Yeni eşyalar yani yemek .Adası konsol koltuklar en son halı aldı 10 bin lira verdi 6 metrekare halı bugün misafirler varken şekersiz Türk kahvesi döküldü beyaz halı bide biz şokk herkes şok. Hemen yikamaciya verdik.cikar mı sizce lekesi ilk derdi kadın bide yazık ya çok üzüldü. Biz hiç bir işlem uygulamadik kuru havlu ile islakligi aldık sadece 

5 Cevaplar

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Önce kağıt peçete ile ıslaklığı alınacak ki etrafa yayılmasın daha sonra beyaz renkte Bir bulaşık deterjanı benim halılarım da komple beyaz hep çay döküldü kahve döküldü Ama öyle temizliyordum

(1,864 puan) tarafından

Halıcı her halükarda çıkarır o zaman islakligi aldık havlu ile yıkamacı geldi götürdü zaten halıyı hemen yikicaz dedi 

(3,049 puan) tarafından

Çıkar canım Kahve o kadar kalıcı olmuyor ama kola çok kötü kalıyor özellikle Siyah kola

-Reklam-
0 oy
(1,557 puan) tarafından

Çıkar canım. 

(1,864 puan) tarafından

Ay iyi bari annem çok üzüldü ya belli etmiyor da çok kafasına takti 

0 oy
(12,083 puan) tarafından

Çıkar esamesi bile kalmaz merak etmeyin :) yıkamaya vermekle en iyisini yapmışsınız aksi halde evde temizlemeye uğraşınca çok dağılıyor leke. Benim halıma da dökülmuştu biraz sildik fln ama izi belli oluyordu, öyle kaldı bir süre. bayramdan önce yıkamaya vermiştim hiçbir leke kalmamş

(1,864 puan) tarafından

Hemen ıslak mendille musahale ediyor kadınlar dedim sakin kuru havlu ile islakligi alacaz sadece sonra yıkamaya hemen verdik zaten 

0 oy
(7,502 puan) tarafından

Hemen tersine çevirip makina deterjanıyla sıcak suyu karıştırıp yavaş yavaş dökünce akıyor kiri. Sonrada önüne çevirip iyice suyunu çektirince bişey kalmıyor ama tabi yine de yıkmaya vermek lazim beyaz halıysa illaki sarılık kalıyor 

(1,864 puan) tarafından

Kuru havlu ile islakligi alıp direk halıcı ya verdik aşka müdahale etmedik biz 

0 oy
(4,400 puan) tarafından

Ooo 1 kahve makinası dolu ve bol şekerli kahve komple döküldü ama çıktı. Benim de elim bol kepçedir kahvesini de çok atmıştım 

(1,864 puan) tarafından

Ayy tahmin edemiyirum çok kötü. Bizimki bir fincan bile yoktu sekersizdi bide Allah'tan 

(4,400 puan) tarafından

Halın pamukluysa biraz zor çıkar ama naylon karışımı bi halıysa rahat çıkar inşallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 431 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 249 göst.