0 oy
581 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Doktorun birisi doğum sırasında bağırmayın bebeği korkutmayın diye yazmış bende merak ettim bağırmadan doğuran var mı ?? Ya da doğum sırasında bağırmamak mümkün mü ?? Şahsen ben avazım çıktığı kadar bağırmıştım istemsiz bir şekilde...

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ne alaka yaa korkup geri icerimi kacacakmis cocukk
(762 puan) tarafından
Hahahaha hanife yaaa istemsizce güldüm +++++++
tarafından
Komikk yaa neden korksuunn böööö mü yapioz cocugada korkcak el kadar bebe :D sahte diplomali doktorr
-Reklam-
+1 oy
(5,437 puan) tarafından

O doktora verelim doğum sancısıni bağırmasın :D

0 oy
tarafından
Bende surda bekleyim:D
tarafından
Kiz sen neyi beklionn burda :D
tarafından
Gerçekte varmı yok mu diye yorumlar çok eğlenceli :D
tarafından
Sinsii senii pusuya yattin krize grmek.icin demii :D
tarafından
Uzak izlemek daha zevkli :DD
0 oy
tarafından
Böyle saçma bir şey duymadım aman annem doğuruyorum diye kızdı herhalde geri mi gideyim diyecek insan bağırmak istemese de bağırıyor 
0 oy
(1,983 puan) tarafından
O sanciyi doktor çekse içinde ne varsa arkadan çıkartır heralde :D :D
0 oy
tarafından
Evet  mümkün canım ben varım hiç bağırmadım bağıramadım bağırmaya harcıycam gücü ıkınmaya harcadım çabucak doğurdum doktorum da aynen böyle söylemişti :)) 
(720 puan) tarafından
Ama insan istemsiz bir şekilde bağırıyor kendini tutmak mümkün mü
tarafından
Kişiden kişiye değişiyor demekki canım ama bebek korkar kısmı banada saçma geldi
0 oy
tarafından
normal dogum yaptim 13 saat sancida cektim bagirmadim ablam yanimdaydi bak utanma cekinme bagir dedi bagirmadim:)   dogum videolari izlemistim bagirm ak güc kaybina neden oluyor dogum esnasinda diye duymustum ondan bagirmadim agrilar sancilar evet cok zor dayanilacak gibi bem kisik bi sesle cektim sancimi dogum animda sukurler olsunki kolay oldu cocuk tabiki etkilenmez ama dogum icin bekleyenler etkilenebilir 
(720 puan) tarafından
Ne yani tam doğum anında bağırmadın mı ??
tarafından
Aynı beni anlatmışsınız bende hiç bağırmadım
tarafından
gercekten bagirmadim  dogum aninda doktor ne dediyse onu yaptim hemende dogurdum bagirmak gercekten yoruyor kendi kendinize bol bol guc verin kolay degil deneyin ben yaptim simdi bol bol dua ediyorumki ikinci dogumda.normal olsun diye
0 oy
(580 puan) tarafından
Bende bağırdım benim karnıma bastırdılar ebeler den biri kaburgama çok feci bastırdı onun acısına bağırdım yoksa doğum sancısını hissettiğim için değildi epidural yapılmıştı ama o can havliyle ben bağırırken doktorun ya geri kaçtı falan gibi bir şey dediğini hatırlıyorum bana çok kızdı bağırdığım için ıkınamadım bile o ebe yüzünden kaburgamı kıracaktı sanki sonuç olarak vakumla çektiler 
(720 puan) tarafından
Bence doğum esnasında bağırmak ve ıkınmak bizim elimizde değil yani istemsiz bir şekilde vücudumuz yapıyor... Epiduralin faydasını gördün mü peki ?? Sancıları hafifletti mi ??
(580 puan) tarafından
Ben suni sancı ile doğum yaptım
Doğuma 2 saat kala epidural yapıldı sancı dayanılmaz olunca yani
Evet çok etkili bir şey sancıları kesti diyebilirim ama benim doğumumu zorlaştırdı çünkü hissizlik oldu ve karnıma bastırdılar ıkınamadım simdi deseler suni sancı ile epidural li normal doğum mu sezaryen mi
Sezaryen derim Bi daha o kadar uğraşmam çünkü hem doğumda hemde doğumdan bir ay sonra yaşadığım acıyı ağrıyı ben biliyorum evet sezaryen de zor ama normal doğumda yaşadığım kadar zorlanmam diye düşünüyorum. Yine tabi kendi sancımla gitsem normal doğum olsun isterim ama kendi sancım hiç yoktu suni sancı ile baslatmak zorunda kaldık 3 cm acılma vardı
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Ben sesizce dogurdum valla bagirmadan ama doktorlar niye oyle demis aceba :ermm:

0 oy
(4,176 puan) tarafından
Ben bagirdimmmmm içimi döktüm dermişim:)
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Tobe ya Daha neler duyacaz
0 oy
(18,760 puan) tarafından
Doktorun dediği çok.sacma geldi kulağıma da ben doğumda bağırmadım bağırmak doğumu zorlaştırıyor sadece ıkındım
(720 puan) tarafından
Madem bağırmadıysan doktorun dediği neden saçma geldi ki ?? Demek ki bağırmadan da doğum oluyormuş
tarafından
Kızlar söylenenler doğru çocuklar doğum süreci başladığı andan itibaren çok fazla stres ve bilinmezlik yaşıyorlar strese giriyorlar çünkü 9 ay boyunca mutlu Mesud yaşadıkları alandan hiç bilmedikleri bir yolculuğa doğru ilerlerkenn korkuyorlar bu süreçte annenin bebeğine yardımcı olup olumlu telkinler vermeli kendine ve bebeğine düşünün ki Bi odaya gireceksiniz ve içerde avaz avaz bağıran biri o odaya girmeye korkmaz mısınız o bebekte annenin bağırışları da strese girip korkuyor o an için bişey olmaza bile bilinç altını etkiliyor ve şu Dakka başı anne arkasında ağlayıp sürekli kucak isteyen yanlız kalmak istemeyen bir çok bebk doğum esnasında yaşadıkları korku sebebiyle kolay kolay dünyaya ve insanlara aşışamıyorlar çok detaylı anlamamış olabilirm ama mevzu gerçekten çok etkileyici o yüzden hamilelikte dahi ruh halimiz bebişlerimize çok etkiliyor
(18,760 puan) tarafından
Ben doktorun bağırmayın demesine değil  çocuğu korkutursunuz demesine saçma dedim
0 oy
tarafından
Ne alaka yaa cnm saçmalamış
0 oy
tarafından
İlk kez duyuyorum böyle bir şey ve bagirmamak mümkün değil zaten ki 
0 oy
tarafından
Ay ne alaka ilk kez duydum çok saçma 
0 oy
tarafından
Banada bagırma bebek aşagı yerine yukarı gider gibi bişe sölendi
tarafından
Valla inanmak istemeyenler bol bol bağırabilir sıkıntı değil

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 469 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Prensesp (10,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 448 göst.
21 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ecrin in annesi ❤️♥️ (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 317 göst.
15 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.
24 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,526 cevap

336,308 kullanıcı

...