Bircok yerde okudumda evde kurutulmuş çiçek gül bulundurmayin diyor .Şimdi anısı olsa bile mi atmaliyim .Diğer türlü de çürümesini istemiyorum.Nasil muhafaza edebilirim ? Siz inanır mısınız böyle inanışlara?
gereksiz yer etozlanio gereksiz yere kurumus kirinti dökuluo hic sevmem ben ansisi aklimdadir . az bi elim degse kirinti dokuluo kurumus cicekten. gereksiz yere is cikio 😂
Bnmki Gümüşlük gibi bi yerde Demet halinde ters çevirip koydum .öyle duruyo bana bı zararı yok ama enerjisi hakkında tuhaf inanışlar var işte
ahşap çerçeve givi kutulara koyuyorlar toz, kırıntı falan olmasın diye.
bende vardı evde mi attım mı haberim bile yok😂😂
Ayy bendede lavanta var, güzelde kokuyor atmaya kıyamam ki . Duydum ama doğruluğu ne bilemiyorum
Dimi kiyamiyo insan çiçek olunca :)
Evet ölü enerji yayar ben o yüzden canlı çiçek kabul etmiyorum
Anladım ya işte kıyamıyorum nasıl muhafaza etsem cerceveler var onlardan yapsam yine mi aynı olur
Ne varsa çöpe atıyorum.kuruyunca onları napcam
7 senelik evliyim eşim ilk defa doğum günümde gül yollamış. Atmaya kıyabilir miyim sence 😂🤭 aslında sevmem kurumuş çiçek sürekli birşeyler dökülür diye ama napalım kıyamıyorum 😂
Valla ilk defa duydum. Ölü yokta canlı çiçek var. Yani bı bitki ne kadar zararlı olabilirki. Anısı var diyorsun kalsın bence manevi değeri var. Neye inanirsan o olur. İnanma böyle şeylere. O zaman mezarliklarada ölülerle dolu ama kötü enerjimi yayıyor hayır.
Bi gece mezarlikta yat bakalim gorursun enerjiciiyi 😂😂
Yok benim babam öldü korkum yok. Batıl inanç işte kurutulmus ot.
Temizligi ile tozunu almasi saklaması ile beni yoracak hiçbir eşyaya o kadar değer vermem.Er yada geç atilacaksa birşey neden kendime iş çıkarayım ki sonuçta ömür boyu saklayamam .şuana kadar sakladigim tek şey kızımın ilk giydigi tulum o kadar .onu da kaç sene tutarım bilmem
Ben de duydum onu, anısı olan her çiçekten bir dal alıp çerçevenin içine koydum diğerlerini attım o şekilde banyoya aksesuar olarak koydum
İsteme çiçeğimi üç gün önce çöpe koyan ben 😂
1,465,667 soru
24,019,681 cevap
328,167 kullanıcı