+2 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından

Heyecan yapoyorum hemen nasıl başa çıkarım hafta sonu sınavım var neler önerirsiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(24,405 puan) tarafından

İlk sınavın mı olacak dersteymiş gibi düşünerek kullanırsan daha rahat edersin ama sınavda komisyon da çok önemli onlar ne kadar az kasıntı olursa sende o kadar çok rahatlarsın ve rahat kullanırsın arabayı 

(609 puan) tarafından
+1

Evet ilk sınavım canım ay inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah geçerim dua edin bana

(24,405 puan) tarafından
+1

Allah iyi bir komisyon nasip etsin inşallah benim ilk sınavımdaki komisyonlar çok kasıntıydı kalmıştım ikinci sınavımdakiler çok iyiydiler ikincide geçmiştim ama sen inşallah tekte geçersin 💕

(609 puan) tarafından
+1

İnşallah canım benim Allah razı olsun 💗

-Reklam-
0 oy
(1,052 puan) tarafından

sakin ol bol bol oku kendine valla ben dualarla geçtim 🤣

(609 puan) tarafından

Tamam canım dua et bana 💗

0 oy
(17,159 puan) tarafından

Ben derste daha çok heyecan yapiyordum. Sinavda daha rahat olursun. Kalsanda sorun değil demişti eşim o rahatlıkla girdim sınava. Sınav komisyonundaki öğretmenler genelde rahatlatıcı konuşuyorlar. Rahat ol geçersin inşallah. 

(609 puan) tarafından

Bende ilk gittigimde çok heyecanlıydım sonra heyecan yapmadım inşallah yapmam da alırım dualarında banada yer ver canm

(17,159 puan) tarafından
+1

Inşallah alırsın canım. Sen sınava girince okuyabilecek birilerine söyle mutlaka senin için inşirah suresi okusun. 

(609 puan) tarafından

Geçtim canım 

(17,159 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım 😊. 

(609 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(4,659 puan) tarafından

Cumartesi sabah benim de sınavım var inşallah güzel sonuçlar alırız.  Bende de var heyecan umarım kontrol edebiliriz. 

(609 puan) tarafından

Naptın canım geçtinmi

(4,659 puan) tarafından

Yok maalesef o kadar üzgünüm ki paralel parkta kaldım o kadar basit bir hata yaptım ki çok kızgınım kendime.  Geri hamle yapsam park oluyordu hakkım da vardı yapmadım 

(4,659 puan) tarafından

@2bebisaannesi senin nasıl geçti canım 

(609 puan) tarafından

Geçtim canım şükür sıkma canını bidahakine alırsın inşallah 

(4,659 puan) tarafından

Tebrik ederim canım inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 195 göst.
+1 oy
2 cevap 71 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,612 puan) tarafından soruldu