0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (6,805 puan) tarafından

Kizlar nasil.alistiririm parmak boya ya da sungerle yapinca seviyor ama kuru kalem pastel boyama sevmiyor cizgi calismasi sevmiyor yapmak istemiyor nasil alistirabilirim tasirmadan yapmayi 

6 Cevaplar

+1 oy
(8,947 puan) tarafından

kendi istedigi zaman yapar . zorlamanin bi manasi yokki . anca etrafi cizer kendi istemedikten conra nekadar cabalasan bos

(6,805 puan) tarafından

Ilerde anaokulundada sorun yasar miyiz diye orda da yapmaz gibi geliyor 

(3,456 puan) tarafından

Anaokulunda arkadaşları da yapacağı için sorun olacağını sanmıyorum canım 

(6,805 puan) tarafından

Insallah yapar o zaman 

(8,947 puan) tarafından

anaokulunda her cocuk ayni seviyede hiri tasirir biri tasirmaz not vermicekmer meslek edinmicek alt tarafi zaman gecircek anaokunda oyun oynucak kuhim degilki

-Reklam-
0 oy
(16,896 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Daha karalama aşamasında olmasi normal. 4-5 yaş civarinda taşırmadan boyamasini istiyor öğretmenler. 

(6,805 puan) tarafından

Tamam canım tesekkur ederim  aklıma takıldıda

0 oy
(22,882 puan) tarafından

Sürekli yaparak öğrenir bence 

(6,805 puan) tarafından

Insallah canım

0 oy
(865 puan) tarafından

Oğlumda 3 yaşında kalem tutturamıyorum doğru şekilde, kaba bi şekilde tutup rastgele karalamalar yapıyor sevmiyor ince işleri hemen sıkılıyor zorlayınca kaçıyor bende kendi haline bıraktım artık , bazıları meraklı oluyor erken yapıyor bazıları yapmıyor 

0 oy
(3,866 puan) tarafından

Daha çok küçük öğrenmesin . Simdi ki çocuklara fazla yükleniyor bence. Ben ilkokula başlayana kadar kalem almadım elime sokaklarda koştururduk ha bire. Benim kızım da 3 yaşında boyamaya bir başlıyoruz . İki dakika geçiyor geçmiyor duvarlara başlıyor. 

0 oy
(7,353 puan) tarafından

Benimki 3 buçuk yaşında kaç çeşit boya aldım ya halıyı boyuyor ya duvarı yada kolunu bacağını. Hepsini kaldirdim o yüzden yaklaşık bir senedir aynı şeyi yapıyor. Okula gidince öğrensin artik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
0 oy
4 cevap 160 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek12 (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 225 göst.
0 oy
8 cevap 404 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler