0 oy
427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (493 puan) tarafından

Laktasyon dönemindeyim ve Kayınvalide bana DELİ İNEK dedi ilk duymazdan geldim eşime söyledim bugün tekrar söyledi ve ben düzgün bir şekilde cevap verdim ama anladımı sanmam eşim ise kötü birşey demediğini iddia ediyor ve ben sinirleniyorum ne yapmalıyım 

13 Cevaplar

+8 oy
(4,654 puan) tarafından

Öyle deyince mööööö deyip şaşırtmayi dene madem laftan anlamıyor :) ben inek kocam öküz, burası iyice ahıra döndü, fazla yaklasma teperim de. 

(152 puan) tarafından
+1

Ay sabah sabah ne okudum 

Allah ta seni güldürsün:))

(4,654 puan) tarafından

Amin amin cumlemizi güldürsün inşaAllah:)))

(493 puan) tarafından

Hahahaha mantıklı ama anlamaz ki cahil cahil konuşuyorlar

(4,654 puan) tarafından

Sen dene yuzlerinde ki ifade bile yeter o an sana, bosver takma, yaşlılar patavqtsiz oluyor genelde

(493 puan) tarafından
+1

Doğru söyledin gerçekten

-Reklam-
+1 oy
(23,403 puan) tarafından

Rahatsız oluyosan demeyecekler bu kadar basit 

(493 puan) tarafından

Laf asla anlamıyor asla o kadar cahil ki eşim ise bu kadar anacı değildi aşırı anacı oldu son zamanlardan hemen sen cevap verirsen seninkilere cevap veririm havasına girdi o kadar rahatsız oluyorum ki bu durumdan 

(23,403 puan) tarafından

Ama yaptığı hiç hoş değil kendini savunmana neden izin vermiyorki

(493 puan) tarafından

Beni kızı gibi gördüğü için söylüyormuş bende annemde seni oğlu gibi görüyor deli katır desin mi dedim cevap vermiyor 

(23,403 puan) tarafından

Oh iyi demişsin valla

(493 puan) tarafından

Bugün dedim ama oha dedim insanı emzirmekten soğutuyorsun bişey demedikçe abartıyorsun deli inek ne demek oluyor ya ayıp dedim geçtim içeri yanlarında durmadım sonra evime gittim eşim gelince ama anlayacak insan değil ki hiç 

+1 oy
(23,359 puan) tarafından

İnek olmasam öküzlerle ne işim var demek istedim 🙈

(493 puan) tarafından

O kadar doğru ki

0 oy
(1,541 puan) tarafından

Saat 2yi geçiyor algıladım kapali 

Ne için dedi böyle birsey 

(493 puan) tarafından

Aklınca bebekle konuşuyo deli inek yesinde sana süt olsun diyo 

(1,541 puan) tarafından

İneğin eşine ne diyorlardi🤭

Sende bir daha dediğinde eşine deli...ineğin eşi herneyse onu söyle 

Birdaha soylemezsoylemez

(493 puan) tarafından

Hayır geçen söyledi hiç birşey demedim eşime dedim sadece o salakta diyorki seni kızı gibi görüyo onun için söylüyor daha çok sinirlendim bugün söyleyince kayınbabamın yanında cevap verdim oha dedim insanı emzirmekten soğutuyorsun o nasıl laf dedim oda haklısın kızım falan dedi de işte laf anlamıyo hiç eşimde ses etme desin bişey olmaz diyo iyice sinir oldum annemde sana deli katır yada deli öküz desin o zaman dedim 

(2,095 puan) tarafından

Hiç ses etme denilse tepkimi on kat fazla veririim bastirilmamak için 

(493 puan) tarafından

Doğru söyledin

0 oy
(6,034 puan) tarafından

İnsanın haddini bilmesi ne güzel bir huy

Bazılarında bulunmuyor ne yazıkki

(493 puan) tarafından

Ve anlatamıyorsunda

(6,034 puan) tarafından

Anlamak istemiyorlar

0 oy
(6,783 puan) tarafından

Hadsiz bir kelime bence . Rahatsız oluyorsan dememeli bir guzel ağzının payını ver 

(493 puan) tarafından

Verdim ama anladımı hiç sanmam 

(6,783 puan) tarafından

Kocanın yanjnda demiyor mu o ne diyor 

(493 puan) tarafından

Onun yanında diyemiyor ama bu ara aşırı anacı oldu oda

0 oy
(3,502 puan) tarafından

Kaynanamın kaynanası da bana demişti.  Ben yatarak emziriyorum. Oğluma bakarak ineği devirdin mi dedi. Birden fazla kez yaptı bunu. Yaşlı diye seslenmedim ama çok canım sıkılmıştı. Çok terbiyesizce bir yakıştırma. Beş kuruş etmeyen kişilere eşimiz hatrına katlanmak ne zor.. 

