Heyecan yapoyorum hemen nasıl başa çıkarım hafta sonu sınavım var neler önerirsiniz
İlk sınavın mı olacak dersteymiş gibi düşünerek kullanırsan daha rahat edersin ama sınavda komisyon da çok önemli onlar ne kadar az kasıntı olursa sende o kadar çok rahatlarsın ve rahat kullanırsın arabayı
Evet ilk sınavım canım ay inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah geçerim dua edin bana
Allah iyi bir komisyon nasip etsin inşallah benim ilk sınavımdaki komisyonlar çok kasıntıydı kalmıştım ikinci sınavımdakiler çok iyiydiler ikincide geçmiştim ama sen inşallah tekte geçersin 💕
İnşallah canım benim Allah razı olsun 💗
sakin ol bol bol oku kendine valla ben dualarla geçtim 🤣
Tamam canım dua et bana 💗
Ben derste daha çok heyecan yapiyordum. Sinavda daha rahat olursun. Kalsanda sorun değil demişti eşim o rahatlıkla girdim sınava. Sınav komisyonundaki öğretmenler genelde rahatlatıcı konuşuyorlar. Rahat ol geçersin inşallah.
Bende ilk gittigimde çok heyecanlıydım sonra heyecan yapmadım inşallah yapmam da alırım dualarında banada yer ver canm
Inşallah alırsın canım. Sen sınava girince okuyabilecek birilerine söyle mutlaka senin için inşirah suresi okusun.
Geçtim canım
Hayırlı olsun canım 😊.
Teşekkür ederim canım
Cumartesi sabah benim de sınavım var inşallah güzel sonuçlar alırız. Bende de var heyecan umarım kontrol edebiliriz.
Naptın canım geçtinmi
Yok maalesef o kadar üzgünüm ki paralel parkta kaldım o kadar basit bir hata yaptım ki çok kızgınım kendime. Geri hamle yapsam park oluyordu hakkım da vardı yapmadım
@2bebisaannesi senin nasıl geçti canım
Geçtim canım şükür sıkma canını bidahakine alırsın inşallah
Tebrik ederim canım inşallah
1,471,004 soru
24,093,014 cevap
331,879 kullanıcı