+1 oy
238 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından

Arkadaşlar regl döneminden 4 gün önce regl oldum. Oldum sayılmaz yani normalde bugün olmam gerekiyordu 22 haziranda hafif kanama oldu. Sonraki gün yoğun bir pıhtı iki günde sadece kahverengi lekelenöe. Bugün adet günüm ama hiçbir şey yok o lekelenmelerde durmuş görünüyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan varmı. Biliyorum doktor değilsiniz ama bi fikri olan vardır belki diye sormak istedim

3 Cevaplar

0 oy
(3,024 puan) tarafından

Vallahi ben doğumlardan sonra adet gününü takip etmeyi bıraktım Çünkü düzensiz olması çok normal bir de şu an 3 aylık iğne yaptım bu çocuk olmaması için o yüzden Benimki de gecikti ama normal karşılıyorum Çünkü ebe dedi böyle düzensizlikler çok normal doğumdan sonra iki yıla kadar

(23 puan) tarafından

Benim ilk hamileliğimde böyle olmustu önemsemedim ikinci ayindada aynısı oldu yine önemsemedim zor ve sıkıntılı bi donemden gecirdum ondandır ddm daha sonra doktora gitmek durumunda kaldım ki ..

İki buçuk aylık hamileymisim doktorum az daha bekleseydin ya cinsiyetini öğrenmeye gelirdin demişti 🤣

Eğer hamilelik bekliyorsan bir kaç gün daha bekle bı test yaptır..

(9 puan) tarafından

Evet bekliyorum ve 12 yaşından beri adet oluyorum ilk defa böyle bir durumla karşılaştım

(23 puan) tarafından

Bence ihmal etme benim gibi !

bir kaç gün daha geçsin doktora git mutlaka 

(9 puan) tarafından

randevu aldım eğer yeniden bir kanama meydana gelemzse haftaya kadar gidecem mutlaka 

(23 puan) tarafından

👍💐

-Reklam-
0 oy
(1,656 puan) tarafından

Adet dönemi kesin ve net tarihi olan bir döngüye sahip değil. Birkaç gün evvel veya geç olabilir.

Kişinin kendi krem rengi akıntısı hariç gelen HER RENK adettir. Leke geldi ama kan gelmedi, adet değilim diye bir şey yok yani.

Leke de adettir. Sizin saydığınız her şey (kanama, pıhtı, kahverengi leke) sizin adet olduğunuzu gösteriyor. 4 gündür adetsiniz.

Kendi krem rengi akıntınız gelirse adet bitmiş demektir. Kan veya leke kesilince adet bitmiş sayılmaz. Herkes kendi akıntısını tanır, o geldiğinde gider gusül alırsınız. Namazınıza ibadetinize geri dönersiniz. 

0 oy
(4,890 puan) tarafından

İlla 26 Haziran'da gelecek die bişey yok ki 4 gün önce gelmiş ve bitmeye yaklaşmış gayet normal bişey . 

(9 puan) tarafından

İlk defa oldu diye bi tedirgin olmuştum sadece

İlgili sorular

Kategoriler

1,469,694 soru

24,076,055 cevap

330,928 kullanıcı

...