Kotuler
1 cok sinirliyim hemen aninda sinirleniyorum
2 sinirlendigim zaman gozum hic bisey gormez esimden nikah zamani talak hakki istemistim asla vermem dedi iyiki de vermemis simdiye ben coktan noktayi koymuştum
3 kimseye guvenmem (aileme guvenmem hic bi zaman su derdim var yardim edin demedim esime guvenmem mihrimi sakladim basima ne gelecegini Allah bilir esimin ailesine guvemem cocugumu gercekten mecbur kalmadikca hic birakmam su zamana kadar oglum 3 yasinda 3 kere birakmadim heralde )
Iyiler
1 ne ailemle ilgili sorunlari esime ne esimle ilgili sorunlar aileme duyurmam evimin hic biseyini eksik etmeden
2 elimden geldigince herseye yetismeye calisirim ev isleri cocuk es yemekler duzenimi bozmam titizim
3 cok vericiyim qma hic alici degilim birine yardim gerekirse kosarim hic geri cevirmem bi yere gitsem elim kolum dolu dolu giderim biri bana gelecekse cok ozenirim evim miss gibi olur yemeklerim cesit cesit olur ama benim bi sikintili durumum olursa birinden yardim almak cok zoruma gider illaki karsiliginda bisey vermem lazim kul hakki birikmesinden korkuyorum sanirim