0 oy
273 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (122 puan) tarafından

Kızlar Müjdemi isterim bugün  tartıldım ve 57. 40 gram çıktım. Bugün tam 12 gün oldu 60 buçuk Hatta 61 kilo ile başladım sizce nasıl

7 Cevaplar

+1 oy
(4,400 puan) tarafından

Yanlış anlamazsan bir şey soracağım. Yani daha doğrusu bu sorum genel. 60 kilo bence çok ideal bir kilo ben şu an tam 60 kiloyum ama hala zayıf duruyorum acaba herkeste 60 kilo farklı mı duruyor ben anlamadım. Neden zayıflamak istiyorsun ki. Hani öyle çok psikolojini bozacak bir kilon yok. Bir de yorumlarda böyle devam et falan yazmışlar daha ne kadar zayıflayacaksın. Zayıflayınca da insanın yüzünün rengi bile soluyor. Ben kendim bildim bileli hep 45-50 kilo arasıydım şu anda 60 kilo olmanın sevincini yaşıyorum yani giydiğim her şeyi üstüme yakışıyor. çok mutlu oluyorum 

(122 puan) tarafından

Bak senin boyun 1.63'müşsün  boyun gayet iyi benim 1.58 düşün 60 kilonun nasıl durduğunu

(4,400 puan) tarafından

O kadar fark ediyor mu ya. Benim eşim zayıf seviyor kesinlikle kilo almamı istemiyor şuan şükür iyi inşallah böyle kalır. Benim de kalçam ve göğüslerim büyüyor birde üst bacağım kalın. Yüzüm yine minyon 

(141 puan) tarafından

Aslında bu kilo tamamen vücutla alakalı . Benim kilom 55 filandı yine bile 55 kilo gözükmezdim bana yinede zayıfsın derlerdi boyumda 158 filan benimde. Görümcem var oda 52; kiloymuş ama benden kilolu görünüyor bacakları ve kolları kalın. Benim öyle değil ince benim bacaklar ve kollar 70 kilo olsam anca balık etli gözükürüm ben :D 

(122 puan) tarafından

Gorumcenin kemikeri kalin demekki benimde oyle. Kollarda kalin olunca omuzlar filan nekadar zayiflarsak zayiflayalim kalipli duruyrz

(141 puan) tarafından

Aynen eşimde öyle kalın kemikli ailede genetik onların ve zor kilo veriyolar bense hemen kilo veriyorum. Yani bunlar bünye meselesi. 

-Reklam-
0 oy
(3,165 puan) tarafından

Maşallah  gayet iyi 

0 oy
tarafından

Gayet iyi devam et bacım bol şans 💪

(122 puan) tarafından

Ay çok sağ ol canım benim inşallah hedefim 52 53

tarafından

Darısı bana inşallah 😁 sen yaparsın canim

(7,025 puan) tarafından

Şuan 52 kiloyum hiç güzel değil bu kadar zayıf olmak bende kilo almak istiyorum 55 

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Ben 2 hafta önce tartıldım 83 çıktım bir 10 gündür falan da yediklerime dikkat ediyorum Dün de baktım 80 olmuşum 3 kilo gitmiş Biraz hızlı vermişim ama Diyet ve spor yapıyorum yani bir 10 kilo fazlam var doğum kilolarımın hepsinden kurtulmak istiyorum

0 oy
(1,060 puan) tarafından

MasaAllah guzel gitmis.Ben cok yavas kilo veriyorum 2aya anca 5kilo gitti

0 oy
(17,209 puan) tarafından

Ay benim vermem gereken kiloda bu. Bende 62 oldum ve hedefim 57. Nasıl başardın canim. 

(122 puan) tarafından

Hamur işi ve ekmek hiçbir şekilde yemiyorum canım. Abur cubur da yemiyorum ama canım tatlı çektiğinde çikolata yiyorum yani bir tane nokta onu tamamen Kesemem. Bol su içiyorum. Yumurta diyeti yapıyorum ben bir de nokta yani gün içerisinde acıktığım zaman yumurta yiyorum Özellikle de tavada yiyorum ben sevdiğim için nokta Onun dışında akşam tavuk ya da köfte yiyorum. Yani daha az ölçülerde yiyorum o şekilde

0 oy
(213 puan) tarafından

Çok iyi bende şuan 66 kilodayım 60 olsam ideal olucam

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,156 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,861 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 656 göst.
0 oy
3 cevap 217 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,948 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 410 göst.
24 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslı saray (398 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,693 soru

24,114,469 cevap

333,163 kullanıcı

...