0 oy
263 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (14 puan) tarafından

Merhabalar 23 haziranda adet oldum bugün adet bitiyor gebelige hazırlanıyorum arkadaşlar korunmasız iliskide 2 gunde 1 mi girmem gerek bi gun yapıp bi gun mola verip yoksa gün aşırı mi girmem gerek yumurtlama günümde sabah ve akşam olmak üzere  ve adet dongumu hesaplayamadim yardimci olurmusunuz acaba rica etsem hamile kalma tarihleri ne zaman yardımcı olurmusunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(3,929 puan) tarafından

Yumurtlama gunu beklenen adetten 14 gun öncedir.o gun ve ondan önceki haftayı değerlendirin 

(14 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hesapladım 30 haziran 2 4 5 temmuz tarihleri arası çıktı ilişkiye girdiğimde karşıma 30 haziran 2 4 5 temmuzda dogurganlik seviyem 2 günde 1 mi yapmam gerek bi gun yapıp bi gun mola verip . Yumurtlama günüm 6 TEMMUZDA gebe kalma ihtimalim yüksek çıktı gun aşırı  ilişkide mi bulunmam gerek sabah akşam için hesapladigimda DOGRUMUDUR?

(3,929 puan) tarafından

2 günde bir iyidir yumurtlama gunu arka arkaya olabilir gun atlamadan allah inşallah nasip eder 😊

-Reklam-
0 oy
(1,917 puan) tarafından

Takvimim diye uygulama var o uygulamaya göre yumurtlama haftasını değerlendirdm , şuan hamileyim, sadece o hafta dkkat ettim o kadar

(14 puan) tarafından

Sadece yumurtlama.gununde ilişkiye girsek yeter değil mi gün aşırida sabah akşam 

(1,917 puan) tarafından

Tek günle sınırlı kalmamak lazım canım , yumurtlama gununden 2-3 gun önce, yumurtlama gunu önemli, yani o haftada rahimi spermsiz brakmamak lazım sperm 48 yaşayabiliyor yani sen yumurtlama gununden önce de değerlendirirsen şansın yüksek olur , cünkü tam olarak nerede yumurtladgınu bilemezsn, adetin düzenli mi

(14 puan) tarafından

Evet adetim düzenli çok şükür soyle 30 haziran 2 4 5 temmuz da 2 gunde 1 yapsam olur degilmi 1 gün yapıp 1 gün mola verip  yumurtladan önce dogurganligim yüksek 6 temmuz da ise yumurtlama gunjm çok yüksek sabah akşam gün aşırıda bulunmam gerek degilmi 

(1,917 puan) tarafından

düzenli ise süper, Çok sık yaparsan sperm kalitesi düşüyor o kadar sıklaştırmana gerek yok, başı ortası ve yumurtlama gunu yaparsan yani 48 saatte bir yaparsan iyi olur, yine de ben yaparım dersen de sıkıntı yok istediğin kadar yap ama en az 48 saat

(14 puan) tarafından

Tamam canim peki kaç dk bekletmem lazım ayaklarimi kaldırmam için vs . Ayaklarimi dikmi tutmam lazım hızlı ulaşması için pekala 

(1,917 puan) tarafından

Yan bir şekilde 15 dk kalkmadan yatsan yeterli canım sağ yana yattım ben hep 2. Hamileliğim

(14 puan) tarafından

Korunmasiz İliskiye girdim bugün vajinamda ıslaklik var kulodumda adetim dün bitti neden kulodumda islaklik var normalmidir acaba ?

(1,917 puan) tarafından

Spermler geri geliyor normal

0 oy
(3,050 puan) tarafından

Yumurtlama tarihine bak o doğru sonucu sana gösterir iki günde bir olunca ihtimali daha artıyor bende yeni evliyken çok istiyordum hep takip ediyordum şu an çocuk a tövbe etmişim 3 tane var Allah isteyenlere nâsip etsin

(3,050 puan) tarafından

Yumurtlama dönemi olduğu gün gece daha iyi oluyor bide ilişkiden sonra ayağa kalkamamak da önemli sık sık ilişki daha çok ihtimal anlamına gelmiyor

