0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (596 puan) tarafından

32 haftaligim ama hiç düzenli kullanmadım Demir ilacını acaba sorun olurmu

10 Cevaplar

+2 oy
(4,048 puan) tarafından

en fazla kansızlık yaşarsın. kansızlığın doğumda ne gibi sonuçlara yol açabileceğini internetten araştırıp öğrenebilirsin ben yazarsam bana ne kadar acımasızsın diyebilirler 

-Reklam-
0 oy
(971 puan) tarafından

Kullan hemen düzenli başla. Erken dogum yaparsın degerlerine bi baktır. Dr söyler ztn günde tek veya 2 iç diye. 

0 oy
(208 puan) tarafından

Demir ilacı kan ilacı demek doğumda, doğumdan sonra çok fazla kansızlığın olacak önlem için veriliyor.. Düzenli iç lütfen 

0 oy
(11,040 puan) tarafından

Ben düzenli kullandığım halde hep düşüktü ve son haftalarda damardan kan verdiler.. lütfen düzenli kullan doğumdan sonra çok halsiz kansız kalırsın zorlanirsin. Hamilelik+ emzirme döneminde dikkatli ve düzenli kullanmak gerekir

0 oy
(3,169 puan) tarafından

Benim dokunmuştu ve doktor önerisiyle birçok marka değiştirdik. Tabi bu süreçte ihmal ettim. Ve tahlilerim hep kansız çıktı. Zor bir süreçti sürekli açığı kapamaya çalıştım. Bu tabi işin hafif kısmı. Sende biliyorsundur gebelikte iki kat kan gerekiyor. Vücut bebeğine belki yeter ya sana nasıl yetecek. 

0 oy
(901 puan) tarafından

Benim tahlillerim iyi çıkıyordu o yüzden  başlarda kullandım sonra kullanmadım

0 oy
(1,373 puan) tarafından

Canım ben hep kullandım tam hatırlamıyorum Ama arada kaçırdım bilmiyorum unutum yani :)) 

0 oy
(895 puan) tarafından

Ben kan değerim 6 ile doğuma girdim doktor bana dedi git ailen ile vedalaş masada kalabilirsin saatlerce bekletti beni sürekli kanlar takıldı 3 tane kan takıldı başımda bekledi kanamam olacak mı diye şükür bi şey olmadı ben ilaçta içiyordum üretmiyordu kan ama sen kullan git sağlık ocağına onlar kan alsın yardım etsinler sana riski çok halsiz yorgun kalırsın doğumda 

0 oy
(3,395 puan) tarafından

O hatayı 2. Gebeliğimde yaptım düzenli kullanamadım kabızlık yaptığı için. Doğumda kan takviyesi yapılacaktı az kalsın. Doğumdan hemen sonra da yine kansızlık yaşadım uzun süre toparlayamadım kendimi. Devletin ödedikleri hem kabızlık yapıyor hem mideye çok dokunuyor. Kendine iyi bi demir ilacı edin ve ne olursa olsun düzenli kullan. Tavsiyemdir..

0 oy
(18,454 puan) tarafından

Canım bende haftam erken diye düzenli kullanmadım ama senin haftan baya ileride düzenli kullanmalısın ben çocuktu evdi derken unutuyorum yoksa yine düzenli kullanırım ihmal etme doğumda çok kan kaybı oluyor doğumdan sonra bile 3 ay falan kullanıyorsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 184 göst.
0 oy
1 cevap 58 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 457 göst.
0 oy
8 cevap 198 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,860 soru

24,036,446 cevap

328,936 kullanıcı

...