(493 puan) tarafından

Katlanmak istemiyorum ki 

(3,502 puan) tarafından

Allah benden de o kadar. Eşim gidiyor ben gitmiyorum çoğunlukla ziyaretlerine.

(493 puan) tarafından

Gidişat onu gösteriyor bendenfe

0 oy
(2,273 puan) tarafından

Benimkide bi ara sürekli laf söylüyordu.en son oğlan anaları deli dedi.o kadar laftan sonra bu laf son noktam oldu.bende dedim biliyorum evet çevremde çok var.eşimde güldü anne bak sana diyor dedi.kızdı banamı dedin, dedi.  Yooo genel olarak dedim.deyince bi daha bişey demedi

Bazen arsızla arsız olmak gerekiyor

(493 puan) tarafından

En doğru cevabı vermişsin ne güzel 

0 oy
(2,095 puan) tarafından

Siz susmaya devam ettikçe daha da cirkinlesecek  neden duymazdan geliyorsunuz ki direkt tepki verin olaylar karşısında duruşunuz belirliyor bir sonraki aşamayı siz sustuğunuz için cesaret buluyor 

(493 puan) tarafından

İkincide kızdım zaten oha dedim ya insanı emzirmekten soğutuyorsun oğlun ses etme dedikçe sen iyice abartıyorsun artık o nasıl bir kelime dedim 

(2,095 puan) tarafından

Eşiniz sesini çıkarmış olsa bakın bir daha bişey diyebiliyor mu

(493 puan) tarafından

O bu sıra deli gibi anacı oldu 

0 oy
(2,563 puan) tarafından

Sende de ben ineksem kocam öküz sende dişi büyük yaşlı inek baktın anlamıyor ihtiyar inek diye sende söylen 

(2,095 puan) tarafından

🤣🤣🤣💚👍🏻

(493 puan) tarafından

Olur mantıklı ama aynı seviyede olunuyor öylede 

(2,563 puan) tarafından
+1

Aman utanmadan sana söylüyorsa sende söyle ki anlasın susun 

0 oy
(679 puan) tarafından

Bu kadınlarda hiç konuşma adabı yok benim annemle kayınvalidem aynı yaşta annemin ağzından yengeme hiç böyle şeyler duymadım ama kaynanam da bana süt ineği derdi cahil desem cahil değil ama konuşma adabı yok işte 

(493 puan) tarafından

Terbiyesizlik işte başka ne olsun ki 

0 oy
(19,557 puan) tarafından

Ay nasıl yakıştırmalar bunlar pes gerçekten koca koca kadınlar hiç yakışıyor mu ablamın kaynanası da koca kafalı gelin dedi bir kere ablam yeni doğum yapmıştı çok uyuyor diye öyle dedi bende duydum tepkimi koydum sende koy tepkini öyle ağzına geleni soyleyemesin utanmaz kadın 

(493 puan) tarafından

Utanmıyorda 

0 oy
(1,392 puan) tarafından

Benimde sütüm yok diye dağ ineği  çocuğu doyuramıyor demişlerdi ben alınmamıştım gülüp geçmiştim  ama sen rahatsız oluyorsan dememeli

(1,392 puan) tarafından

Oooo defalarca hemde 3. Çocuğum  hâlâ soylerler 

(493 puan) tarafından

Tepki vermedın mi hiç 

(758 puan) tarafından

Sizinkide baya rahatlık ben olsam alınırım 3. Bile olsa çok kaba bir cümle 

(493 puan) tarafından

Bencede ikinciyi söyleyince bile delirdim 3 çocukta kim bilir kaç kere söylemişlerdir 

(1,392 puan) tarafından

Gülüp geçmeyi tercih ettim diyelim ☺️ rahatlık değil kuzum bizim çevrede böyle şeyler şaka olarak algılanır 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 476 göst.
+3 oy
11 cevap 350 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
0 oy
8 cevap 292 göst.

Kategoriler

1,469,033 soru

24,067,007 cevap