+1 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Bnm ilk gebeligimde hiç kusmadim erkekti hanımlar ikinci gebligimde her sabah kustum kızım oldu şimdi gene hamileyim ama yani hep mide bulantısı kusma demek istediğim yani ben sırf belirtilerimi kizimdaki aynısı olduğu için diyorum kız bebeğe mı hamileyim genelde hep hislerim doğru çıkar sizde yanilma oldumu ( sadece merak )

9 Cevaplar

0 oy
(5,033 puan) tarafından

kızım var 1 kere bile kusmadım, bırak kusmayı mide bulantısı bile yaşamadım 

(10 puan) tarafından

Erkekte kusmayinca kız bebekte kusunca ucuncuyude kız dedim bende 

-Reklam-
0 oy
(26,300 puan) tarafından

Bence alakası yok 3 oğlum var 3 ündede 9 ay bulandım kustum vitaminlerle filan alakalı bence

(10 puan) tarafından

Ayn ya bazen düşünmüyorum değil yani nezamn kullanmaya basladom acaba ondan mıdır die 

0 oy
(452 puan) tarafından

İlk bebeğim kızdı 9 doğurana kadar kusmuştum bulantılarım hiç geçmemişti şimdi ikinci bebeğime hamileyim erkek bebek 5 aylığım hala bulantımda kusmamda devam ediyor sanırım bundada yine doğum yapana dek sürücek

(10 puan) tarafından

Sağlıcakla kucağına al cnm ama 3 olunca bnm hemn kendimce önceki yaşadığım tecrübeye dayanarak söyledim ve içimden de öyle geçiyor 

0 oy
(3,423 puan) tarafından

Hiç alakası yok bütün belirtiler vardı 2 oğlum oldu 

(10 puan) tarafından

Ama aynı belirtiler işte mesala kız da kusma vardı ama erkekte yoktu şimdi kusmak var o yüzden dedim kızdır 

0 oy
(4,738 puan) tarafından

Alakasi yok canim, hic bulantim olmadi, kizim oldu

(10 puan) tarafından

Haklı olabilirsin cnm 

0 oy
(522 puan) tarafından

Alakası yok canım iki oğlum var ilkinde aşırı derecede midem bulanıyordu kusuyordum sürekli ama ikincisinde hiç hamile değil gibiydim

(10 puan) tarafından

Aynn cnm haklı olabilirsin sağlıklı olsunda ama işte hala icimden kız geçiyor iki çocuğumun cinsiyetini tutturdum bakalım buda doğru cikacakmi 

(522 puan) tarafından

Sağlıklı olsunda canım 

0 oy
(11,543 puan) tarafından

Bulantı yada hisle alakası yok benimde ilki kız ikinci oğlan 3..ye hamileyim o kdr çok erkek hissettim ki ama kızmış kızımda 6 ay kustum oğlumda 3 ay bu 9 aylık hala devam ediyor usandım 

0 oy
(1,510 puan) tarafından

Benim biri kızdı hiç bi belirti hissetmedim hatta bazen hamile değilmişim ben ya derdim şimdi erkeğe benziyo dediler ama öldüm dirildim nasıl bi 3 ay geçirdim bi Allah bilir bi ben hala toparlamayadım bile tam olarak 

0 oy
(5,804 puan) tarafından

Gebelikte yaşanan hiçbir şeyin cinsiyetle alakası yok. 

İlgili sorular

Kategoriler

1,472,800 soru

24,116,201 cevap

333,231 kullanıcı

...