(14 puan) tarafından

Tamam canim ozaman 6 temmuzda benim yumurtlama gunum 6 temmuzu degerlendiriyim ben gün aşırı sabah akşam yapsam olur degilmi ? Diğer günlerde yumurtlama haricinda degerlendirmeyim hiç diğer günlerde artarmi diye düşünüyorum bende 30 haziran 2 4 5 temmuzda için doğurganlık seviyesi için 

(3,050 puan) tarafından

Önceki gün ve sonraki güne dikkat et o gün ilişkiye girme  sadece yumurtlama gününe girip spermler daha yorgun olmadığı için aktif oluyor ve yumurtlama gelince Rahim Daha müsait oluyor

(14 puan) tarafından

30 haziran 2 4 5 temmuzda dogurganlik seviyem o günü de degerlnedirsem olurmu ?

(3,050 puan) tarafından

Canım istersen uygulamalar var yumurtlama takibi yapan onlara sorsan daha iyi olur

0 oy
(209 puan) tarafından

Adet takvim uygulamaları var Onlardan indir Onlar zaten sana hamile kalma oranının yüksek olduğu günleri söylüyor O günlerde bir gün giriyorsun bir gün girmiyorsun sabah akşam diye bir şey yok Allah'ın izniyle olur ve bol bol kuru incir ye O çok faydalı eşin de tahin ve pekmez yesin Sabahları aç karnına..kafaya takma İlla çocuk yapacağız diye birliktelik olmasın güzel Süslen birbirinizi istediğiniz için birlikte olun Bu da çok etkili

0 oy
(545 puan) tarafından

Adetin düzenli mi?

Eğer düzenli ise beklenen adet tarihinden 14 gün öncesi senin yumurtlama günün oluyor.o günden önceki 2 günü ve ve sonraki 2 günü  de değerlendir.

Eğer adetin düzenli değilse de şimdi ovulasyon testi sipariş ver adetinin bitiminden 10 gün sonra falan başla yumurtlamayi görene kadar devam et.

Yumurtlamayi gördüğün gün ve çatlaması gördüğün günü iyi değerlendir.

İlişki sıklığı da Eğer ovulasyon testi ile falan takip etmeyeceksen 2 günde bir olabilir ve yumurtlama günü belirtilerini takip edebilirsin.

Tek taraflı kaşıkla batma 

Yumurta akı gibi uzayan akinti

Cansel istekte artış 

Vücut sıcaklığında artış vs.

(545 puan) tarafından

23 haziranda olmuşsun regl,düzenli ise 28 günde bir oluyorsan 21 temmuz da olursun 31 günde bir oluyorsan da 23 temmuzda olursun.

Bu günlerden 14 gün geriye gidersek 28 günde bir oluyorsan 7 temmuz yumurtlama günü eğer 31 günde oluyorsan da 9 temmuz senin yumurtlama günün.

Senin değerlendirmen gereken günler bu günler ama tavsiyem 6 temmuzdan 12 temmuza kadar düzenli şekilde ilerle yani hergun olsun.

Onun dışında 2 günde bir 3 günde birde olabilir bence.

(14 puan) tarafından

19 temmuzda adet oluyorum 26 dongum görünüyor takvimde çünkü 23 haziranda ve 26 haziranda 4 gün sürüyor adetim çünkü 

(545 puan) tarafından

Asko sen kendin takip et dongulerini uygulamalar çok da doğru ilerlemiyor bence.

Düzenli diyorsun ya hep 26 günde bir mi oluyorsun mesela,yada 28 30 olduğu da oluyor mu 

(14 puan) tarafından

Hayir olmuyor hiç 

(545 puan) tarafından

O zaman 5 temmuz yumurtlama 6 temmuz çatlama olur canim emin olmak da istersen o günler için ovulasyon testi al ve garantiye al canım işi.

4-5-6-7-8 temmuzu iyi değerlendir❤️

Ve asla stres yapma oldu mu olmadı diye düşünme,çocuk olsun diye de dusunme iliskiyi bir gorevv gibi degilde sen akışına bırak 

İnşallah nasip olur canım,hayırlı haberlerini almak nasip olsun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
1 cevap 140 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,475,196 soru